kinokvinder.dk

Lucky Man (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Lucky Man

James Nesbitt som DI Harry Clayton

James Nesbitt spiller hovedrollen som DI Harry Clayton i TV-serien Lucky Man. Han medvirkede i alle 28 episoder af serien, der blev sendt fra 2016 til 2018. Harry Clayton er en detektiv, der har en evne til at tiltrække held og lykke, men samtidig er han også forbundet med en gammel amulet, som bringer uheld til dem omkring ham.

Sienna Guillory som Eve

Sienna Guillory spiller karakteren Eve i TV-serien Lucky Man. Hun medvirkede også i alle 28 episoder af serien. Eve er en mystisk kvinde, der har en stærk forbindelse til amuletten, som Harry Clayton bærer. Hendes karakter udvikler sig gennem serien og spiller en central rolle i fortællingen.

Darren Boyd som DC Orwell

Darren Boyd medvirker som karakteren DC Orwell i 27 episoder af TV-serien Lucky Man. Han er en politibetjent og arbejdskollega til Harry Clayton. DC Orwell er en hårdtarbejdende og dedikeret efterforsker, der forsøger at løse mysterierne omkring amuletten sammen med Harry Clayton.

Amara Karan som DS Suri Chohan

Amara Karan spiller karakteren DS Suri Chohan i 26 episoder af TV-serien Lucky Man. Hun er en kriminalbetjent og en af Harry Claytons nærmeste samarbejdspartnere. DS Suri Chohan er intelligent og dygtig til sit arbejde og bringer vigtig ekspertise til holdet.

Stephen Hagan som Rich Clayton

Stephen Hagan medvirker som karakteren Rich Clayton i 25 episoder af TV-serien Lucky Man. Han spiller Harry Claytons bror, der også er involveret i historien om amuletten. Rich Clayton har nogle personlige udfordringer, der påvirker hans forhold til Harry.

Eve Best som Anna Clayton

Eve Best spiller karakteren Anna Clayton i 20 episoder af TV-serien Lucky Man. Hun er Harry Claytons ex-kone og mor til deres datter Daisy. Anna Clayton spiller en vigtig rolle i Harrys liv og i fortællingen om amuletten.

Steven Mackintosh som DSI Alistair Winter

Steven Mackintosh medvirker som karakteren DSI Alistair Winter i 20 episoder af TV-serien Lucky Man. Han er en højtstående politiofficer og en af Harry Claytons overordnede. DSI Alistair Winter forsøger at styre efterforskningen og sikre sig, at alle følger reglerne.

Leilah de Meza som Daisy Clayton

Leilah de Meza medvirker som karakteren Daisy Clayton i 20 episoder af TV-serien Lucky Man. Hun er Harry Claytons og Anna Claytons datter. Daisy bliver også involveret i historien om amuletten og bringer en uskyldig og ungdommelig energi til serien.

Jing Lusi som Lily-Anne Lau

Jing Lusi medvirker som karakteren Lily-Anne Lau i 10 episoder af TV-serien Lucky Man. Hun er en journalist, der også bliver involveret i Harry Claytons oplevelser med amuletten. Lily-Anne Lau spiller en vigtig rolle i at afsløre sandheden om amuletten og dens virkning.

Thekla Reuten som Isabella Augustine

Thekla Reuten medvirker som karakteren Isabella Augustine i 10 episoder af TV-serien Lucky Man. Hun er en mystisk kvinde, der har en stærk interesse for amuletten og dens kræfter. Isabella Augustine spiller en afgørende rolle i historiens twists og vendepunkter.

Jonathan Aris som Ralph

Jonathan Aris medvirker som karakteren Ralph i 10 episoder af TV-serien Lucky Man. Han spiller en skrupelløs og farlig mand, som forsøger at tage kontrol over amuletten og udnytte dens kræfter til egen fordel. Ralph bliver en af Harry Claytons mest formidable modstandere.

Omid Djalili som Kalim

Omid Djalili medvirker som karakteren Kalim i 9 episoder af TV-serien Lucky Man. Han er en mystisk og karismatisk mand, der har vigtig viden om amuletten og dens hemmeligheder. Kalim hjælper Harry Clayton på sin rejse, men gemmer også på nogle skjulte dagsordener.

Neve McIntosh som DSI Gray

Neve McIntosh medvirker som karakteren DSI Gray i 8 episoder af TV-serien Lucky Man. Hun er en anden politiofficer, der arbejder tæt sammen med Harry Clayton og forsøger at løse mysterierne omkring amuletten. DSI Gray er en stærk og intelligent kvinde.

Rupert Penry-Jones som Blake

Rupert Penry-Jones medvirker som karakteren Blake i 8 episoder af TV-serien Lucky Man. Han spiller en gangsterleder og en af Harry Claytons modstandere. Blake forsøger at udnytte amuletten til at opnå magt og rigdom, hvilket fører til konflikter mellem ham og Harry.

Sendhil Ramamurthy som Nikhail Julian

Sendhil Ramamurthy medvirker som karakteren Nikhail Julian i 8 episoder af TV-serien Lucky Man. Han spiller en mystisk og farlig mand med forbindelse til amuletten. Nikhail Julian er en af de skurke, som Harry Clayton står overfor i serien.

Joseph Gatt som Yury Becker

Joseph Gatt medvirker som karakteren Yury Becker i 7 episoder af TV-serien Lucky Man. Han er en koldblodig lejemorder og en af Harry Claytons mest frygtede fjender. Yury Becker er villig til at gøre alt for at få fat i amuletten og dens kræfter.

