kinokvinder.dk

Making a Murderer (TV Series 2015–2018)

De medvirkende i TV-serien Making a Murderer

TV-serien Making a Murderer er en dokumentarserie, der først blev udgivet i 2015 og har vundet stor popularitet og anerkendelse. Serien følger den kontroversielle retssag mod Steven Avery og undersøger retssystemets fejl og mangler.

Top cast

  1. Steven Avery: Steven Avery er hovedpersonen i serien. Han er med i alle 20 episoder og spiller sig selv. Steven blev dømt for et mord, som han hævder at være uskyldig i.
  2. Dolores Avery: Dolores er Stevens mor og medvirker i alle 20 episoder af serien.
  3. Laura Nirider: Laura er Stevens forsvarsadvokat og medvirker i 11 episoder af serien. Hun arbejder på at bevise Stevens uskyld.
  4. Allan Avery: Allan er Stevens far og medvirker i 11 episoder af serien.
  5. Dean Strang: Dean er Stevens forsvarsadvokat og medvirker i 10 episoder af serien. Han er en af de centrale figurer i bearbejdningen af retssagen.
  6. Jerry Buting: Jerry er også Stevens forsvarsadvokat og medvirker i 10 episoder af serien. Han arbejder sammen med Dean Strang.
  7. Kathleen Zellner: Kathleen er en ny forsvarsadvokat, der tilføjer sig sagen i den anden sæson af serien. Hun medvirker i 10 episoder af serien.
  8. Barb Tadych: Barb er Stevens søster og medvirker i 7 episoder af serien.
  9. Ken Kratz: Ken er den specielle anklager i Stevens retssag og medvirker i 10 episoder af serien.
  10. Brendan Dassey: Brendan er Stevens nevø og medvirker i 8 episoder af serien. Han er også dømt for mordet.
  11. Len Kachinsky: Len er Brendans forsvarsadvokat og medvirker i 5 episoder af serien.
  12. Steven Drizin: Steven er Brendans advokat efter dommen og medvirker i 5 episoder af serien.
  13. Kim Ducat: Kim er Stevens fætter og medvirker i 5 episoder af serien.
  14. Sandra Greenman: Sandra er Stevens veninde og medvirker i 4 episoder af serien.
  15. Stephen Glynn: Stephen er Stevens advokat under den oprindelige retssag og medvirker i 4 episoder af serien.
  16. Chuck Avery: Chuck er Stevens bror og medvirker i 3 episoder af serien.
  17. Peter Dassey: Peter er Brendans bror og medvirker i 3 episoder af serien.
  18. Robert Dvorak: Robert er en af Brendans advokater efter dommen og medvirker i 3 episoder af serien.

Denne liste indeholder de mest fremtrædende skuespillere og medvirkende i Making a Murderer. Serien er kendt for at give seerne et indblik i retssystemets mangler og rejser vigtige spørgsmål om retfærdighed. Uanset om man har fulgt sagen eller er ny til serien, er Making a Murderer en fængslende og tankevækkende dokumentarserie.

Alle medvirkende i TV-serien Making a Murderer spiller en vigtig rolle i at fortælle historien om Steven Avery og den omfattende retssag. Deres indsats har bidraget til at skabe en diskussion om retssystemet og de fejl, der kan begås.

Overblik

Titel Making a Murderer
Udgivelsesdato 18. december 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Making a Murderer Part 2
Optagelsessteder Manitowoc, Wisconsin, USA
Produktionsselskab Synthesis Films

Resmué

TV-serien Making a Murderer følger historien om Steven Avery, der bliver fejlagtigt dømt for voldtægt og mord og tilbringer 18 år i fængsel, før hans DNA beviser hans uskyld. Efter hans frifindelse begynder Avery at kæmpe for retfærdighed og afsløre korruption i det lokale retsvæsen.

Mens han kæmper for at rense sit navn, bliver Steven Avery bogstaveligt talt sat bag lås og slå, da han bliver anklaget for endnu et brutalt mord. Denne gang er mistanken om hans skyld endnu mere kontroversiel og fyldt med tvivl, da det ser ud til, at nogle lokale myndighedspersoner muligvis har en personlig og politisk dagsorden.

