kinokvinder.dk

Lucifer (TV Series 2016–2021)

Skuespillerne i TV-serien Lucifer

Tom Ellis – Lucifer Morningstar

Tom Ellis spiller hovedrollen som Lucifer Morningstar, selve Djævelen, i TV-serien Lucifer. Han er kendt for sin charmerende karakter og evne til at tiltrække folk til sig. Lucifer er træt af at være den onde hersker i Helvede og beslutter sig for at tage ophold i Los Angeles.

Lauren German – Chloe Decker

Lauren German spiller rollen som Chloe Decker, en betjent ved Los Angeles Police Department. Hendes skeptiske personlighed bliver udfordret, da hun møder Lucifer og opdager, at han har nogle overnaturlige evner. Hun bliver tiltrukket af Lucifers charme og hjælper ham med at løse kriminalsager.

Kevin Alejandro – Dan Espinoza

Kevin Alejandro spiller rollen som Dan Espinoza, en betjent og Chloes eksmand. Han har et anstrengt forhold til Lucifer og bliver ofte involveret i deres eskapader. Han forsøger at finde sin plads i Lucifers verden og beskytte sin datter, Trixie.

D.B. Woodside – Amenadiel

D.B. Woodside spiller rollen som Amenadiel, Lucifers ældre bror og en engel. Han er sendt til jorden af Gud for at overbevise Lucifer om at vende tilbage til Helvede. Men hans forhold til Lucifer ændrer sig, og han begynder at hjælpe ham i stedet.

Lesley-Ann Brandt – Mazikeen

Lesley-Ann Brandt spiller rollen som Mazikeen, bedre kendt som Maze. Hun er en dæmon og en af Lucifers nærmeste allierede. Maze er en stærk og frygtløs kriger, der beskytter Lucifer og bliver involveret i hans smertefulde og skæve eventyr.

Rachael Harris – Linda Martin

Rachael Harris spiller rollen som Linda Martin, en menneskelig terapeut. Hun bliver Lucifers terapeut og bliver gradvist involveret i hans verden med overnaturlige væsener. Hendes forhold til Lucifer udvikler sig til at være mere end blot patient-terapeutforholdet.

Aimee Garcia – Ella Lopez

Aimee Garcia spiller rollen som Ella Lopez, en videnskabelig efterforsker og ekspert. Hun bliver hurtigt venner med Lucifer og opdager hans sande natur. Ella er en quirky og livlig karakter, der bringer lys og humor ind i serien.

Scarlett Estevez – Trixie Espinoza

Scarlett Estevez spiller rollen som Trixie Espinoza, Dan og Chloes datter. Hun bliver gode venner med Lucifer og bliver ofte indblandet i hans mysterier. Trixie tilføjer en sød og uskyldig dynamik til serien.

Tricia Helfer – Charlotte

Tricia Helfer spiller rollen som Charlotte, Lucifers mor og en tidligere Gudinde. Hun manifesterer sig som et menneske og forsøger at beskytte Lucifer og genoprette sin egen magt. Charlottes karakter er kompleks og bidrager til spændingen i serien.

Sophia Wu – Lux Model

Sophia Wu spiller rollen som Lux Model, en af Lucifers mange beundrere. Hun er en smuk og glamorøs karakter, der tilføjer et ekstra lag af fascination til Lucifers verden.

Tom Welling – Marcus Pierce

Tom Welling spiller rollen som Marcus Pierce, også kendt som Kane. Han er en politikommissær, der skjuler sin sande identitet og har en kompliceret fortid. Marcus bliver involveret i et trekantdrama med Lucifer og Chloe.

Inbar Lavi – Eve

Inbar Lavi spiller rollen som Eve, verdens første kvinde og Adams tidligere kone. Hun vender tilbage til jorden for at finde sin frihed og opleve spændingen ved det onde. Eves karakter tilføjer et kærlighedsaspekt til Lucifers liv.

Brianna Hildebrand – Rory

Brianna Hildebrand spiller rollen som Rory, en tidligere Galaxy-soldat fra fremtiden. Hun rejser tilbage i tiden for at finde Lucifer og bede om hans hjælp. Rory er badass og tilføjer en sci-fi-dimension til serien.

Kevin Rankin – Malcolm Graham

Kevin Rankin spiller rollen som Malcolm Graham, en korrupt betjent og medlem af en bande. Han bliver dræbt i et forsøg på at myrde Lucifer, men genopstår senere som en trussel mod både Lucifer og Chloe.

Dez Cuchiara – LUX DJ

Dez Cuchiara spiller rollen som LUX DJ, en DJ i Lucifers natklub. Han er en mindre rolle, der bidrager til stemningen og atmosfæren i serien.

Graham McTavish – Father Kinley

Graham McTavish spiller rollen som Father Kinley, en præst, der forsøger at afværge apokalypsen. Han kommer i konflikt med Lucifer og forsøger at bruge Chloe til at drive Lucifer tilbage til Helvede.

Scott Porter – Carol Corbett

Scott Porter spiller rollen som Carol Corbett, en politidetektiv og en af Chloes kolleger. Han bliver involveret i nogle af seriens kriminalsager og tilføjer en yderligere politidimension til historien.