Jonathan Kerrigan som Jonny

Jonathan Kerrigan medvirker som karakteren Jonny i 7 episoder af TV-serien Lucky Man. Han spiller en kriminel fætter til Harry Clayton, der også er interesseret i amuletten og dens kræfter. Jonny bringer ekstra drama og konflikt ind i historien.

Mark Quartley som Paul Lermentov

Mark Quartley medvirker som karakteren Paul Lermentov i 6 episoder af TV-serien Lucky Man. Han spiller en kunstner og ejer af en antikvitetsforretning, som har kendskab til amuletten. Paul Lermentov hjælper Harry Clayton med at forstå amuletten bedre.

Skuespillerne nævnt ovenfor udgør den topkvalificerede rollebesætning i TV-serien Lucky Man. Deres præstationer har bidraget til seriens succes og tilskrevet dybde og kompleksitet til karaktererne og historien. Sammen skaber de en spændende og fængslende fortælling om en detektiv, der står over for både held og uheld.

Overblik

Titel Lucky Man
Udgivelsesdato 22. januar 2016 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Stan Lees Lucky Man
Produktionsselskaber Carnival Film & Television, POW! Entertainment

Resmué

TV-serien Lucky Man er skabt af den ikoniske tegneserieforfatter Stan Lee og er en spændende krimiserie med action. Serien handler om en genial, men fejlbehæftet politibetjent, der har evnen til at kontrollere heldet.

Tænk hvis du kunne kontrollere heldet? Ville det være den største gave, du kunne give et menneske, eller deres værste mareridt? Lucky Man præsenterer en anderledes form for superhelt i denne modige krimithrillerserie. Hovedpersonen er en genial, men fejlbehæftet betjent, som har evnen til at manipulere med heldet.

Denne spændende serie er skrevet af Stan Lee, den legendariske tegneserieforfatter, og følger betjentens kamp med sine egne indre dæmoner samtidig med, at han bruger sin evne til at skabe retfærdighed og bekæmpe kriminelle. Lucky Man er en forfriskende vrikkelse på den typiske superheltefortælling og byder på en unik blanding af action, spænding og kriminalgåder.

Så følg med i TV-serien Lucky Man og oplev hvordan et enkelt menneske med en ekstraordinær evne navigerer gennem en farlig og uforudsigelig verden af kriminalitet og korruption.

Fem fejl fundet af seere i TV-serien Lucky Man

Hvad, er engelske betjente ikke detektiver?

I TV-serien Lucky Man, som udspiller sig i Storbritannien, er der en lille, men bemærkelsesværdig fejl. Hovedkarakteren bliver konstant omtalt som detective, hvilket er ganske almindeligt i USA, men ikke i Det Forenede Kongerige.

På de britiske øer bliver politibetjente faktisk omtalt efter deres rang, hvor detective blot droppes, og man bruger titler som Constable, Sergeant eller Inspector.

Hello Italy! Hvad siger I til det?

En af de store mysterier i Lucky Man er, hvilken officiel certification er serien blevet tildelt i Italien? Hvorfor er det ikke blevet afsløret for os andre dødelige? Er det en hemmelighed, som kun de heldige italienere kender?

Redigeringsklumpetidumpeti!

Det ser ud til, at der er en lille klumpet fejl i serien. Ifølge vores pålidelige kilder er der en mærkelig tekstblok midt i ingenting. Den fortæller os at rediger og tilføj manglende indhold. Måske har Lucky Man-brigaden haft lidt for travlt med at konfrontere det onde, at de har glemt en nødvendig redigering?

Hvad var det nu, serien handlede om?

En af de mest spektakulære fejl, som seerne har bemærket, er, at det kan være svært at finde ud af, hvad serien overhovedet handler om! Der er åbenbart en mærkelig mangel på sammenhæng i episoderne. Nogle gange føler man sig som den forvirrede hovedperson, der desperat forsøger at finde mening i kaosset.

Manden med alle heldene, undtagen stavning…

Den sidste fejl, vi vil tage fat i, er stavningen. I underteksterne til Lucky Man er der flere tilfælde, hvor ord er stavet forkert. Det er ironisk, at en serie med en hovedperson, der er proppet med held, når det kommer til farlige situationer, har brugt lidt for meget uheld i stavningen af underteksterne.

Andre populære titler: Highlander: Es kann nur einen gebenDora the ExplorerNew AmsterdamNo Hard FeelingsDead Man DownCap und CapperFreeuse FantasyProject AlmanacRiddickFica Por PertoRush HourCorpse BrideTárBatman & RobinLittle WomenFamily LawPiggyFriends from CollegeMystic River“Mom Is Horny” Hot Stepmom Cant Resist!Wu-Tang: An American SagaAmerican AssassinDealtFantastic Mr. FoxDe dood van StalinHamiltonSee How They RunLittle WomenChicagoTempelriddernes skat IIBaywatchGuardians of the Galaxy“The Last of Us” Look for the LightRush HourCaddyshackReign“My Friends Hot Mom” Busty MILF Lexi Luna Fucks Her Daughters Horny Friend Till He ExplodesPaintNanny McPhee ReturnsBaltoThe Loud HouseDanmarks værste bilistShamelessThe Bletchley CircleO Resgate do Soldado RyanThor: The Dark WorldAs Inseparáveis