kinokvinder.dk

Marcella (TV Series 2016–2021)

Skuespillerne i TV-serien Marcella

Marcella er en britisk krimi-dramaserie, der blev sendt fra 2016 til 2020. Serien følger hovedpersonen Marcella Backland, spillet af Anna Friel, der er en tidligere politidetektiv, som genoptager sin karriere for at opklare en række uhyggelige mord.

Top cast

Anna Friel spiller rollen som Marcella Backland i alle 24 afsnit af serien. Hendes karakter er en kompleks kvinde med personlige og professionelle udfordringer, der kæmper for at løse mysterierne omkring de forbrydelser, hun efterforsker.

Ray Panthaki spiller rollen som DI Rav Sangha, en erfaren kriminalbetjent, der arbejder tæt sammen med Marcella i 24 afsnit. Sammen forsøger de at afdække sandheden bag mordene.

Jack Doolan spiller rollen som DC Mark Travis, der medvirker i 15 afsnit af serien. Han er en dedikeret politibetjent, som Marcella samarbejder med for at løse forbrydelserne.

Jamie Bamber spiller rollen som DCI Tim Williamson, en politikommissær, der indtræder i 14 afsnit af serien. Han leder efterforskningen af mordene sammen med Marcella og resten af holdet.

Nicholas Pinnock spiller rollen som Jason Backland, Marcellas eksmand, der er involveret i den overordnede historie og opklaringen af mordene i 12 afsnit.

Imogen Faires spiller rollen som Emma Backland, Marcellas datter, der også spiller en central rolle i serien og deltager i 12 afsnit.

Asher Flowers spiller rollen som Edward Backland, Marcellas søn, der medvirker i 11 afsnit af serien. Hans karakter bidrager også til historiens udvikling.

Hugo Speer spiller rollen som Frank Young, en politibetjent, der dukker op i 9 afsnit i 2018 til 2020 og spiller en vigtig rolle i opklaringen af ​​mordene.

Aaron McCusker, Nina Sosanya, Amanda Burton, Kelly Gough, Charlie Covell, Michael Colgan, Sinéad Cusack, Harry Lloyd, Tobias Santelmann og Sophia Brown er også med i serien som vigtige biroller, der bidrager til historien og karakterudviklingen i de respektive afsnit.

Skaberne af serien

Marcella blev skabt af Hans Rosenfeldt, der er kendt for sit arbejde på den succesrige svenske krimi-serie Broen. Nicola Larder var også en del af holdet som medskaber af serien.

Marcella er en spændende serie, der formår at holde seerne fanget med en blanding af intense mysterier og komplekse karakterer. Skuespillerne, både hovedcastet og birollerne, bidrager til at skabe en dyb og engagerende historie. Serien har modtaget positive anmeldelser for sit skuespil, plot og atmosfære, hvilket har bidraget til dens popularitet hos publikum.

Marcella er et must-see for alle fans af krimi-drama-genren og dem, der ønsker at blive forbløffet og forundret af en spændende historie og enestående skuespilpræstationer.

Overblik

Titel Marcella
Udgivelsesdato 4. april 2016 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som Марчелла
Produktionsselskab Buccaneer Media

Resmué

Marcella Backland forlod Metropolitan Police for at fokusere på sin familie, men hendes mand forlader hende. Hun vender tilbage til sit job på mordafdelingen og undersøger en sag, der virker foruroligende bekendt for hende. Serien er sat i det moderne London med en britisk Metropolitan Police-officer som hovedperson, og Marcella er skandinavisk noir på britiske gader. Fortalt med Rosenfeldts ubønhørligt klare nordiske stil, fuld af spænding og handling, vil serien føre publikum gennem en fortællingslabyrint, indtil de sidste øjeblikke. Marcella dykker også ned i psykologien hos en enkelt kvindelig detektiv, der arbejder alene med en seriemordersag med mange potentielle mistænkte og ofre. Efter en karrierepause på 12 år vender Marcella Backland tilbage til Metropolitan Polices mordafdeling. Marcella er en detektiv i slutningen af 30erne, der valgte at opgive sin hurtige karriere for at gifte sig og hellige sit liv til at starte en familie. Efter den bratte afslutning på hendes ægteskab med sin livs kærlighed Jason og at være adskilt fra sin datter, der går på kostskole, vender Marcella tilbage til arbejdet, samtidig med at hun forsøger at finde mening i, hvad der er sket i hendes liv.