Genevieve Gauss – Officer Cacuzza

Genevieve Gauss spiller rollen som Officer Cacuzza, en politibetjent ved Los Angeles Police Department. Hun er en mindre rolle, der tilføjer realisme og autenticitet til politiarbejdet i serien.

De medvirkende i TV-serien Lucifer tilføjer en bred vifte af karakterer og personligheder, der spiller sammen på skævt vis. Sammen skaber de et spændende og underholdende univers, der kombinerer krimi, fantasy og comedy på unikke måder.

Overblik

Titel Lucifer
Udgivelsesdato 25. januar 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Also known as Chúa Tể Địa Ngục
Filmingssteder Vancouver, British Columbia, Canada (Sæson 1 & 2)
Produktionsselskaber Aggressive Mediocrity, DC Entertainment, Jerry Bruckheimer Television

Resmué

TV-serien Lucifer handler om hovedpersonen Lucifer Morningstar, der har besluttet sig for at forlade sin pligt som tjener i Helvede og i stedet tilbringe noget tid på Jorden for bedre at forstå menneskeheden. Han slår sig ned i Los Angeles – Englenes By.

Lucifer Morningstar, der keder sig af sin triste tilværelse i Helvede, flytter til Los Angeles. Mens han er der, hjælper han menneskeheden med deres elendigheder ved at bruge sin erfaring og telepatiske evner til at få folk til at afsløre deres dybeste ønsker og tanker. Mens han møder en detektiv på sin natklub (Lux), bliver han involveret i en skudduel, hvilket fører til, at han bliver konsulent for LAPD og forsøger at straffe folk for deres forbrydelser gennem lov og retfærdighed.

Helvedes chef beslutter sig for at tilbringe tid i Los Angeles. Mens han er der, allierer han sig med en detektiv for at bekæmpe og opklare kriminalitet. Imens gør han sit bedste for at leve i luksus og opretholde sin status som Helvedes chef og straffe dem, der fortjener det.

Fejl i TV-serien Lucifer der vil få dig til at grine

Fejl i kontinuitet

Ja, selv himmelske væsener kan have en dårlig dag. I Lucifer-serien ser vi ofte kampe mellem celestiale, men det er en smule forvirrende, når nogle kampe pludselig resulterer i ødelæggelse af menneskeskabte bygninger, og andre gange gør de ikke. Måske er den himmelske bygningsentreprenør en smule inkonsekvent?

Faktuelle fejl

Seriens hovedperson, Decker, kalder politistationen for Præsidiet. Men vent lige et øjeblik! I Los Angeles kaldes de jo afdelinger! Måske har Decker et personligt kælenavn til politistationen og elsker at gå lidt retro?

Diverse fejl

Pas på spoilers! Ja, overskriften siger det hele. Det er ikke sjovt at få spoileret handlingen af en ivrig seer, der har bemærket fejl i serien. Måske skulle de bede om en klar spoileradvarsel?

Geografiske fejl

Luksussteder er altid svære at finde, ikke? I pilotafsnittet bliver det afsløret, at Lux ligger i samme bygning som El Capitan Theater på Hollywood Boulevard. Men i efterfølgende afsnit bruger de luftbilleder af Sunset Tower Hotel, der ligger mere end to miles væk på Sunset Boulevard, til at vise Lucifers penthouse. Måske rejser Lux selv rundt? Flydende luksus!

Karakterfejl

Menneskelige fejl sker for de bedste af os, så det er kun fair, at vores yndlingskarakterer i Lucifer også har deres øjeblikke. Nogle gange når Chloe Decker tager sin telefon op til øret, vender hun den simpelthen på hovedet. Det er dog ikke kun hende, der er offer for telefonmisforståelser; Marcus skriver også beskeder med telefonen vendt på hovedet, og selv Lucifer bruger denne teknik til at programmere adgangen til sine sociale mediekonti for Amenadiel. Måske er denne telefonvending en skjult besked, vi bare ikke har fundet ud af endnu?

Så der har du det, folkens: Lucifer-serien er ikke for fin til at begå sine egne underholdende fejl. Så læs videre, grin lidt af dem og nyd showet for alt det, det er værd!

Andre populære titler: GoldFresh Off the BoatBlue Mountain StateWe Have a GhostExtremely Wicked, Shockingly Evil and VileOzHeaven Is for RealLove in the VillaSniper 3GoldHow HighLokiPrisonersM3GANThe Texas Chain Saw MassacreBoss Baby – Schluss mit KindergartenWhat We Do in the ShadowsL.A. ConfidentialIndustryThe Hunchback of Notre DameFriends with BenefitsThe FallingA Raínha AfricanaThe White LotusThe CroodsSharperAnother Cinderella StoryWestworldMean StreetsShamelessIdentidade DesconhecidaEurekaEmpire of LightFără zgomot 2LimelightDraculaStrike BackBatmanSkyldDaisy Jones & The SixBlade IIThe GentlemenFear – Wenn Liebe Angst machtKlovn the FinalMemory – Sein letzter AuftragThe ConversationThe Real Housewives of Beverly HillsJourneys End