kinokvinder.dk

Man with a Plan (TV Series 2016–2020)


Overblik

Titel Man with a Plan
Udgivelsesdato 4. august 2017 (Holland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 맨 위드 어 플랜
Optagelsessteder CBS Studio Center – 4024 Radford Avenue, Studio City, Los Angeles, Californien, USA (Studio)
Produktionsselskaber Double Double Bonus Entertainment, 3 Arts Entertainment, CBS Television Studios

Resmué

TV-serien Man with a Plan handler om Adam Burns, der opdager, at det at være forælder er sværere end han troede, efter hans kone vender tilbage til arbejdet, og han bliver efterladt derhjemme for at tage sig af børnene.

Adam Burns (spillet af Matt LeBlanc) tror, at det at tage sig af børn er en leg og fortæller sin kone Andi (spillet af Liza Snyder), at hun kan vende tilbage til sit arbejde, og han vil klare børnene. Men hvad der sker, når han passer børnene, er en sjov rutsjebanetur at se på.

I hver episode følger vi Adams forsøg på at jonglere mellem sit arbejde som entreprenør og hans nye rolle som den primære forsørger for børnene. Han må lære at håndtere oppustede hjemmearbejdende mødre, teenage-drama, skolescene krumspring og alt det andet kaos, der følger med at opdrage børnene.

Men gennem alle udfordringerne finder Adam også ud af, hvor meget han elsker sine børn og værdsætter sin kones arbejde som mor. Serien byder på en blanding af humor, hjertevarme og realistiske skildringer af forældreskabets op- og nedture.

Fem morsomme fejl i TV-serien Man with a Plan

1. Den forsvindende kop kaffe

I det nyeste afsnit af Man with a Plan kunne seerne ikke undgå at bemærke en smule magi i luften. I en scene ser vi hovedkarakteren, Adam, tage en slurk af sin dampende varme kop kaffe. Men i den næste indstilling er koppen som sunket i jorden! Ak ja, det er vist en af de få øjeblikke, hvor man kan ønske sig at være en kop, der kan forsvinde og undgå alt dramaet.

2. Teleportation på badeværelset

I et tidligere afsnit bliver vi vidner til en ærlig fejl i tv-seriens rumlige logik. Adam går ind på badeværelset for at tage en kort pause fra sin travle dag. Men vent lige et øjeblik! Pludselig teleporterer han sig fra badeværelset og bevæger sig øjeblikkeligt ind i køkkenet i næste scene. Var der et hemmeligt teleportationsapparat på badeværelset? Vi ønsker alle sammen at få sådan et i vores hjem, så vi kan spare tid på vores daglige gøremål.

3. Hundens aldringsspørgsmål

I en hjertevarmende episode af Man with a Plan står Adams søn, Teddy, med familiens hund i armene. Alt er fint og hyggeligt, indtil Teddy pludselig bryder ud i gråd og siger: Hvorfor bliver Rex aldrig ældre? Vi kan alle blive enige om, at dette er et mysterium, der bør undersøges nærmere. Måske har vi verdens første evigt unge hund. Hvis det er tilfældet, så vil jeg gerne låne Rex til et par år for at se, om han kan dele sin hemmelighed med mig.

4. Den berømte tidslomme

Lige ved siden af diskussionen om teleportering er der en anden tidløs fejl i Man with a Plan. I en scene ser vi Adams datter, Kate, tale i telefon med sin veninde. Pludselig holder hun op med at snakke midt i en sætning for at tage en bid af sin sandwich. Men vent, det er ikke alt! Når hun er færdig med at tygge og fortsætter samtalen, har tiden åbenbart stået stille, for hendes veninde reagerer ikke på pausen. Mon Kate har opdaget hemmeligheden til en tidslomme, hvor man kan nyde en sandwich i evigheder?

5. Den mystiske forsvinden

Til sidst har vi den mysteriøse forsvinden af et helt karakter. I sæson 3, afsnit 7, ser vi en af Adams venner, Don, deltage i en picnic med resten af holdet. Men pludselig bliver Don magisk usynlig og er ikke at finde i resten af episoden. Er det en superhelteevne, Don har? At forsvinde og dukke op på helt uforudsigelige tidspunkter? Hvis det er tilfældet, så har vi virkelig brug for flere af den slags venner i vores liv.

Så er det sagt! Man with a Plan er ikke uden sine sjove små fejl, der får os til at grine og undre os. Serien har vist, at selvom man har en plan, er det ikke altid planen, der følger én. Så lad os nyde disse fejl og se, hvilke andre overraskelser der venter os i fremtidige episoder.

Andre populære titler: WarriorAbraham Lincoln: Vampire HunterMatch PointMade in AbyssRunaway BrideThe Longest YardCadavrulDarwins GameDaveMission: Impossible – Rogue NationA Good YearRogueThe PhotographLittle AmericaPeaky BlindersHannibalThe Art of Racing in the RainBoys Dont CryPapillonHappiest SeasonOver the Garden WallStarry EyesKingsman: The Secret ServiceHarveyThe BoondocksJordskottJustifiedHorimiyaSmokin AcesThe Witcher: Blood OriginConversations with FriendsMare of EasttownMe Before YouDumb and DumberBarbarianZarnitsaHouse of the DragonI OriginsGuitar HuntersThe LosersStarsky and HutchTokyo ViceMen in Black 3The VaultFalling SkiesHomefrontCasino