kinokvinder.dk

Mao Gakuin no Futekigosha (TV Series 2020–2023)


Overblik

Titel Mao Gakuin no Futekigosha
Udgivelsesdato 4. juli 2020 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Originalsprog Japansk
Alternativ titel The Misfit of Demon King Academy
Produktionsselskab Silver Link

Resmué

I TV-serien Mao Gakuin no Futekigosha følger vi historien om den uovervindelige Demon King Anos Voldigoad, der beslutter sig for at forlade sit liv fyldt med krig og ødelæggelse. Han genfødes i en fredelig æra og håber på at finde lidt ro og fred. Han indser dog hurtigt, at der er noget galt i denne tid, og beslutter sig for at undersøge det, samtidig med at han nyder sit liv på skolen.

Tilbage i fortiden var Demon King Anos frygtet som en skaber af kaos. Efter at have ødelagt menneskelige lande, brænde skoven af ånder til aske og endda dræbe guder, blev han træt af krigens grusomheder. Han foreslår heltene, der kommer for at forhandle med ham, at de dræber ham, splitter verden op i fire dele – menneskenes verden, dæmonernes verden, åndernes verden og gudernes verden – og bygger mure mellem dem samt forsegler portene i 1000 år. Efter 1000 år skulle hadet mellem dæmoner og mennesker forsvinde. Efter 2000 år genfødes Demon King endelig og opdager, at verden har ændret sig markant. Hvordan har verden udviklet sig i løbet af 2000 år?

I den mystiske skole, som Demon King Anos nu deltager i, bliver hans ekstraordinære evner og hukommelse hurtigt bemærket. Han begynder at undersøge de mystiske begivenheder, der finder sted, og passer samtidig på at opretholde et underholdende skoleliv.

Fejl og fadæser: Den skæve verden i TV-serien Mao Gakuin no Futekigosha

Velkommen til en verden fuld af magi, fantastiske væsener og intenst drama! Men selv i denne magiske setting er der ikke undgået nogle morsomme fejl og fadæser i TV-serien Mao Gakuin no Futekigosha. Vi har samlet nogle af de mest bemærkelsesværdige og lad os bare sige, at nogle af dem er mere mystiske end magiske!

Fejl #1: De skiftende frisurer

En af de mest ihærdige fejl i serien er karakterernes utroligt skiftende frisurer. Det er som om, de har et helt team af frisører, der står klar bag kameraet og ændrer deres frisurer fra scene til scene. Nogle gange har hovedpersonen pludselig en perfekt opsat frisure, selvom han lige røg ud i en vild kampsekvens. Måske har magi også indflydelse på håret?

Fejl #2: Flyvende rekvisitte

Du tænker måske, at når du har magiske evner, kan du nemt kontrollere alt omkring dig. Men i Mao Gakuin no Futekigosha ser vi efterladte rekvisitter flyve rundt uden ejermanden til stede. Det er som om, de har fået et eget liv og besluttet sig for at tage en flyvetur rundt i scenen uden nogen logisk forklaring. Det kan være praktisk at have værktøj, der kan hjælpe i kampen, men det er nok bedst, hvis de bliver på jorden!

Fejl #3: De uheldige undertekster

Når man ser en TV-serie med undertekster, forventer man en korrekt oversættelse af dialogen. Men i Mao Gakuin no Futekigosha er der undertekster, der enten ikke passer til det, der bliver sagt, eller slet ikke er der. Vi får nogle fantastiske scener med karakterer, der siger noget helt andet, end det vi får at læse i underteksterne. Det kan være både forvirrende og morsomt, hvis man er god til at læse på læberne!

Fejl #4: Den forsvindende baggrund

Jeg er sikker på, at du har hørt om green screen-effekter, der bruges til at skabe fantastiske baggrunde og miljøer. I Mao Gakuin no Futekigosha har de tilsyneladende brugt en usynlig skærm, for baggrunden kan på mystisk vis forsvinde i nogle scener. Pludselig ser vores helte ud til at flyde rundt i det blå intet, som om de er fanget i et absurd maleri af Salvador Dalí. Måske var det bare en kreativ måde at vise, at virkeligheden kan være flydende?

Fejl #5: Troløse tidsforløb

Vores helte er dygtige magikere, men de synes at have problemer med at holde styr på tiden. Der er episoder, hvor noget tager timer eller endda dage, mens andre begivenheder forekommer på præcis samme tidspunkt. Det må være lidt forvirrende både for karaktererne og seerne. Måske har de mistet en speciel tidsfærdighed i trylleklassen?

Fejl #6: Kostumerne imod karakterernes vilje

Vi ved, at kostumer kan være en vigtig del af en TV-serie, især i en fantastisk verden som Mao Gakuin no Futekigosha. Men nogle gange ser det ud til, at karaktererne er blevet tvunget til at bære tøj, de absolut ikke kan lide. Det er som om, kostumedesigneren valgte at stikke en finger i øjet på vores helte ved at bryde enhver stil og smagssans. Men hey, måske er det bare en del af deres magikeruddannelse at lære at værne om deres ego!

Fejl #7: Den teleporterende te

I Mao Gakuin no Futekigosha er der øjeblikke, hvor tebordet har en magisk evne til at teleportere sig selv. Mens karaktererne sidder og har en hyggelig tekop, kan tebordet pludselig flytte sig rundt omkring i rummet uden nogen åbenbar grund. Det er som om, det har besluttet sig for at udforske verden uden at spilde en eneste dråbe. Hvem har brug for teleportering, når man har en teleporterende tekande?

Sådan er den fantastiske verden i Mao Gakuin no Futekigosha – fyldt med mystik, magi og humoristiske fejl. Selvom fejlene måske får os til at trække lidt på smilebåndet, er det vigtigt at huske, at de også bidrager til charmen ved denne TV-serie. Så sæt dig godt til rette, og find de næste fejl, der venter på at blive opdaget!

Andre populære titler: Season of the WitchOne Missed CallThe Wolf of Wall StreetJackass 4.5The EagleCurb Your EnthusiasmKilljoyJersey Shore Family VacationThe Mean OneMetal LordsGuardians of the GalaxyJohn Wick: Capítulo 4Um Pai à ManeiraJudas and the Black MessiahHawaii Five-OThe Wolf and the LionEllingPrison BreakCatfish: The TV ShowScandalBeastlyThe RoomParadise CityRobin HoodLast Knights22 Jump StreetGreys AnatomyDansegarderobenKong: Skull Island2 Broke GirlsThe Gray ManLimitlessThe Devil All the TimeShrek the MusicalMayor of KingstownAbsolutely AnythingBarbie as the Princess and the PauperSicarioMission: Impossible – FalloutVan HelsingBad BoysThe Red RoomLizzie McGuireThe Hunger GamesScream VIThe HustleElvira: Mistress of the DarkBones and All