kinokvinder.dk

McLeod’s Daughters (TV Series 2001–2009)

De medvirkende i TV-serien McLeods Daughters

McLeods Daughters er en australsk tv-serie, der blev sendt fra 2001 til 2009. Serien følger livet på en stor kvægranch, kaldet Drovers Run, i det fiktive område Gungellan i South Australia. Her er et nærmere kig på nogle af de mest kendte skuespillere, der medvirkede i serien.

Aaron Jeffery – Alex Ryan

Aaron Jeffery spillede rollen som Alex Ryan, der var ranchhjælper på Drovers Run. Han medvirkede i 193 episoder fra 2001 til 2008.

Rachael Carpani – Jodi Fountain

Rachael Carpani spillede rollen som Jodi Fountain, der var en af de to McLeod-søstrene. Hun medvirkede i 179 episoder fra 2001 til 2009.

Simmone Mackinnon – Stevie Hall

Simmone Mackinnon spillede rollen som Stevie Hall, der senere blev gift med Alex Ryan. Hun medvirkede i 154 episoder fra 2003 til 2009.

Bridie Carter – Tess Silverman McLeod

Bridie Carter spillede rollen som Tess Silverman McLeod, den anden McLeod-søster. Hun medvirkede i 146 episoder fra 2001 til 2006.

Myles Pollard – Nick Ryan

Myles Pollard spillede rollen som Nick Ryan, en af de ansatte på Drovers Run. Han medvirkede i 127 episoder fra 2001 til 2006.

Michala Banas – Kate Manfredi

Michala Banas spillede rollen som Kate Manfredi, en ven af McLeod-søstrene. Hun medvirkede i 119 episoder fra 2004 til 2008.

Sonia Todd – Meg Fountain

Sonia Todd spillede rollen som Meg Fountain, moderen til Jodi Fountain. Hun medvirkede i 111 episoder fra 2001 til 2009.

Brett Tucker – Dave Brewer

Brett Tucker spillede rollen som Dave Brewer, en af de ansatte på Drovers Run. Han medvirkede i 103 episoder fra 2003 til 2006.

John Jarratt – Terry Dodge

John Jarratt spillede rollen som Terry Dodge, en af naboerne til Drovers Run. Han medvirkede i 100 episoder fra 2001 til 2006.

Doris Younane – Moira Doyle

Doris Younane spillede rollen som Moira Doyle, en tidligere ansat på Drovers Run. Hun medvirkede i 94 episoder fra 2002 til 2009.

Marshall Napier – Harry Ryan

Marshall Napier spillede rollen som Harry Ryan, faderen til Alex og Nick Ryan. Han medvirkede i 87 episoder fra 2001 til 2006.

Luke Jacobz – Patrick Brewer

Luke Jacobz spillede rollen som Patrick Brewer, broren til Dave Brewer. Han medvirkede i 79 episoder fra 2005 til 2009.

Lisa Chappell – Claire McLeod

Lisa Chappell spillede rollen som Claire McLeod, den afdøde mor til Tess og Claire McLeod. Hun medvirkede i 74 episoder fra 2001 til 2004.

Jessica Napier – Becky Howard

Jessica Napier spillede rollen som Becky Howard, en af naboerne til Drovers Run. Hun medvirkede i 70 episoder fra 2001 til 2003.

Matt Passmore – Marcus Turner

Matt Passmore spillede rollen som Marcus Turner, en tidligere ansat på Drovers Run. Han medvirkede i 55 episoder fra 2006 til 2009.

Gillian Alexy – Tayler Geddes

Gillian Alexy spillede rollen som Tayler Geddes, en af naboerne til Drovers Run. Hun medvirkede i 55 episoder fra 2006 til 2009.

Inge Hornstra – Sandra Kinsella

Inge Hornstra spillede rollen som Sandra Kinsella, en af de ansatte på Drovers Run. Hun medvirkede i 49 episoder fra 2002 til 2006.

Dustin Clare – Riley Ward

Dustin Clare spillede rollen som Riley Ward, en tidligere ansat på Drovers Run. Han medvirkede i 48 episoder fra 2006 til 2007.

Disse skuespillere bidrog alle til at skabe den unikke og populære TV-serie McLeods Daughters. Deres talentfulde præstationer og engagerede skuespil gjorde serien til et hit blandt seerne, og den har efterladt et varigt indtryk på fans over hele verden.

Overblik

Titel McLeods Daughters
Udgivelsesdato 8. august 2001 (Australien)
Oprindelsesland Australien
Også kendt som McLeods döttrar
Filmlokationer Kingsford, Gawler, Sydaustralien, Australien (herregård: Drovers Run)
Produktionsselskab Nine Network Australia

Resmué

McLeods Daughters er en TV-serie om de to søstre Claire og Tess, der bliver genforenet efter 20 år, da de arver deres families kvægranch, Drovers Run, i Australiens outback i South Australia, efter deres fars død. Hårdt arbejde og respekt for landet er nøgleelementer på Drovers Run, en stor kvægranch i den australske outback, der engang tilhørte Jack McLeod. Nu, efter hans død, bliver hans to døtre genforenet for at beslutte ranchens fremtid. Mens Tess oprindeligt ønsker at sælge sin del, opdager hun, at jorden kalder på hende. Og hendes optimisme er meget velkommen, da Claire har kæmpet i årevis for at holde ranchen økonomisk flydende. De to beslutter at drive den sammen, sammen med deres husbestyrer og morfigur, Meg, hendes teenage-datter, Jodi, og en lokal pige, Becky, der forsøger at flygte fra sine egne problemer i byen. Deres liv er hårdt, og der er mange forhindringer, men belønningerne er lige så store som det vilde åbne land, de har arvet. Baseret på den succesfulde tv-film fra 1996 med samme navn.

