kinokvinder.dk

Mayans M.C. (TV Series 2018–2023)


Overblik

Titel Mayans M.C.
Udgivelsesdato 4. september 2018 (USA)
Oprindelsesland USA

Resmué

Serien Mayans M.C. finder sted i en verden efter Jax Teller. Vi følger EZ Reyes, en tidligere gulddreng, der netop er blevet løsladt fra fængslet. Han bliver medlem af Mayan MC i grænselandet mellem Californien og Mexico, hvor han skal finde sin nye kriminelle identitet.

Humoristisk gennemgang af fejl i TV-serien Mayans M.C.

Velkommen til en sjov og underholdende artikel, hvor vi dykker ned i nogle af de fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Mayans M.C. Bemærk, at denne artikel er lavet med et glimt i øjet, og intentionen er at bringe smil frem på læserens læber. Så lad os gå på opdagelse i de små, sjove fejl, der er blevet opdaget i serien!

Fejl 1: Bageplader i jakkelommen

I en af de tidlige scener af serien kan vi tydeligt se, at en af karaktererne har glemt deres bageplader i lommen på deres læderjakke. Mens det er usædvanligt for en biker at have bagepladerne på denne måde, er det utroligt praktisk, når man har brug for en hurtig cupcakeservering midt i en veloverstået motorcykeltur.

Fejl 2: Kejtet dans på motorcykler

I en livlig festscene kan man se, at medlemmerne af Mayans M.C. pludselig begynder at danse på deres motorcykler. Desværre ser det mere ud som en usikker øvelse i balancekunst end en elegant danseoptræden. Måske skulle de overveje at tage et par trin i danseinstruktionerne, før de går ind på dansegulvet – eller snarere vejen.

Fejl 3: Kamoufleret mikrobølgeovn

I et hurtigt klip i en af Mayans klubhuse er det tydeligt at se, at de har formået at skjule en mikrobølgeovn bag et stort portræt af Elvis. Selvom det er imponerende, at de kan nyde deres mad uden at forlade klubhuset, så føler vi os lidt bekymrede for, hvad der vil ske, når King of Rock n Roll vil spille serenade til en hurtig opvarmet burrito.

Fejl 4: Genbrug af dialog

Nogle seere har bemærket, at der er en sjov tendens til genbrug af dialog i Mayans M.C. Karaktererne synes at have en favorit replik, som de gentager lidt for tit. Så hvis du nogensinde har hørt en biker gentage Jeg er bare en hårdtarbejdende mand flere gange, ved du, at det er en del af deres genetiske kodning for at imponere potentielle dates.

Fejl 5: Ubeslutsom motorcykel

I nogle actionfyldte scener har mange seere bemærket, at motorcyklerne ofte er lige så beslutningsløse som en teenager i en isbutik. De kører i den ene retning, kun for at ændre mening i sidste øjeblik. Det er næsten som at se motorcykler, der forsøger at finde deres indre kompas – eller bare nyde en ekstra køretur rundt om blokken.

Fejl 6: Usynlige motorcykelhjelme

I en af de mere mærkværdige fejl støder vi på nogle medlemmer af Mayans, der kører rundt uden hjelme. Men vent, de bærer helt sikkert hjelme! Det ser bare ud til, at hjelmene er tryllebundet og har den evne at være usynlige. En perfekt måde at undgå dårlig hårdag, samtidig med at man stadig bevarer sikkerheden.

Sådan kunne vi fortsætte med at liste flere morsomme fejl og pudsigheder i TV-serien Mayans M.C. Men husk, at dette er en humoristisk artikel, der ikke skal tages alt for bogstaveligt. Det vigtigste er at nyde serien og dens underholdende univers, uanset om der sniger sig nogle sjove fejl ind. For som vi alle ved, kan fejl også skabe en charmerende og mindeværdig oplevelse.

Andre populære titler: Redo of HealerAngels of Sinjar5. halvlegDirty Dancing: Havana NightsLumea de dincolo 2: EvolutiaShakespeare in LoveMy PolicemanNotting HillThe Last of UsHorimiyaObi-Wan KenobiDead Man DownResident Evil: RetributionThe Daily Life of the Immortal KingZombielandAvatarCalendar GirlThe French DispatchBabel13 Going on 30Laban: en juletragedieBullet TrainWalking with the EnemyThe StrangerJulefrokostenChernobyl: The Lost TapesDie ThundermansPretty Young ThingBrigada sinucigașilor: Misiune ucigașăAlong Came a SpiderBeyond the BlackboardI Tyrens tegnLovlegWatashi ga Toriko ni Natte YaruDirty DancingThe FounderKILL la KILLAwkward.17 AgainSjit HappensiCarlyThe OperativeFargoZombielandThe Last of UsBeastThe FableThe CrownAll Quiet on the Western Front