kinokvinder.dk

Mars (TV Series 2016–2018)

De Medvirkende i TV-serien Mars

TV-serien Mars er en science fiction-dramaserie, der blev sendt fra 2016 til 2018. Serien kombinerer dokumentariske klip og interviews med fiktive fremtidige begivenheder og følger et hold af astronauter, der forsøger at kolonisere Mars. Seriens medvirkende omfatter en række talentfulde skuespillere, der giver liv til de forskellige karakterer.

Jihae som Hana Seung

Jihae spiller karakteren Hana Seung, en korean-amerikansk astronaut om bord på rumskibet Daedalus. Hana er en afgørende del af holdet og bringer både teknisk viden og håb til missionen.

Alberto Ammann som Javier Delgado

Alberto Ammann portrætterer Javier Delgado, en mekanisk ingeniør og astronaut. Javier er involveret i konstruktionen af ​​nogle af rumfartøjets vigtigste systemer og har en nøglerolle i missionens succes.

Sammi Rotibi som Robert Foucault

Sammi Rotibi spiller Robert Foucault, en fransk missionsspecialist og astronaut. Robert bringer sin forskningsbaggrund og tekniske ekspertise til teamet.

Clémentine Poidatz som Amelie Durand

Clémentine Poidatz portrætterer Amelie Durand, en bioingeniør og astronaut. Amelie er ansvarlig for at opretholde holdets helbred og sikre, at de har nok mad og ressourcer til at overleve på Mars.

Anamaria Marinca som Marta Kamen

Anamaria Marinca spiller karakteren Marta Kamen, en polyglot og medicinsk officer om bord på Daedalus-rumskibet. Marta er afgørende for at holde alle sunde og hjælper med at løse potentielle medicinske problemer undervejs.

Nick Wittman som Oliver Lee

Nick Wittman portrætterer Oliver Lee, en astronaut og den eneste kinesiske deltager i missionen. Oliver bringer sin ekspertise inden for videnskab og teknologi til holdet og hjælper med at løse forskellige udfordringer på Mars.

Cosima Shaw som Leslie Richardson

Cosima Shaw spiller Leslie Richardson, en journalist og dokumentarfilmskaber, der følger missionen til Mars. Leslie er ansvarlig for at dokumentere begivenhederne og formidle dem tilbage til jorden.

Stephen Petranek som selv – forfatter, How Well Live On Mars

Stephen Petranek, forfatteren af ​​bogen How Well Live On Mars, optræder som sig selv i serien og bidrager med sin ekspertise og indsigt i virkelige planer for koloniseringen af ​​Mars.

Olivier Martinez som Ed Grann

Olivier Martinez spiller karakteren Ed Grann, administrerende direktør for Mars Missions Corporation, et privat rumfartsselskab i serien. Ed er ansvarlig for finansiering og styring af missionen.

Gunnar Cauthery som Mike Glenn

Gunnar Cauthery portrætterer Mike Glenn, den anden i kommandoen af Daedalus-rumskibet. Mike assisterer missionens kaptajn med beslutningsprocessen og er afgørende under udfordrende situationer.

Roxy Sternberg som Jen Carson

Roxy Sternberg spiller karakteren Jen Carson, en missionsspecialist og astronaut. Jen er dygtig inden for rumfart og teknik og bringer sin ekspertise til holdet.

Evan Hall som Shep Marster

Evan Hall portrætterer Shep Marster, en ung ingeniør og astronaut. Shep er ambitiøs og ivrig efter at bevise sit værd og bidrager med sin tekniske ekspertise.

Jeff Hephner som Kurt Hurrelle

Jeff Hephner spiller Kurt Hurrelle, en tidligere NASA-astronaut, der fungerer som missionsleder for Marskoloniprojektet. Kurt er ansvarlig for at træffe afgørende beslutninger og sikre missionens overordnede succes.

Kata Sarbó som Ava Macon

Kata Sarbó portrætterer Ava Macon, en astronaut og ingeniør. Ava hjælper med at designe og bygge habitatet på Mars og er afgørende for at sikre et sikkert og funktionelt miljø.

Elon Musk som sig selv – CEO og hoveddesigner, SpaceX

Elon Musk, administrerende direktør og hoveddesigner hos SpaceX, optræder som sig selv i serien og deler sin vision og ekspertise inden for rumfart og Mars-kolonisering.

Neil deGrasse Tyson som sig selv – direktør, Hayden Planetarium

Neil deGrasse Tyson, direktør for Hayden Planetarium, optræder også som sig selv i serien og giver videnskabeligt perspektiv og indsigt i rumforskning og eksploration.

Andre Medvirkende

Ud over hovedrollebesætningen inkluderer TV-serien Mars også en række andre skuespillere og besætningsmedlemmer, der spiller vigtige roller i historien. Disse personer inkluderer Antoinette Fekete som Sam, Akbar Kurtha som Dr. Jay Johar og forskellige skabere som André Bormanis, Mickey Fisher og Karen Janszen.

Denne gruppe af talentfulde skuespillere og instruktører bringer historien om en kommende Mars-mission til live og giver seerne en indsigtsfuld og spændende oplevelse. TV-serien Mars kombinerer elementer af dokumentaren med spændingen ved science fiction og giver et realistisk billede af, hvad det kunne indebære at kolonisere en anden planet.

