kinokvinder.dk

Magnum P.I. (TV Series 2018–2023)

Medvirkende i TV-serien Magnum P.I.

TV-serien Magnum P.I. har en imponerende rolleliste med talentfulde skuespillere, der bringer karaktererne til live. Her er en oversigt over de medvirkende igennem seriens løbetid:

Jay Hernandez som Thomas Magnum

Jay Hernandez spiller hovedrollen som Thomas Magnum, den tidligere NAVY SEAL og privatdetektiv. Han er kendt for sin kække attitude og elegante stil.

Perdita Weeks som Juliet Higgins

Perdita Weeks portrætterer Juliet Higgins, en tidligere MI6-agent og ejer af Robins Nest, hvor Magnum bor. Hun har en skarp intelligens og er en vigtig allieret i Magnums eventyr.

Zachary Knighton som Rick

Zachary Knighton spiller Rick, en tidligere Marine og ven af Magnum. Rick fungerer som en livsstilskonsulent på Robins Nest, hvor han hjælper Magnum med at navigere gennem det solrige Hawaii.

Stephen Hill som TC

Stephen Hill spiller TC, en tidligere helikopterpilot i hæren, der nu driver sin egen helikoptervirksomhed. Han er en vigtig del af Magnums team og sikrer transport under deres opgaver.

Amy Hill som Kumu

Amy Hill portrætterer Kumu, en erfaren lokal guide med en utrolig viden om Hawaii og dens kultur. Hun er en vigtig ressource for Magnum og tilbyder uvurderlig hjælp og indsigt.

Tim Kang som Detective Gordon Katsumoto

Tim Kang spiller Detective Gordon Katsumoto, en hårdtarbejdende kriminalbetjent, der ofte støder sammen med Magnum. Han har et skarpt sind og giver en konstant udfordring for Magnum.

Christopher Thornton som Shammy

Christopher Thornton portrætterer Shammy, en ex SEAL og medlem af Magnums team. Han er kendt for sin tekniske ekspertise og dygtighed til at håndtere våben samt udstyr.

Kimee Balmilero som Dr. Noelani Cunha

Kimee Balmilero spiller Dr. Noelani Cunha, en talentfuld retsmediciner, der hjælper Magnum og hans team ved obduktioner og kriminaltekniske undersøgelser.

Betsy Phillips som Suzy Madison

Betsy Phillips portrætterer Suzy Madison, en tidligere CIA-agent, der fungerer som en kilde til vigtig information for Magnum og hans hold.

Bobby Lee som Jin Jeong

Bobby Lee spiller Jin Jeong, en indtrængende og snu karakter, der har forbindelser til den kriminelle underverden og ofte hjælper Magnum med oplysninger.

Chantal Thuy som Lia Kaleo

Chantal Thuy portrætterer Lia Kaleo, en kriminalbetjent, der er eksperter i at infiltrere kriminelle grupper. Hun har hjulpet Magnum og hans team talrige gange.

Martin Martinez som Cade Jensen

Martin Martinez spiller Cade Jensen, en tidligere krigsveteran og medicinsk ekspert, der ofte assisterer Magnum og hans team i farlige situationer.

Jay Ali som Ethan Shah

Jay Ali portrætterer Ethan Shah, en tidligere MI6-agent og ven af Higgins. Han deltager ofte i opgaver sammen med Magnum og resten af holdet.

Oliver Avila som HPD Officer B. Mendoza

Oliver Avila spiller HPD Officer B. Mendoza, en politibetjent, der ofte samarbejder med Magnum og hans team for at løse sager i Honolulu.

Michael Rady som Chris Childs

Michael Rady portrætterer Chris Childs, Magnums tidligere kollega fra Navy SEALs, der hjælper Magnum og hans team med specialiseret træning og støtte.

Lance Lim som Dennis Katsumoto

Lance Lim spiller Dennis Katsumoto, Detective Katsumotos teenage-søn, der er nysgerrig efter at lære mere om sin fars job og ofte observerer Magnums arbejde på sidelinjen.

