kinokvinder.dk

Lykke (TV Series 2011–2012)


Overblik

Titel Lykke
Udgivelsesdato 2. januar 2011
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Også kendt som Люкке

Resmué

Lykke er en ung ambitiøs kvinde, der er fast besluttet på at opbygge en succesfuld karriere. Hun arbejder i PR-afdelingen for et medicinalfirma, hvor hun gør alt for at løfte virksomheden til tops.

Fejl i TV-serien Lykke: Her er de sjove bloopers, der er blevet opdaget af seerne

TV-serien Lykke er kendt for sin humoristiske og underholdende måde at skildre hverdagens liv. Men selvom den danske serie har formået at sprede latter og glæde, har seerne også opdaget nogle små fejl og bloopers undervejs.

Den forsvindende kaffekop

I flere af episoderne er der blevet bemærket en magisk kaffekop, der skifter sin placering fra et øjeblik til det næste. I den ene scene ser vi, hvordan karakteren Anna sætter sin kaffekop på bordet, men når kameraet vender tilbage, er koppen helt væk! Er der en kaffetidslomme, vi ikke kender til?

Mysteriet om den skiftende hårfarve

En anden fejl, som seerne har bemærket, er karakterernes skiftende hårfarver. I den ene scene har Marie pludselig gået fra at være blondine til at være brunhåret, mens hendes hårfarve den næste dag igen er tilbage til sin oprindelige blonde farve. Er der mon en hemmelig frisør, der arbejder i kulissen og eksperimenterer med karakterernes udseende?

Tidsrejser og forsvundne aldre

I en af episoderne opstår der en sjov tidsforvirring, hvor karaktererne på mystisk vis ældes og bliver yngre igen. I den ene scene ser vi, hvordan Anna pludselig får grå hår og rynker, men i næste scene er hun tilbage til sin ungdommelige glans. Er der mon en magisk tidsmaskine gemt et sted, der driller produktionen?

Den flyvende rekvisit

I et andet klip ser vi, hvordan en rekvisit får et liv for sig selv. En stol bliver pludselig løftet op i luften uden nogen synlig tråd eller teknik. Måske er det bare et tegn på, at rekvisitterne også har deres eget liv og leger med skuespillerne når ingen kigger?

Kanon-knald eller svævende lyd?

I en af actionscenerne kan man tydeligt høre et højt knald, som skulle være lyden af en kanon, der affyres. Men når man ser nærmere efter, er der ingen røg eller tegn på, at noget eksploderer. Måske er det bare skuespillernes generative kræfter, der får ting til at eksplodere uden synlige konsekvenser?

TV-serien Lykke har bestemt formået at bringe grin og glæde ind i stuen, og selvom der er nogle små fejl undervejs, er det netop disse sjove bloopers, der gør serien endnu mere underholdende. Måske er det bare beviset på, at selv de bedste produktioner kan have deres små sjove fejl, der gør dem unikke og mindeværdige.

Andre populære titler: Ghost Stories in SchoolThe Emoji MovieThe Harder They FallInvoluntaryRansomChor Nikal Ke BhagaThe BoogeymanBowfingerThe Last of UsPam & TommyTwin PeaksCastlevaniaThe RookieAnother LifeBreaking the WavesDet som ingen vedA Star Is BornThe Wedding DateHomefrontRRRThe MarvelsThe French DispatchFlid, fedt og snydBrand New Cherry FlavorThe Sommerdahl MurdersRemember the TitansMagnum P.I.Last ShiftEste País Não É Para VelhosSliding DoorsKlovn the FinalThe RingStrattonMufasa: The Lion KingTeen Wolf: The MovieDubai BlingJamie JohnsonQueen & SlimNunca Chove em FiladélfiaClímaxSouth ParkMalcolm XPennywise: The Story of ItUnbrokenThe Lost DaughterPlebsMalenaNaked Gardens