TV-serien fletter interview med retskendere, advokater og familiemedlemmer ind i en stærk fortælling om retfærdighedssystemets fejl og den menneskelige påvirkning af sådanne fejl. Den udfordrer seernes overbevisninger og stiller spørgsmål ved retfærdighedens natur.

Fantastiske fejl i TV-serien Making a Murderer

TV-serien Making a Murderer har fået verden til at sidde klistret til skærmen med sin spændende retssag. Men selvom serien har skabt stor begejstring, har seerne ikke været bange for at spotte og dele de absurde fejl, der følger med historien. Lad os dykke ned i nogle af de mest uforglemmelige fejl, der uden tvivl vil få dig til at trække på smilebåndet.

Pludselig skiftende aldre

En af de mest mærkværdige fejl, der er blevet observeret i Making a Murderer, er de pludselig skiftende aldre på karaktererne. I én scene kan en person være 35 år og i næste øjeblik hoppe op på de gyngende 55 år. Det er virkelig en imponerende evne at ælde så hurtigt – tror du ikke?

Den forsvundne retsmediciner

En anden sjov fejl, som seerne har bemærket, er den mystiske forsvinden af retsmedicineren. I en af episoderne er han der pludselig, og i næste øjeblik er han bare … væk! Mon han har brugt sin magiske forsvindingsmanøvre, eller var det bare redigeringen, der gik lidt i hårdknude? Så svært kan det vel heller ikke være at holde styr på en retsmediciner, eller hvad?

Usynlige retssalsscenarier

Et yderligere kendetegn ved Making a Murderer er de utrolige retssalsscenarier, der kunne gøre Houdini stolt. I flere scener er der pludselig personer, der forsvinder og genopstår i løbet af en øjeblik. Ja, det er ikke engang nødvendigt at bruge en tryllestav – bare skru op for mysteriet i retssalen!

Tidsrejser à la Making a Murderer

Hvis du nogensinde har drømt om at rejse i tiden, er Making a Murderer den perfekte serien for dig! Seerne har bemærket en række scener, hvor det ser ud til, at karaktererne har formået at teleportere sig gennem tiden. I én scene er de i retssalen, og i næste øjeblik er de pludselig hjemme med familien. Måske vi kan få fat i deres tidsrejse-maskine og komme tilbage til fejlfrie serier?

Ekstramateriale: Making a Bloop-derer

Sidst men ikke mindst er der de mange ophidsede seere, der har opdaget de sjove bloopers på Making a Murderer. Alt fra skuespilleres grinende sammenbrud til mislykkede forsøg på at sætte en sætning sammen. Det ser ud til, at fejlene ikke kun sker foran kameraet, men også bag kulisserne. Serien viser os, at selv de bedste kan lave sjove fejl. Hvis du nogensinde har drømt om at være filminstruktør, kan du helt sikkert lære en ting eller to af Making a Bloop-derer!

Så er du klar til at rulle dig i grin og spotte flere af de uforglemmelige fejl i Making a Murderer? Husk at se godt efter, for man ved aldrig, hvad der vil hoppe frem i næste scene. God fornøjelse!

Andre populære titler: Top CharlieKnock KnockThe GunmanMimmiAqualorius!10 år senereTalenttyvenA Walk to RememberGuardians of the Galaxy Vol. 2SilasGangs of New YorkSwarmSprængfarlig bombeGoodnight MommyBlood Blockade BattlefrontBerserkHostageLove AgainOne Night in MiamiBreaking BadA Haunted HouseWaco: American ApocalypseTre engle og fem løverSnatchBird BoxMortal Engines – Krieg der StädteThree MonthsPitch Perfect 3My SiblingsDarklandI Know What You Did Last SummerFar til fire – tilbage til naturenRoseMr. Harrigans PhoneSuper Troopers 2REDOur Flag Means DeathFirestarterCalifornicationGuardians of the Galaxy Vol. 3Mary PoppinsDirty GrandpaDawn of the Planet of the ApesAn American PickleHustlersHemlock GroveThe DressmakerDune