Taylor Wily som Kamekona

Taylor Wily portrætterer Kamekona, en lokal forretningsmand og restaurantejer, der ofte fungerer som en kilde til oplysninger og støtte for Magnum og hans team.

James Remar som Captain Buck Greene

James Remar spiller Captain Buck Greene, Magnums tidligere chef i NAVY SEALs, der støtter Magnum og hans team i deres opgaver og operationer.

Magnum P.I. er skabt af Eric Guggenheim og Peter M. Lenkov og har et talentfuldt hold af skuespillere og produktionsteam, der arbejder sammen for at skabe en spændende og underholdende TV-serie.

Overblik

Titel Magnum P.I.
Udgivelsesdato 17. april 2019 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Đặc Nhiệm Magnum
Filmsteder Oahu, Hawaii, USA
Produktionsselskaber 101st Street Entertainment, Davis Entertainment, Perfect Storm Entertainment

Resmué

Magnum P.I. er en TV-serie, der handler om Thomas Magnum, en tidligere Navy SEAL, der vender tilbage fra Afghanistan og bruger sine militære færdigheder til at blive privatdetektiv på Hawaii.

Magnum bor på ejendommen til den kendte forfatter Robin Masters, som drives af Juliett Higgins, en tidligere MI6-agent. Han har en særlig evne til at blive involveret i sager om større kriminalitet.

I sine bestræbelser bliver Magnum hjulpet af sine nære venner Rick og TC.

Funny fejl i TV-serien Magnum P.I.

I TV-serien Magnum P.I., som vi alle elsker at følge med i, er der nogle fejl, som seerne har opdaget. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl og have det sjovt med dem!

Kontinuitetsfejl

En af de kontinuitetsfejl, der har fået seerne til at klø sig i hovedet, handler om Higgins hunde Zeus og Apollo. Disse hunde er vagthunde på ejendommen og en del af sikkerheden. Men det sjove er, at Magnums job også er som sikkerhedskonsulent for ejendommen. Så logisk set burde hundene arbejde tæt sammen med Magnum regelmæssigt, i stedet for altid at behandle ham som en indtrænger. Måske må vi sende dem på et teambuildingkursus!

Ussynkroniserede lyd og billede

En anden fejl, der har fået seerne til at grine, er i forbindelse med tilgængeligheden af serien. Selvom serien kun har 5 sæsoner, listes den som værende tilgængelig til WATCH NOW på PLUTO for sæsoner 1-8. Ja, du hørte rigtigt – 8 sæsoner! Vi kan forestille os, at det kan være forvirrende for de ivrige seere, der søger efter nye episoder og pludselig opdager, at de har mistet nogle sæsoner. Det er vist en sag for troldmanden Merlin at løse!

Fortæl os mere

Hvis du har flere sjove fejl fra Magnum P.I., vil vi meget gerne høre om dem! Du kan bidrage ved at foreslå en redigering eller tilføje manglende indhold. Vi vil gøre vores bedste for at fylde hullerne i vores data, så vi kan fortsætte med at nyde Magnum P.I. med et smil på læben.

Andre populære titler: St. TriniansI, FrankensteinDo the Right ThingWanted2001: A Space OdysseyLimitlessHouseAutomataDoctor Strange in the Multiverse of MadnessThe AvengersThe Best of MeGrave of the FirefliesTwilightThe OfficeTale of the Nine TailedLow Country: The Murdaugh DynastyMad MenObi-Wan KenobiDiebische ElsternThe CoreInto the WoodsThe RoomBad TeacherScream VILife UnexpectedJumanji: Welcome to the JungleCercul poeților dispăruți“The Last of Us” Left BehindMoneyball365 Days2 HeartsF9: The Fast SagaAmistadThe Place Beyond the PinesGlass Onion: A Knives Out MysteryWill TrentThai Cave RescueDas Weiße Haus am RheinRaya and the Last DragonGladiator 2Things We Lost in the Fire10 Cloverfield LaneNatural Born KillersSuitsFear the Walking DeadThe VaultChicago P.D.The MachinistIngrid Goes West