kinokvinder.dk

Made for Love (TV Series 2021–2022)

TV-serien Made for Love: Medvirkende

TV-serien Made for Love er en amerikansk science fiction-komedie, der havde premiere i 2021. Serien følger historien om Hazel Green, der forsøger at flygte fra sin ægtemand, den karismatiske tech-eksekutiv Byron Gogol. Her er en liste over de medvirkende i serien:

Cristin Milioti som Hazel Green

Cristin Milioti spiller hovedrollen som Hazel Green. Hun er en talentfuld skuespillerinde, der tidligere har medvirket i TV-serier som How I Met Your Mother og Fargo. Milioti portrætterer Hazel som en kvinde, der er fanget i et teknologisk mareridt efter at have forsøgt at undslippe sit ægteskab med Byron.

Billy Magnussen som Byron Gogol

Billy Magnussen spiller rollen som Byron Gogol, Hazel Greens excentriske ægtemand. Magnussen, der tidligere har medvirket i film som Into the Woods og Aladdin, bringer en unik kombination af karisma og skræmmende uforudsigelighed til sin karakter.

Ray Romano som Herbert Green

Ray Romano, kendt for sin rolle som Robert Barone i TV-serien Everybody Loves Raymond, spiller rollen som Hazel Greens far, Herbert Green. Romano bringer humor og varme til karakteren, der forsøger at hjælpe sin datter igennem hendes kriser.

Dan Bakkedahl som Herringbone

Dan Bakkedahl portrætterer karakteren Herringbone, en mystisk figur involveret i Byron Gogols tech-imperium. Bakkedahl er kendt for sin komiske timing og har tidligere medvirket i serier som Veep og The Mindy Project.

Noma Dumezweni som Fiffany Hodeck

Noma Dumezweni spiller rollen som Fiffany Hodeck, en loyal medarbejder hos Byron Gogol. Dumezweni, der tidligere er kendt for sin præstation i teaterstykker som Harry Potter and the Cursed Child, bringer en stærk og engageret tilstedeværelse til sin rolle.

Caleb Foote som Bennett Hobbes

Caleb Foote spiller Bennett Hobbes, en person, Hazel Green møder på sin flugt fra Byron. Selvom Foote er relativt ny i skuespilbranchen, formår han at bringe dybde og følsomhed til sin karakter.

Sarunas J. Jackson som Jay

Sarunas J. Jackson portrætterer Jay, en tidligere flørt og potentiel allieret for Hazel Green. Jackson er kendt for sin rolle i TV-serien Insecure og bringer en charmerende androgynitet til karakteren.

Dutch Johnson som Bruce

Dutch Johnson spiller rollen som Bruce, en kriminel, der bliver en vigtig spiller i Hazel Greens flugt. Johnson har tidligere medvirket i serier som American Horror Story og bringer en ubehagelig autencitet til sin karakter.

Kym Whitley som Judiff

Kym Whitley spiller rollen som Judiff, en af Hazel Greens venner og støtter. Whitley, kendt for sin komiske timing, tilføjer sjove øjeblikke og latter til serien.

Chris Diamantopoulos som Agent Hank Walsh

Chris Diamantopoulos portrætterer Agent Hank Walsh, en FBI-agent, der forsøger at hjælpe Hazel Green. Diamantopoulos, der tidligere har medvirket i film som The Three Stooges og The Art of Racing in the Rain, bringer autoritet og mystik til sin karakter.

Ashley Madekwe som Zelda

Ashley Madekwe spiller rollen som Zelda, en tidligere medarbejder hos Byron Gogol. Madekwe, kendt for sin rolle i TV-serien Revenge, bringer både styrke og skrøbelighed til sin karakter.

Paula Abdul som Anydoors

Paula Abdul, bedst kendt som en amerikansk sanger og danser, gør en sjov og overraskende optræden som karakteren Anydoors. Hendes medvirken tilføjer en ekstra dimension af ekscentricitet til serien.

Angela Lin som Dr. Hau

Angela Lin spiller rollen som Dr. Hau, en karakter med forbindelse til Byron Gogols tech-imperium. Lin bringer en aura af mystik og intellektualisme til sin karakter.

Carlos Antonio som FBI Agent Victor Estevez

Carlos Antonio portrætterer FBI-agent Victor Estevez, der er involveret i Hazel Greens flugt. Antonio formår at give sin karakter en blanding af profesionalisme og sympati.

Mel Rodriguez som Ignacio

Mel Rodriguez spiller rollen som Ignacio, en karakter, der krydser Hazel Greens vej. Rodriguez bringer en kombination af humor og subtilitet til sin karakter.

Patti Harrison som Bangles

Patti Harrison spiller rollen som Bangles, en anden karakter på Hazel Greens flugt. Harrison bringer en unik og sjov dynamik til sin karakter.

Raymond Lee som Keefus

Raymond Lee portrætterer karakteren Keefus, en person, Hazel Green møder undervejs. Lee bringer intensitet og drama til sin rolle.

Chris Bagnall som Shane Voss

Chris Bagnall spiller rollen som Shane Voss, en karakter forbundet til Hazel Greens fortid. Bagnall bidrager med spænding og uforudsigelighed til sin karakter.

De medvirkende i TV-serien Made for Love leverer stærke præstationer, der bringer historien til live. Gennem deres talent og dedikation til deres karakterer formår de at skabe et engagerende og underholdende univers.