Overblik

Titel Mars
Udgivelsesdato 14. november 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Originalsprog Engelsk
Også kendt som Марс
Optagelsessteder Ungarn
Produktionsselskaber Imagine Entertainment
Pioneer Stilking Films
RadicalMedia

Resmué

I TV-serien Mars følger vi det første bemandede rumskib fra Jorden til Mars i forsøget på at kolonisere den røde planet i år 2033. Menneskeheden er drevet af ønsket om at udforske og bevæge sig ud i ukendte territorier, og Mars repræsenterer det ultimative mål for at opdage nye frontiers.

Rejsen til Mars er ikke kun en teknisk udfordring, men også en psykologisk og fysisk kamp for de heldige astronauter, der er udvalgt til missionen. I serien følger vi deres individuelle historier og deres fælles stræben efter at overleve og succesfuldt etablere en koloni på Mars.

Mars overflade er fremmedartet og udfordrende. Astronauterne står over for ekstreme vejrforhold, iltmangel og begrænsede ressourcer. Samtidig bliver de konfronteret med uventede fare og udfordringer. Men de er fast besluttede på at overvinde alle odds og skabe en ny fremtid for menneskeheden.

TV-serien Mars er unik i sin kombination af fiktion og dokumentariske elementer. Vi får et glimt af virkelige videnskabsfolk og eksperter, der giver deres perspektiv på Mars-kolonisering. Disse interviews og eksperimenter tilføjer en ekstra dimension af autenticitet til serien og gør den til en tankevækkende og realistisk fortælling om menneskehedens evne til at erobre det ukendte.

Fejl i TV-serien Mars, der får os til at se på planeten med et skævt smil

TV-serien Mars har taget os med på en spændende rejse til den røde planet. Men selvom serien har formået at fange vores opmærksomhed, har nogle seere ikke kunnet undgå at opdage lidt sjove fejl undervejs.

Forskere med evner uden for denne verden

En af de ting, der har fået seerne til at trække lidt på smilebåndet, er de utroligt dygtige forskere i serien. De har tydeligvis evner, der ligger langt ud over det forventede. Ikke nok med at de kan løse de mest komplekse tekniske problemer på et øjeblik, de har også en helt utrolig evne til at se ind i fremtiden. Måske skulle NASA ansætte dem som helvedes gode spåmænd, når de vender hjem?

Klæder de sig i usynlige rumdragter?

En anden fejl, som seerne har bemærket, er de mystiske usynlige rumdragter, som nogle af karaktererne benytter. Imens resten af holdet trækker i deres robuste beskyttelsesdragter, ser det ud til, at disse udvalgte har et eller andet genialt trick oppe i ærmet. Måske har de fundet en hemmelig tidsmaskine på Mars, der tillader dem at gå tilbage i tiden og klæde sig i deres rumdragter, før de blev usynlige?

Små tekniske mirakler midt i ingenting

Det kan også være lidt svært at overse nogle af de tekniske mirakler, der sker i serien. Selvom vi er på en fjerntliggende planet, hvor hver eneste kilo tæller, formår vores helte altid at fikse deres problemer med et hurtigt trylleslag. Om det er en handyman-robot, der pludselig viser sig at være en fuldt udstyret rumlaboratorium eller en 3D-printer, der kan fremstille alt fra reservedele til lukseriøse kopper espresso, så er ingenting umuligt for vores dygtige astronauter.

Gravitationsforvirring og manglende diffusions

Til sidst kan vi heller ikke undgå at nævne et par fysikrelaterede fejl i serien. Ligegyldigt hvor meget vi ville ønske det, er tyngdekraften på Mars ikke helt den samme som på Jorden. Men i Mars-universet kan astronauterne tilsyneladende sagtens hoppe rundt og udføre akrobatiske tricks, som om de var tilbage på deres hjemplan. Og når det kommer til diffusionsprocesser, må man mistænke, at Mars har sin helt egen unikke formel. For på trods af det manglende ilt på planeten, ser det ud til at vores modige team aldrig lider af åndenød.

Trods disse fejl har TV-serien Mars alligevel formået at underholde os og tage os med på en spændende og fantasifuld rejse til en verden langt, langt væk. Måske skulle vi ligefrem vælge at se hele serien med et skævt smil og lade os drage ind i et univers, hvor alt er muligt.

Andre populære titler: HitchcockLove AgainYellowjacketsRoseanneMoonlightYear OneUnpregnantRiverdaleGuardians of the GalaxyBedragTrue History of the Kelly GangSandmanWarriorF9: The Fast SagaAbandonedA Man Called OttoM.O.D.O.K.The Little ThingsSidewaysHavenTriangle of SadnessGreen ZoneDeadhouse DarkCharadeBachelorDaisy DiamondHarveyThe InternshipTitanic IIFlorida ManGladiator 2FargoPâfekuto burûEverything Everywhere All at OnceTenet1917: Speranță și moarteSonny Soufflé chok showAnatomy of a FallPrehistoric PlanetPam & TommyMission: Impossible – FalloutLady in the WaterThe Little MermaidWinter BrothersSpider-Man: HomecomingProperty BrothersStarship TroopersBlackoutLegends of TomorrowThe Age of Adaline