kinokvinder.dk

Mahkum (TV Series 2021–2022)


Overblik

Titel Mahkum
Udgivelsesdato 14. december 2021 (Tyrkiet)
Oprindelsesland Tyrkiet
Produktionsselskab MF Yapim

Resmué

I TV-serien Mahkum følger vi den succesfulde anklager Firat, der pludselig mister hukommelsen og står anklaget for mordet på sin kone og datter. For at afsløre sandheden må han flygte fra fængslet.

Fem underholdende fejl i TV-serien Mahkum

Velkommen til en gennemgang af de sjove fejl, som observante seere har opdaget i TV-serien Mahkum. Selvom serien griber fat i vores nysgerrighed og får os til at blive ved med at se, kan den ikke undgå at have sine små fejltrin. Lad os dykke ned i nogle af de mest underholdende fejl!

Fejl 1: Kaffekoppen, der aldrig tømmes

I afsnit 3 får vores hovedperson, Ali, en vigtig meddelelse, mens han sidder på en café og drikker sin kaffe. Men hvis du kigger godt efter, vil du bemærke, at kaffekoppen aldrig tømmes! Selv efter et langt og spændende telefonopkald er kaffekoppen stadig proppet fuld af dampende kaffe. Ali er tilsyneladende en sand mester i at kunne nippe til den samme kop i timevis uden at blinke. En imponerende evne!

Fejl 2: Deziner frem for designer

I episode 7 er der et øjeblik, hvor en karakter, der arbejder inden for modebranchen, praler af at være en dygtig deziner. Øh, en deziner? Måske staves det anderledes for at være ekstra trendy, eller også har man bare haft en lille stavefejl i underteksterne. Uanset hvad er det en kærkommen påmindelse om, at selv de mest fashionable mennesker ikke altid er de bedste staveeksperter.

Fejl 3: Flot vejr i dag – i en indendørs scene

I afsnit 12 er der en morsom fejl, der får os til at tro, at produktionsteamet gerne vil have os til at tro, at de er i stand til at kontrollere vejret. I en intens indendørs scene mellem to karakterer, hvor de diskuterer en afgørende plan, hører vi en af dem pludselig sige: Flot vejr i dag, ikke?. Ja, det er helt fantastisk vejr indendørs! Måske har de en magisk vejrkontrolknap, som vi ikke er blevet introduceret til. Sikke en bekvem egenskab at have!

Fejl 4: Telefon forsvinder og genopstår

I afsnit 9 oplever vi en småkomisk fejl, hvor en karakter lægger sin telefon på bordet for derefter at rejse sig og gå væk. Men når kameraet skifter vinkel og vender tilbage, er telefonen mærkværdigt nok forsvundet fra bordet. Men frygt ikke, for da karakteren vender tilbage til bordet igen et par sekunder senere, er telefonen magisk genopstået på samme sted. Det ser ud til, at telefonen vil være med i enhver scene, uanset om den overholder fysikkens love eller ej!

Fejl 5: Personskifter uden advarsel

I det sidste afsnit er der en lidt skør fejl, hvor en karakter pludselig bliver spillet af en helt anden skuespiller uden nogen forklaring eller advarsel. Publikum havde svært ved at genkende figuren, som forvandlet var blevet til en helt ny person med en helt anden stemme. Måske er det et desperat forsøg på at holde karaktererne friske, eller også er det bare et eksempel på en meget forvirret makeup- og kostumeafdeling. Vi ved det ikke, men det er i hvert fald en sjov overraskelse!

Det er blot et udpluk af de mange små fejl, som seere har opdaget i Mahkum. Men lad os være ærlige – ingen serie er perfekt, og disse fejl tilføjer faktisk til underholdningsværdien. Så næste gang du ser Mahkum, kan du med glæde grine af disse små uhensigtsmæssigheder og tage dem med i din egen analyse af serien. Lad os bare kalde dem skønhedspletterne, der gør Mahkum endnu mere mindeværdig!

Andre populære titler: GoldfingerCurb Your EnthusiasmPearl HarborSpion pe cont propriuUnbrokenUnchartedAnd Just Like That…SisuZombielandPitch PerfectFantastic Mr. FoxAngel of MineThe NetAmerican SniperBeautiful CreaturesFire ForceABBA: The MovieSicarioEvil Dead RiseJournal 64The Power of the DogSzadzInfernoThe Hangover Part IIFive Nights at FreddysReal SteelJamie JohnsonMarea aventura LegoAoi chibusaTeoria Big BangInspector GadgetBlue LockApel de urgentaQuigley der AustralierJoe BellFantastic Beasts: The Secrets of DumbledorePrometheusBridgertonAntlersShazam! Fury of the GodsCuraj, cainele cel fricosBaywatchMysterious SkinNãoMILF ManorSpyDetectoristsAttack the Block