Fem sjove fejl i TV-serien Marcella

TV-serier er en kilde til underholdning, spænding og seriøsitet. Men af og til kan der ske fejl, som får os til at grine og sætte spørgsmålstegn ved plottet. I den populære TV-serie Marcella er der ikke undtagelser. Lad os se nærmere på fem sjove fejl, der er blevet opdaget af seerne.

1. Pinlige bevægelser

I en scene, hvor hovedpersonen Marcella sniger sig rundt i en mørk gyde for at undgå at blive opdaget, kommer hun ved et uheld til at snuble over sin egen fod. Det er svært at bevare den intense atmosfære, når man ikke kan undgå at grine af en klodset hovedperson.

2. Den umulige tidsrejse

I løbet af serien Marcella kommer det flere gange tilbage i tiden. Men en særlig scene fik seerne til at klø sig i hovedet af forvirring. I denne scene befinder Marcella sig både i fortiden og nutiden på samme tid. Måske en form for tidsrejse, som vi ikke har hørt om?

3. Magiske genstande

I en af de afgørende scener opdager Marcella et afgørende spor i form af en fortryllet ørering. Denne ørering formår at skifte farve og størrelse mellem forskellige optagelser. Måske et produkt fra den nye magiske smykkekollektion?

4. Åndeløse skurke

Når en skurk bliver fanget af politiet, forventer man, at de er både truet og åndeløse. Men i Marcella ser vi det modsatte. I flere scener bliver skurkene fanget uden at være truet og uden at trække vejret. Tænk hvis det var ligeså nemt at fange skurke i virkeligheden.

5. Urealistisk identitetsskifte

I en af de mest dramatiske scener i serien skifter Marcella hurtigt identitet ved hjælp af en paryk og nogle kontaktlinser. Men seerne bemærkede, at det ikke kun var udseendet, der skiftede. Pludselig blev hun også venstrehåndet, selvom hun tidligere var højrehåndet. Et identitetsskifte på alle niveauer!

Selvom fejl kan være distraherende, kan de også give os en god griner og sætte gang i den efterfølgende samtale. Marcella er bestemt ikke undtagelsen, når det kommer til fejl, der får os til at klukke. Så næste gang du ser en fejl i TV-serien, så husk at sætte pris på den lille fejltagelse – det kan trods alt gøre oplevelsen endnu sjovere!

Andre populære titler: Guardians of the Galaxy Vol. 3365 DaysGoodfellasBergman IslandUnder the Silver LakeOne Punch Man: WanpanmanEileenGrown Ups 2The CallStriptease“Madsen og Co.” Hjem kære hjemDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesBig TitsLa La LandSnow White and the HuntsmanOceans 8Green BookFrasierThe Little Mermaid“The Walking Dead” JSSA Beautiful LifeJackieMy Life as Inukai-sans DogRuf der Macht – Im Sumpf der KorruptionSnatchBlack-ishShutter IslandDogs of BerlinAll the Old KnivesThe GraveMig og min morBorgenThe Dead Dont DieLittle WomenDude, Wheres My Car?The Human CentipedeDen fördömdeGladiatorAmsterdamȚinutul nomazilorBølle-BobSolo: A Star Wars StoryDoctor StrangeSalsicha PartyBeautiful DisasterMother of the Goddess DormitoryJocul lui EnderRambo: Last BloodThe 355The Office