kinokvinder.dk

Luke Cage (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Luke Cage

Hovedskuespillere

TV-serien Luke Cage, der blev sendt i perioden 2016-2018, havde en række talentfulde skuespillere med i de centrale roller. Her er en oversigt over de vigtigste medvirkende:

  1. Mike Colter som Luke Cage: Hovedpersonen i serien, der har overmenneskelige kræfter og forsøger at bekæmpe kriminalitet i Harlem.
  2. Simone Missick som Misty Knight: En politibetjent i Harlem, der samarbejder med Luke Cage i kampen mod forbrydelse.
  3. Theo Rossi som Hernan Shades Alvarez: En nådesløs kriminel og leder af en bande i Harlem.
  4. Alfre Woodard som Mariah Dillard: En magtfuld politiker i Harlem, der har mange skjulte dagsordener.

Andre vigtige medvirkende

Udover de hovedskuespillere blev serien også båret af en række andre dygtige skuespillere, der gav liv til en række interessante biroller:

  • Justin Swain som Detective Mark Bailey: En betjent i politistyrken, der samarbejder med Misty Knight.
  • Sean Ringgold som Sugar: En loyal håndlanger for Mariah Dillard.
  • John Clarence Stewart som Alex Wesley: En ung journalist, der skriver om Luke Cage og den kriminelle underverden.
  • Karen Pittman som Inspector Priscilla Ridley: En politiinspektør, der er dedikeret til at fange kriminelle i Harlem.
  • Ron Cephas Jones som Bobby Fish: Lukes loyale ven og støtte.
  • Jeremiah Craft som D.W. Griffith: En ung mand, der driver en radio-show om Luke Cage.
  • Mustafa Shakir som John Bushmaster McIver: En skruppelløs kriminel med egne overmenneskelige kræfter.
  • Rosario Dawson som Claire Temple: En sygeplejerske, der er kendt fra andre Marvel-serier og hjælper Luke Cage i hans kamp.
  • Gabrielle Dennis som Tilda Johnson: Mariah Dillards datter, der har sine egne hemmeligheder.

Disse medvirkende og mange flere bidrog til at skabe en spændende og actionfyldt TV-serie, der blev elsket af både Marvel-fans og nye seere.

Skaber af serien

TV-serien Luke Cage blev skabt af Cheo Hodari Coker, der stod bag både manuskriptet og instruktionen af serien. Coker formåede at skabe et unikt og autentisk univers, der fangede seernes opmærksomhed og gav en anderledes vinkel på superheltegenren.

Serien blev anerkendt for sin dybe karakterudvikling, sin realistiske gengivelse af Harlem og det stærke politiske budskab, den formidlede. Luke Cage blev et vigtigt kapitel i Marvels tv-univers og efterlod et varigt indtryk hos mange seere.

Overblik

Titel Luke Cage
Udgivelsesdato 30. september 2016
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk, Polsk
Også kendt som Marvels Luke Cage
Filmlokationer New York City, New York, USA
Produktionsselskaber ABC Television Studio, Disney-ABC Domestic Television, Marvel Entertainment

Resmué

TV-serien Luke Cage følger historien om Luke Cage, der får superkræfter efter et sabotagt eksperiment, der giver ham ekstrem styrke og usårlig hud. Efter sin transformation forsøger Luke at genopbygge sit liv i Harlem og står over for en kamp for sin by.

Midt i sin jagt på en normal tilværelse som flygtning i det moderne Harlem, New York City, bliver Luke Cage trukket ud af skyggerne og kastet ud i en kamp for sin bys hjerte. Dette tvinger ham til at konfrontere sin fortid, som han havde forsøgt at begrave.

Resuméet er skrevet af ahmetkozan.

Fejl i TV-serien Luke Cage får seerne til at heppe – på fejlene!

TV-serier har til alle tider været underholdende, men nogle gange er det ikke kun handlingen og karaktererne, der får seerne til at hænge på hvert eneste ord og billede. Nogle gange er det de små fejl og uhensigtsmæssigheder, der vi får os til at grine og ryste på hovedet. Og netop sådan nogle fejl er der også blevet fundet i den populære TV-serie Luke Cage. Lad os dykke ned i nogle af dem og se, hvad seerne har opdaget!

Kontinuitetsfejl

Først og fremmest er der en lille nysgerrig sag med en USB-nøgle. Den USB-nøgle, som Luke Cage giver til Claire, og som indeholder data om Reva, er ikke den samme som den, han får af Jessica Jones. Den ene er knaldgul med afrundede kanter, mens den anden er af en mere anonym sag. Var der gået en gåsedynge hos rekvisitørerne? Måske de havde lidt for travlt med at løse skurkeproblemer i stedet for at holde styr på USB-nøgler.

Og hvad med det fladskærms-tv, der trofast står bagved skrivebordet i Cottonmouths kontor? Udover at kunne forvandle sig til et kunstværk, har det også en lille sort læselampe, der kun dukker op, når tvet er vendt mod kunstsiden. Måske husholdningen glemte, at der også var et tv på den anden side, og at lampen ville være blevet væltet, hvis nogen nogensinde tændte for det. Ups!

Faktuelle fejl

Som seere elsker vi at opdage de små fejl og drage dem frem i lyset. Og her er en af dem: flere karakterer henviser til politiet i serien som værende fra Harlem PD. Men i virkeligheden er Harlem blot en bydel på Manhattan og ville derfor blive patruljeret af New York Police Department eller NYPD. Så lidt research kunne have hjulpet med at undgå denne lille fejl – men hey, det er jo kun TV!

Karakterfejl

Den elskede karakter Misty Knight har fået et nyt legetøj i form af en robotarm, der giver hende overmenneskelig styrke i sine hænder. Men kære Misty, hvem huskede lige at styrke din ryg og benmuskler? Selvom hun kan gribe objekter og mennesker med superkræfter, er der ikke blevet gjort noget for at forstærke hendes rygsøjle og muskler. Så den kraft, hun viser i serien, må vi nok se igennem fingre med. Ingen er jo perfekte, heller ikke superhelte!

Husk at seerne faktisk kan finde mange flere flabede fejl i Luke Cage – så hvis du er nysgerrig og elsker at lege detektiv, så er denne serie et sjovt sted at starte. Men husk at det er for sjov og ikke for alvor – for i sidste ende er TV-serier lavet for at underholde os og bringe os væk fra virkeligheden! Fejl og alt!

Andre populære titler: Perfekte stederGlass Onion: A Knives Out MysteryDrengene fra AngoraAdams ApplesReasonable DoubtNCISWill & GraceNopeCrima din Orient ExpressBefore Midnight“Rick and Morty” A Rick in King Morturs MortPerfekte stederWall Street: Money Never SleepsLéon: The ProfessionalCitadelThe Green KnightMr. RobotThe LighthouseInglourious BasterdsStar Wars: Episode IV – A New HopeRapunzelLone SurvivorCrazy ParadiseThe DurrellsGet OutIn TimeDer UntergangHome Is Where the Heart IsTemple GrandinExtraction IINunca Chove em FiladélfiaRoyalteenHeatGreys AnatomyDelivery ManDont Look UpFair PlayTed LassoElsker dig for tidenMeet the RobinsonsMeru the SuccubusThe FlashArmageddon TimeÇakallarla Dans 6CODAVoces – Die StimmenSpider-Man: Across the Spider-VerseThe Mummy“My Friends Hot Mom” Busty MILF Lexi Luna Fucks Her Daughters Horny Friend Till He Explodes