kinokvinder.dk

Maken-Ki! Battling Venus (TV Series 2011–2014)


Overblik

Titel Maken-Ki! Battling Venus
Udgivelsesdato 4. oktober 2011 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Alternativ titel 魔劍姬!
Produktionsselskaber AIC SpiritsXebec

Resmué

Takeru Ohyama er en typisk perverteret teenage dreng. Hans nye skole kræver ikke adgangseksamener, og den er lige blevet blandetkønnet! Desværre knuses hans drømme om et lykkeligt gymnasieliv, da han opdager, at skolen er meget mere end den ser ud til. Alle eleverne bærer en særlig genstand – en Maken – som de bruger til at udfolde deres magiske evner i dueller! Kan Takeru finde en Maken, der passer til ham? Selvom han forsøger at passe ind på en ny skole og skal håndtere alle mulige problemer med piger?

Fantastiske fejl i TV-serien Maken-Ki! Battling Venus

TV-serien Maken-Ki! Battling Venus har taget seerne med storm, men det betyder ikke, at den er fejlfri. Selvom historien og karaktererne kan være spændende og underholdende, har nogle seere fundet et par små, sjove fejl, der er værd at nævne.

Forkerte kampscener

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i TV-serien er de forkerte kampscener. Det er næsten som om, at karaktererne glemt, hvordan de kæmper, og pludselig skifter deres kampstil på mystisk vis. Det er nok fordi selv superhelte har deres dårlige dage, hvor de lige skal finde balancen igen mellem at kæmpe og se cool ud på samme tid.

Glemsomme karakterer

Karaktererne i Maken-Ki! Battling Venus ser ud til at have en hel del glemsomme øjeblikke. Det er ikke unormalt, at de i den ene scene har en bestemt viden eller færdighed, for at glemme alt om det i næste scene. Måske skulle de investere i en notesbog eller en personlig assistent for at hjælpe dem med at huske de vigtige detaljer.

Tidsrejser uden konsekvenser

Hvem elsker ikke en god rejse i tiden? Desværre er det, ligesom i Maken-Ki! Battling Venus, ikke altid sådan en god ide. I serien bliver der foretaget tidsrejser uden nogen form for konsekvenser eller ændringer i historien. Måske har karaktererne ledt efter en ferieoplevelse, men de skulle have fundet en bedre måde at rejse tilbage i tiden på, der ikke involverede at ødelægge hele plottet.

Gensyn med forsvundne karakterer

Et andet af de fantastiske fejl i Maken-Ki! Battling Venus er de pludselige gensyn med karakterer, der i tidligere episoder blev erklæret for døde eller forsvundet. Det virker som om, at de har evnen til at poppe op ud af det blå, uden nogen forklaring. Jeg vil gerne have deres hemmelighed til at undgå trafikpropper.

Selvom fejl kan være irriterende, giver de også anledning til nogle gode grin. Maken-Ki! Battling Venus er ingen undtagelse. Så hvis du er en af de seere, der har bemærket disse fejl, så slap af, læn dig tilbage og hav det sjovt med at se dine yndlingskarakterer lave endnu flere uhensigtsmæssigheder.

Andre populære titler: The FightersFull SwingMúmiasKillers of the Flower MoonAvatar: The Way of WaterChor Nikal Ke BhagaThe GentlemenSplitPoint of No ReturnAgent 69 Jensen in the Sign of SagittariusDNAThe RingGrimmRussian sleep experimentGirl in the BasementCan You Keep a Secret?Red LightsMr. HolmesArgoSaltburnWatchmenThe Grand Budapest HotelClarksons FarmKillersEi traiescThe RoomFalling for ChristmasStar Trek: Strange New WorldsSeabiscuitEntourageJulefrokostenTriangle of SadnessSky High – Diese Highschool hebt ab!Mile 22: Misiune secretaFargoThunderboltsKommissar Van der ValkSomething BorrowedThe SurvivorReady or NotInspector GadgetBeefThe Last KissThe Tomorrow WarTransporter – The MissionThe Man Who Knew InfinityDia da IndependênciaPepsi, Wheres My Jet?Get OutTwist and Shout