kinokvinder.dk

MacGyver (TV Series 2016–2021)

De medvirkende i TV-serien MacGyver

MacGyver er en amerikansk action-drama TV-serie, der blev sendt fra 2016 til 2021. Serien er en genindspilning af den originale MacGyver-serie fra 1980erne og følger eventyrerne og opfindsomheden hos hovedpersonen Angus MacGyver, der arbejder som en hemmelig agent for Phoenix Foundation.

Lucas Till som Angus MacGyver

Lucas Till er en amerikansk skuespiller, der portrætterer hovedrollen som Angus MacGyver i serien. Han har medvirket i 95 episoder fra 2016 til 2021. Till er kendt for sin evne til at tænke kreativt og finde løsninger ved hjælp af hverdagslige genstande.

Tristin Mays som Riley Davis

Tristin Mays spiller rollen som Riley Davis, en computerhacker og medlem af MacGyvers team. Hun medvirker i 94 episoder fra 2016 til 2021 og er kendt for sin teknologiske ekspertise.

Justin Hires som Wilt Bozer

Justin Hires portrætterer rollen som Wilt Bozer, MacGyvers bedste ven og rumskadet kammerat. Han har medvirket i 94 episoder fra 2016 til 2021 og bringer humor og komisk lettelse til serien.

Meredith Eaton som Matty Webber

Meredith Eaton spiller rollen som Matty Webber, den tidligere chef for Phoenix Foundation. Hun har medvirket i 82 episoder fra 2017 til 2021 og tilføjer et element af autoritet og erfaring til serien.

George Eads som Jack Dalton

George Eads portrætterer rollen som Jack Dalton, en tidligere CIA-agent og MacGyvers partner. Han medvirker i 60 episoder fra 2016 til 2021 og tilføjer action og eventyr til serien.

Levy Tran som Desi Nguyen

Levy Tran spiller rollen som Desi Nguyen, en tidligere militæragent og medlem af MacGyvers team. Hun har medvirket i 36 episoder fra 2019 til 2021 og tilføjer kampfærdigheder og uafhængighed til serien.

Henry Ian Cusick som Russ Taylor

Henry Ian Cusick portrætterer rollen som Russ Taylor, en mangemillionær og leder af Phoenix Foundation. Han har medvirket i 28 episoder fra 2020 til 2021 og bringer en ny dynamik til serien.

Reign Edwards som Leanna Martin

Reign Edwards spiller rollen som Leanna Martin, en tidligere feltagent for DXS og medlem af MacGyvers team. Hun har medvirket i 13 episoder fra 2017 til 2019 og tilføjer spænding og ekspertise til serien.

Kate Bond som Jill Morgan

Kate Bond portrætterer rollen som Jill Morgan, MacGyvers tidligere kollega og ven. Hun har medvirket i 13 episoder fra 2017 til 2018 og bringer relationer og fortid til serien.

Sandrine Holt som Patricia Thornton

Sandrine Holt spiller rollen som Patricia Thornton, den tidligere chef for DXS. Hun har medvirket i 12 episoder fra 2016 til 2017 og tilføjer intelligens og professionalisme til serien.

Isabel Lucas som Samantha Cage

Isabel Lucas portrætterer rollen som Samantha Cage, en tidligere feltagent for DXS. Hun har medvirket i 12 episoder fra 2017 til 2018 og bringer ekspertise og hårdhed til serien.

Tate Donovan som Oversight

Tate Donovan spiller rollen som Oversight, en anonym leder af Phoenix Foundation. Han har medvirket i 12 episoder fra 2018 til 2020 og bringer mysterium og autoritet til serien.

David Dastmalchian som Murdoc

David Dastmalchian portrætterer rollen som Murdoc, en skurk og MacGyvers ærkefjende. Han har medvirket i 11 episoder fra 2016 til 2021 og tilføjer spænding og farer til serien.

Aina Dumlao som Andie Lee

Aina Dumlao spiller rollen som Andie Lee, en tidligere feltagent for DXS. Hun har medvirket i 9 episoder fra 2016 til 2017 og bringer styrke og modstandskraft til serien.

Nicholas Guest som Robot

Nicholas Guest portrætterer rollen som Robot, en kunstig intelligens enhed. Han har medvirket i 9 episoder fra 2017 til 2018 og tilføjer teknologi og underholdning til serien.

Lance Gross som Billy Colton

Lance Gross spiller rollen som Billy Colton, en dusørjæger og tidligere Militær Special Forces. Han medvirker i 6 episoder fra 2017 til 2019 og tilføjer action og kompetence til serien.

William Baldwin som Elwood

William Baldwin portrætterer rollen som Elwood, Jack Daltons bror og tidligere CIA-agent. Han medvirker i 6 episoder fra 2017 til 2019 og bringer familiedrama og spænding til serien.

