kinokvinder.dk

Master of None (TV Series 2015–2021)


Overblik

Titel Master of None
Udgivelsesdato 6. november 2015
Oprindelsesland USA
Filmmærkater Master of None Presents: Moments in Love
Optagelsessteder New York City, New York, USA
Produktionsselskaber 3 Arts Entertainment, Universal Television, Alan Yang Pictures

Resmué

Master of None er en TV-serie, der følger livet og karrieren hos Dev, en 30-årig skuespiller bosat i New York. Serien tager os med på en rejse gennem Devs personlige og professionelle liv, hvor han kæmper med at træffe selv de mindste beslutninger, som f.eks. hvad han skal spise til middag.

Dev står overfor en række udfordringer og emner, der spænder lige fra ældrepleje og immigrants oplevelser til at finde den mest velsmagende pasta til aftensmad. Han navigerer gennem disse forskellige emner og prøver at finde sin vej i livet, alt imens han står overfor valg og beslutninger, der kan forme hans fremtid.

Forskellige fejl i TV-serien Master of None – set med seernes øjne

TV-serier er kendt for at underholde os og tage os med på en spændende rejse ind i fantasiverdenen. Men af og til sniger der sig fejl ind i historierne, og nogle seere er ekstra hurtige til at opdage dem. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, der er blevet bemærket i populære TV-serie, Master of None, og have det sjovt med dem!

Karakterfejl

En af fejlene seerne har påpeget er, at Aziz Ansaris karakter hedder Dev Shah, men alligevel bliver vist tale tamil i barndomsscenerne. Det er ikke helt umuligt for en Shah at bo i Tamil Nadu, men det er en strækning at tro, at de ville tale tamil derhjemme og kalde deres bedstefar for Thatha. Folk med efternavnet Shah kommer normalt fra Gujarat og taler gujarati. Mon Dev havde en hemmelig Tamil-talende bedstefar?

Navneforvirring

En anden sjov fejl, der er blevet bemærket, er at Aziz Ansaris karakter bliver anset for at være muslimsk i serien, men hans navn er Dev Shah. Dev er et sanskrit-ord, der er blandt betegnelserne for guddom inden for hinduismen. Og personer med efternavnet Shah følger normalt jainismen som religion. Hvem vidste, at hans karakter var en multireligiøs tvivlende terrorist?

Konklusion

Som seere elsker vi at finde små fejl og uoverensstemmelser i vores yndlingsserier. Det er som om, at det tilføjer en ekstra krydderi til vores TV-oplevelse. Selvom Master of None har nogle sjove fejl, kan vi ikke benægte, at det stadig er en fantastisk serie, der formår at underholde os og få os til at grine.

Andre populære titler: Max SteelThe Tomorrow WarRoad HouseMatch PointDoc MartinOperation Lost BoyBrødrene Mortensens julFast XBewitchedCalendar GirlFull HouseFallenIch: Einfach unverbesserlich 4UnchartedIt Chapter TwoThe CrownRequiem for a DreamTropic ThunderTunna blå linjenSkamSpinning ManProject Blue BookCând totul e pierdutJurassic World DominionBatman: The Long HalloweenGrantchesterComing to AmericaInto the BlueHelt sortCastlevaniaGame of ThronesVoll daneben, voll im LebenStep UpJackie Chan AdventuresJumanji: Welcome to the JungleCoach CarterWolf ChildrenSoldaterkammerater rykker udZulu kvægræsThe Next StepBacheloretteJokerE.T. – Der AußerirdischeBabylon BerlinLaw & Order: Special Victims UnitArrivalThe Diary of Anne FrankYellowjacketsSharknadoExpend4bles