Efter sin wifes og søns død under fødslen giftede Claires far, Jack McLeod, sig med en bypige ved navn Ruth Silverman. Tess var produktet af dette stormfulde men kortvarige forhold. Mens de voksede op, var de to piger meget tætte, men blev adskilt, da Ruth tog den 5-årige Tess tilbage til byen. Tyve år senere, efter Jacks pludselige død, arver hans døtre hver halvdelen af den tungt belånte Drovers Run. Tess, der for nylig har mistet sin mor til brystkræft, vender tilbage til Drovers med håbet om at sælge ud og åbne en café i byen, men bliver skuffet over at møde et mindre rosenrødt økonomisk billede og den åbne nag fra sin ældre søster. Efter at Claire har fyret de mandlige ansatte, beslutter søstrene, med hjælp fra husbestyrer Meg Fountain, hendes datter Jodi og den lokale pige Becky, at drive ejendommen selv. Det forsigtige – og formodentlig midlertidige – partnerskab er det første skridt i søstrenes genforenede bestræbelser på at hele gamle sår, forbedre deres forhold og løfte ejendommen ud af gæld. De næste par sæsoner skildrer det voksende bånd mellem søstrene, herunder Tess beslutning om at blive permanent på Drovers, samt deres forhold til de nærliggende Ryan-brødre og andre i området. I fjerde sæson er Claires gamle ven Stevie Hall flyttet til Drovers og ønsker at etablere en rodeoskole. Jodis gamle skolekammerat Kate slutter sig også til Drovers kvinder.

– warrior rabbit

Fejl Fundet i TV-serien McLeods Daughters

Hvis du er en dedikeret fan af den australske TV-serie McLeods Daughters, så er du nok ikke alene om at have opdaget nogle småfejl her og der. Mens serien har formået at tryllebinde os med sin spændende historie om to søstre, der driver en stor kvægranch i Australien, har nogle seere ikke kunne lade være med at bemærke nogle sjove og underlige fejl i produktionen. Lad os dykke ned i nogle af dem og få os en god latter!

1. Skiftende hårstyles

McLeods Daughters ser ud til at have en uafhængig frisør, der besøger gården jævnligt. For i nogle scener har vores hovedpersoner en elegant og perfekt stylet frisure, som kunne have været lavet af en Hollywood-frisør, mens de i næste scene pludselig har en lidt mere bed-head-look, som om de lige har kravlet ud af sengen. Vi kan ikke undgå at spørge os selv: Er der en frisør-houdini på spil, eller er vi bare vidne til skiftende tider og en stor mangel på hårgel? Vi kan kun gætte!

2. Den magiske solnedgang

Nu kan jeg godt lide en flot solnedgang såvel som den næste person, men i McLeods Daughters ser det ud til, at solnedgange er nærmest magiske og fortryllende. Hver aften, lige før mørket falder på, spreder himlen sig i spektakulære nuancer af orange, pink og lilla. Det er som om, serien har sin egen solnedgangs-setting, uanset om man er i hjertet af ørkenen eller midt på en gråvejrsdag. Måske har McLeods Daughters et hemmeligt solnedgangsmalerteam, vi ikke kender til!?

3. Forsvindende dyr

Mens ranchen på McLeods Daughters er hjemsted for masser af dyreliv, ser det ud til, at visse dyr har magiske evner til at forsvinde og dukke op igen, når det passer dem. I en scene kan vi se en flok vilde kænguruer, der spæner gennem markerne, men i næste klip er de forsvundet som dug for solen. Har kænguruerne deres eget teleportationsapparat? Og er de bare supergode til at spille gemmeleg med kameraet? Vi må nok aldrig finde ud af det!

4. Tidsrejser? Måske!

Opdaget af nogle superskarpe seere er en sjov lille detalje, der kan få tankerne til at dreje sig om tidsrejser. I nogle scener kan man nemlig se moderne bygninger eller biler i baggrunden, der klart ikke passer til seriens tidsperiode. Enten har McLeods Daughters fået besøg af tidsrejsende, eller også er der blevet lidt sløset med production designet. Hvem ved, måske er det næste episodiske twist en rejse tilbage i tiden!

Disse fejl og mange flere har kun gjort McLeods Daughters endnu mere underholdende for seerne. Så næste gang du ser serien, kan du glæde dig til at spotte flere sjove og mærkelige detaljer. Måske vi burde starte en Fejl Bingo for alle de skæve øjeblikke, der får os til at grine højt. Hvem ved, måske bliver det næste storhit!

Andre populære titler: Blues Brothers 2000BridgertonRequiem for a DreamHeatTwilightThe FighterGuns AkimboChronicleBlacKkKlansmanVikramCome PlayMy Sisters KeeperWaiting…RitaPrisonersWhitesKung Fu Panda 4Home ImprovementUnsaneAdventurelandA Serbian FilmThe Woman KingThe Silencing – Tod in den WäldernThey Shall Not Grow OldThis Little Love of Mine“Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba” Love Hashira Mitsuri KanrojiGuardians of the Galaxy Vol. 3Vampire Hunter D: BloodlustDoctor Strange in the Multiverse of MadnessGhost RiderKill Bill: Vol. 2Chocolat… ein kleiner Biss genügt!Triangle of SadnessA Journal for JordanPonyoGossip GirlEverything Everywhere All at OnceA Fortunate ManSan AndreasRise of the GuardiansReady or NotOmniscientFakiren fra BilbaoThe Prince of TennisThe CovenantGhost RiderBelow Her MouthChicago Fire