kinokvinder.dk

Marvel’s Jessica Jones (TV Series 2015–2019)

De medvirkende i Marvels Jessica Jones

Marvels Jessica Jones er en populær TV-serie, der blev sendt fra 2015-2019. Serien er baseret på Marvel Comics karakter Jessica Jones og hendes kamp mod onde kræfter i New York City. Mens seriens plot og historie spillede en stor rolle i dens popularitet, var skuespillerne også en væsentlig faktor i seriens succes. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige skuespillere i Marvels Jessica Jones:

Krysten Ritter som Jessica Jones

Krysten Ritter spiller hovedrollen som Jessica Jones. Hun er en talentfuld skuespillerinde, der formår at portrættere Jessicas komplekse karakter på en overbevisende måde. Hendes præstationer i serien har været rost af både publikum og anmeldere.

Rachael Taylor som Trish Walker

Rachael Taylor spiller rollen som Trish Walker, Jessicas bedste veninde. Hendes dynamiske skuespil beriger karakteren med dybde og giver seerne et indblik i hendes indre kampe og ambitioner.

Eka Darville som Malcolm Ducasse

Eka Darville spiller rollen som Malcolm Ducasse, en loyal allieret og ven af Jessica Jones. Han formår at give sin karakter et autentisk udtryk, der gør det nemt for seerne at relatere til ham.

Carrie-Anne Moss som Jeri Hogarth

Carrie-Anne Moss portrætterer Jeri Hogarth, en magtfuld advokat, der er tæt forbundet med Jessicas verden. Moss præstationer giver karakteren en høj status og styrke, der gør hende både frygtet og fascinerende.

David Tennant som Kilgrave

David Tennant spiller rollen som Kilgrave, seriens skurk. Han formår at give sin karakter en uhyggelig og manipulerende aura, der får seerne til at frygte og afsky ham.

Dette er blot et udvalg af de mange talentfulde skuespillere, der har medvirket i Marvels Jessica Jones. Deres præstationer har været afgørende for seriens succes og har været med til at skabe en dybdegående og spændende fortælling.

Serien er skabt af Melissa Rosenberg og har et imponerende ensemble af skuespillere, der alle har bidraget til at give seerne en unik og mindeværdig oplevelse.

Overblik

Titel Jessica Jones
Udgivelsesdato 20. november 2015 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Jessica Jones
Filmoptagelsessteder East Village, Manhattan, New York City, New York, USA (Vazacs Bar)
Produktionsselskaber 3 Arts Entertainment, ABC Signature, Marvel Television

Resmué

Efter afslutningen på sin korte superheltekarriere forsøger Jessica Jones at genopbygge sit liv som privatdetektiv og håndtere sager, der involverer mennesker med bemærkelsesværdige evner i New York City.

Siden hendes kortvarige tid som superhelt endte i tragedie, har Jessica Jones arbejdet på at genopbygge sit personlige liv og karriere som en temperamentsfuld, sarkastisk privatdetektiv i Hells Kitchen, New York City. Plaget af selvforagt og et ondsindet tilfælde af PTSD, kæmper Jessica både med sine indre dæmoner og eksterne trusler ved at bruge sine ekstraordinære evner som en uventet forsvarer for dem, der har brug for hjælp. Især hvis de er villige til at betale hende.

Jessica Jones forsøger at genopbygge sit liv som privatdetektiv i Hells Kitchen, efter at hun formåede at undslippe en skræmmende oplevelse med en skurk, der kunne kontrollere sindet. Alt begynder at blive farligt, da hun får en sag med at finde en forsvundet pige, der antyder at være under sindskontrol.

Fantastiske fejl i Marvels Jessica Jones

Marvels Jessica Jones er en utrolig populær TV-serie, der har fanget seerne med sin spændende historie og imponerende karakterer. Men selv den bedste serie kan have nogle skønne fejl, og seerne har ikke været blege for at påpege dem. Lad os dykke ned i nogle af de mest fantastiske fejl, der er blevet opdaget i Marvels Jessica Jones.

Telefoner uden opkald

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i serien handler om karakterernes telefonvaner. I løbet af mange intense øjeblikke ser vi Jessica Jones og hendes venner tage deres telefoner og se på dem med en alvorlig mine, som om de modtager et meget vigtigt opkald. Men vent, hvad sker der? Telefonerne ringer aldrig! Det er som om, karaktererne bare elsker at stirre på deres stille telefoner, som om de prøver at sende en mental besked til den person, der skulle have ringet. Måske er det en ny superhelte-evne?

Superkræfter på pause

Vi ved alle, at Jessica Jones er en af ​​de stærkeste superhelte i Marvel-universet. Men engang imellem har hun brug for at tage en pause fra sine superkræfter. Det er dog ikke altid klart, hvornår hun beslutter at slå til og bruge sine utrolige evner. I en scene kan vi se hende løfte en bil med lethed, men i den næste scene kæmper hun for at åbne en syltetøjsglas. Måske er hendes styrke afhængig af hvor træt hendes arme er? Eller måske har hun bare brug for en stærkere syltetøjsoffner.

Uendelige fyldte glas

Du har sikkert bemærket, hvordan karaktererne i serien altid har fyldte glas, selvom de aldrig synes at drikke noget. Uanset hvor meget tid der går, og uanset hvad der sker i historien, så forbliver deres glas altid magisk fyldte. Måske er det et trick for at få os til at gætte på, hvad de egentlig drikker. Måske er det en superhelte-egenindførselsånd?

Stilmæssige tidsspring

En ting er sikker i Marvels Jessica Jones – tid er flygtig. I en scene kan karaktererne være iført flotte designerkjoler og inderligt diskutere en vigtig plan, og i den næste scene er de pludselig iført helt andre tøj og i en helt anden location, uden nogen forklaring. Måske har karaktererne magiske skiftende klædeskabe? Eller måske er de bare utroligt effektive til at ændre tøj i løbet af et sekund.

Overnaturlige døre

Det kan være svært at finde en normal dør i Marvels Jessica Jones. Nogle gange lukker døre sig selv magisk, når karakterer forlader et rum, mens andre gange forbliver dørene bare åbne, hvilket giver nogle utrolige scener, hvor karaktererne ser ud til at gå gennem vægge. Det er som om, dørene har deres eget liv og beslutter, hvornår de vil lukke eller blive åbne. Måske er det en uudforsket superkraft hos dørene?

Så næste gang du ser Marvels Jessica Jones, så hold øje med disse fantastiske fejl. De tilføjer lidt ekstra underholdning til serien og giver dig noget sjovt at se frem til i hvert afsnit. For når det kommer til fejl i superhelteverdenen, er ingenting umuligt!

Andre populære titler: The Woodcutter StoryPeter PanBoys Dont CryAlong for the RideKing Richard“Carmen Curlers” Axels CurlersThe Lost BoysFull Metal JacketMagic MikeTorben – Der SatansbratenThe Amityville HorrorEscândalo na TVThe Adam ProjectYouA Ghost StoryDancer in the DarkAll for TwoBrigada sinucigașilor: Misiune ucigașăThe Hunger GamesThe LosersBraveheartKicking the DogFericiti pana la adanci batranetiUploadThe Night OfScreamAn Idiot AbroadMonsters and MenYellowjacketsFirestarterHoly SpiderA Cure for WellnessDen store stilhedFalling for ChristmasThe Last Thing He Told MeF4 Thailand: Boys Over FlowersHeathersSfântulIzbăvireShaftThe VeilThe Weekend AwayThe UndoingTomgangMean GirlsCosmopolis