Overblik

Titel Made for Love
Udgivelsesdato 22. august 2022 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Створені для кохання
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber 3dot productions
Paramount Television

Resmué

TV-serien Made for Love følger historien om Hazel Green, en kvinde i trediverne, der er på flugt efter 10 år i et kvælende ægteskab med tech-milliardæren Byron Gogol. Pludselig opdager Hazel, at hendes mand har indopereret en revolutionerende overvågningsenhed i hendes hjerne, der giver ham mulighed for at spore hvert eneste skridt, hun tager.

Denne komedieserie er en mørkt absurd og cynisk rørende historie om kærlighed og skilsmisse. Hazel befinder sig midt i et kaotisk eventyr, hvor hun forsøger at undslippe sin dominerende mand og finde friheden. Hendes rejse fører hende gennem en verden af teknologi, hvor intimitet og privatliv er sat på spidsen.

I kampen mod overvågningen og for at genfinde sin personlige frihed møder Hazel en række farverige og skæve karakterer, der hjælper hende på hendes rejse. Sammen udforsker de ideen om ægte kærlighed og destruktive relationer. Serien går bag facaden af det moderne ægteskab og stiller spørgsmål ved, hvordan teknologi kan påvirke vores forhold og vores opfattelse af kærlighed.

Humoristisk gennemgang af fejl i TV-serien Made for Love

Velkommen til den skøre og magiske verden af TV-serien Made for Love! En verden hvor kærlighed, teknologi og komedie smelter sammen i en herlig blanding. Men selv i det mest perfekte univers er der plads til nogle små fejl, som seerne ikke har undladt at opdage. Lad os tage et kig på nogle af disse uforglemmelige øjeblikke, der har fået os til at grine og ryste på hovedet på samme tid.

Fejl 1: En skuespillers utrænede hund

Vi er vant til at se skuespillere udføre imponerende præstationer, men hvad med deres firbenede venner? I Made for Love kan du spotte en scene, hvor en af ​​hovedpersonens hunde tilsyneladende ikke har haft tid til at øve sig på kommandoerne. Den svarer lidt for sent og ser ud til at være mere interesseret i at snuse til kameralinsen end at følge instruktionerne. Det er måske ikke verdens største fejl, men det er nok til at få os til at smile og undre os over, hvem der egentlig er stjernen i denne scene.

Fejl 2: Eksklusiv teleporteringsmulighed

Hvem drømmer ikke om at have evnen til at teleportere sig fra ét sted til et andet? I Made for Love er der dog en lidt tvivlsom teleporteringssekvens, hvor vores hovedperson tilsyneladende får adgang til en eksklusiv portal. Hun er i en butik og inden for et splitsekund er hun i et rum på den anden side af byen. Måske er det bare en teknisk fejl, men det får os til at ønske, at vi også kunne teleportere os rundt i verden uden besvær – uden køer og trafikpropper!

Fejl 3: Magien med højteknologiske briller

I en af ​​de mest spændende scener i serien får hovedpersonen en genial idé. Hvorfor ikke bruge et par højteknologiske briller til at redde dagen? Problemet er bare, at når hun tager brillerne på, kan vi se refleksionen fra kameraet, som brugerne normalt ikke ville opdage. Det er som om brillerne udvider vores synsfelt og lader os se ting, som vi ikke burde se. Hvem ville have troet, at et par briller kunne være så magiske?

Fejl 4: Den forsvundne kaffekop

Vi har alle oplevet det øjeblik, hvor vi efterlader vores kaffekop et sted og så pludselig ikke kan finde den igen. Men i Made for Love er det ikke kun os, der mister vores kopper – det er også skuespillerne! I en scene ser vi hovedpersonen gribe om en fyldt kaffekop, men når hun fører koppen op til munden, er det pludselig kun luften, hun drikker af. Det viser sig, at kaffekoppen var en professionel lur og forsvandt sporløst. Måske skulle vi alle prøve at bruge den usynlige kaffekopteknik i vores dagligdag!

Selvom Made for Love er blevet anerkendt for sit fængslende plot og fantastiske skuespil, viser disse små fejl, at selv de største mesterværker kan have deres øjeblikke med uhensigtsmæssighed. Lad os fortsætte med at nyde denne unikke serie og lede efter de næste overraskelser og morsomme fejl, der venter os i hver eneste episode!

Andre populære titler: Indiana Jones și cadranul destinuluiSchindlers ListeHamiltonEn kort en langHappy ValleyThe Black PhoneScream VIMemories of MurderRăzboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea ForțeiDate NightPolitik.tv2.dk på TV2/CharlieSon of the MaskThe Woman KingInterstellarExit Through the Gift ShopThe Summer I Turned PrettyTouching the VoidDickinsonFerdinand: Geht STIERisch ab!Presos no TempoSix Degrees of SeparationAngels of SinjarAlpha DogJohn Wick: Capítulo 4Wrath of the TitansCold CaseEdge of TomorrowMatadorMassThe ScoreA Score to SettleFrom Dusk Till DawnLe Mans 66: O DueloTrain to BusanInfernal AffairsMechanic: ResurrectionKnight RiderDirchBaby DaddyPlaying with FireThe MegKilljoysAnnieSuper Troopers 2Animal WorldReign of FireInto the BadlandsChefRedemption Day