Amber Skye Noyes som Scarlett

Amber Skye Noyes spiller rollen som Scarlett, en CIA-agent og tidligere kæreste til Jack Dalton. Hun medvirker i 5 episoder i 2020 og tilføjer drama og romantik til serien.

Med denne imponerende rollebesætning har TV-serien MacGyver formået at skabe spænding, action og underholdning i sine 5 sæsoner. Med hver skuespillers unikke evner og karaktertræk er serien blevet en favorit blandt mange seere.

Overblik

Titel MacGyver
Udgivelsesdato 23. september 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Новий агент МакГайвер (på russisk)
Optagede steder Marietta, Georgia, USA
Produktionsselskaber 101st Street Television, Atomic Monster, Lionsgate

Resmué

MacGyver er en genfortælling af den klassiske TV-serie og er en action-eventyr drama om Angus Mac MacGyver, en ung mand i 20erne, der skaber Department of External Services – en hemmelig organisation inden for den amerikanske regering.

MacGyver er kendt for sine usædvanlige evner til at løse problemer og sin omfattende videnskabelige viden, som han bruger til at redde liv. Sammen med sit hold deltager han i højrisiko missioner rundt om i verden.

Holdt selskab af sin ambitiøse roomie Wilt Bozer, har MacGyver Jack Dalton, en tidligere CIA-agent med en rebelsk attitude, samt Patricia Thornton, en tidligere feltagent der nu er direktør for operationer, og Riley Davis, en uforudsigelig computerhacker med en attitude.

Under Department of External Services påtager MacGyver sig ansvaret for at redde verden, bevæbnet med opfindsomhed og ikke meget mere end tyggegummi og en papirclips.

– CBS

Fejl i TV-serien MacGyver, set med seernes øjne

Fejl i plot

Ah, MacGyver – den seje actionhelt, der altid formår at redde dagen med sin skarpe forstand og et stykke tyggegummi. Men selv vores helte er ikke fejlfri, og seerne har ikke været sen til at opdage nogle af de mere uhensigtsmæssige øjeblikke i seriens handling.

MacGyvers magiske lomme

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er MacGyvers evne til at trylle genstande frem fra sin lomme. Hvordan kan han have alt det nødvendige udstyr lige ved hånden? Vi tænker, han må have en Hermione Granger-lomme!

Urealistisk brug af hverdagsting

Vi har alle set de ikoniske scener, hvor MacGyver bygger en farlig konstruktion ud af en papirclips, et kondom og en tandstikker. Men ærligt talt, hvor realistisk er det? Måske burde MacGyver overveje en karriere som improvisationsteater-artist.

Tilbagevendende helbredelse

MacGyver har helt klart en superhelteagtig evne til at komme sig over skader hurtigere end et mirakel. Kan vi få hans hemmelighed? Er han hemmeligt en mutant, der kan hele sig selv med tankekraft? Vi vil gerne have del i den evne!

Mystisk forsvindende hår

En af seernes største undren er MacGyvers hår. Det ændrer sig konstant fra scene til scene, og vi er ikke sikre på, hvordan han får tid til at forvandle sig til en frisørs drøm midt i sin hektiske redningsmission.

Omvendt tidslinje

Er det bare os, eller ser det ud til, at MacGyver har evnen til at hoppe tilbage i tid? Nogle gange forsvinder skader eller forhindringer, som han allerede har stødt på. Måske har han fundet en tidsmaskine og besluttet at redde verden, én paradox ad gangen.

Skuespillernes aldring

Til sidst, undrer det os ikke, hvordan MacGyver og hans team nærmest slet ikke ældes? Måske er deres hemmelighed i forbindelse med helbredelsen, eller måske er de bare gode til at anvende MacGyver-tricket med hårforandring. Hvem ved?

Uanset fejlene i MacGyver, er det stadig en klassiker, der aldrig mister sin underholdningsværdi. Vi kan ikke lade være med at elske vores improviserende actionhelt – fejl og alt!

Andre populære titler: Weak Hero Class 1“Dansegarderoben” When the Shit Hits the FanThe Ottoman LieutenantX2Wonder WomanMiss Scarlet & the DukeYoung SheldonThe Lincoln LawyerPromCash TruckThe Wolf of Wall StreetLove ActuallyThe Lord of the Rings: The Rings of PowerRock n Roll CampingCraithTreasure IslandYellowjacketsThe OADonnie BrascoAlice im Wunderland: Hinter den SpiegelnVanguardCarolDownton AbbeyThe Tragedy of MacbethDear ZoeDarkland: The ReturnHelluva BossPitch PerfectHvidsten gruppenEternal Sunshine of the Spotless MindCobraThe CovenantBillionsWar of the WorldsThe OfficeNightwatchHomefrontEvil: Dem Bösen auf der SpurYou24The Russian Sleep ExperimentLast DaysRenfieldWelcome to ChippendalesThe MenuAnja og Viktor – Brændende Kærlighed21 Jump StreetGeostormDo the Wife