kinokvinder.dk

Men in Trees (TV Series 2006–2008)

TV-serien Men in Trees – En dybdegående introduktion til de medvirkende

Skuespillerne der skabte magien

Men in Trees var en populær TV-serie, der blev sendt fra 2006 til 2008. Serien blev skabt af Jenny Bicks og centrerer sig omkring hovedkarakteren Marin Frist, spillet af Anne Heche. Men in Trees er en romantisk dramakomedie, der tager os med på en rejse til den afsides beliggende by Elmo i Alaska, hvor Marin forsøger at finde sig selv og kærligheden.

Marin Frist – spillet af Anne Heche

Den centrale karakter i Men in Trees er Marin Frist. Anne Heche, som spiller Marin Frist, leverer en fantastisk præstation som denne succesfulde forfatter, der mistænker sin forlovede for at være utro og beslutter sig for at forlade New York for at finde ro i Alaska. Heche er kendt for sin alsidige skuespilstil og formåede at bringe både det sjove og sårbare frem i karakteren.

Ben Thomasson – spillet af Abraham Benrubi

Abraham Benrubi er en fremtrædende skuespiller i TV-serien Men in Trees, hvor han spiller karakteren Ben Thomasson. Ben er en lokal bartender og en af Marins første venner i Elmo. Benrubi gør en fantastisk præstation som den hjælpsomme og varme karakter, der altid er der for at støtte Marin og de andre beboere i byen.

Annie ODonnell – spillet af Emily Bergl

Emily Bergl portrætterer karakteren Annie ODonnell i Men in Trees. Annie, en lokal fotograf, bliver hurtigt gode venner med Marin og viser sig at være en loyal og sjov karakter. Bergl bringer liv til rollen og skaber en spændende dynamik mellem Annie og Marin.

Patrick Bachelor – spillet af Derek Richardson

Som Patrick Bachelor rammer Derek Richardson plet som den charmerende og søgerende karakter i Men in Trees. Patrick er en friluftsentusiast og en potentiel romantisk interesse for Marin. Richardson formår at skildre karakterens kompleksitet og usikkerhed på en troværdig måde.

Theresa Thomasson – spillet af Sarah Strange

Sarah Strange spiller karakteren Theresa Thomasson, Ben Thomassons søster, i Men in Trees. Theresa er en stærk og uafhængig kvinde, der balancerer sit arbejde som sheriff i byen med at være en omsorgsfuld søster. Strange formår at fremhæve karakterens styrke og sårbare side med sin overbevisende skuespilstil.

Jack Slattery – spillet af James Tupper

James Tupper tager rollen som Jack Slattery i Men in Trees. Jack er byens læge og en beundrer af Marins arbejde som forfatter. Tupper formår at udstråle Jacks sødme og charme med lethed og præcision.

Jerome – spillet af Timothy Webber

Timothy Webber spiller karakteren Jerome, en ældre beboer i Elmo, der hurtigt bliver en god ven og støtte for Marin. Webber bringer karakterens visdom og livserfaring til live med sin dygtige skuespilstil.

Sara Jackson – spillet af Suleka Mathew

Sara Jackson er karakteren spillet af Suleka Mathew i Men in Trees. Sara er en ven og ansat i Marin forlag og bringer en vigtig dynamik til serien. Mathew formår at skildre karakterens intelligens og stærke personlighed dygtigt.

Celia Bachelor – spillet af Cynthia Stevenson

Cynthia Stevenson spiller karakteren Celia Bachelor, Patricks mor, i Men in Trees. Celia er en dominerende og karrierefokuseret kvinde, der bringer spænding til serien. Stevensons skuespilsevner får karakteren til at virke både frygtindgydende og samtidig varm.

Buzz Washington – spillet af John Amos

John Amos spiller karakteren Buzz Washington i Men in Trees. Buzz er en farfigur og en mentor for Marin i Elmo. Amos bruger sin erfaring som skuespiller til at give Buzz en autentisk og hjertevarm udstråling.

Mai Washington – spillet af Lauren Tom

Lauren Tom portrætterer karakteren Mai Washington, Buzzs kone, i Men in Trees. Mai er en stærk og respektabel karakter, der bringer balance og ro til serien. Tom formår at fremhæve Mais ro og visdom med hendes overbevisende skuespilstil.

Jane Burns – spillet af Seana Kofoed

Seana Kofoed spiller karakteren Jane Burns i Men in Trees. Jane er en af Marins venner i Elmo og bringer en sjov og livlig energi til serien. Kofoed formår at gøre Jane til en mindeværdig karakter med sin sprudlende præstation.

Sam Soloway – spillet af Ty Olsson

Ty Olsson tager rollen som Sam Soloway i Men in Trees. Sam er en friluftsentusiast og en potentiel romantisk interesse for Marin. Olsson formår at skildre karakterens kompleksitet og sårbare side med sin overbevisende skuespilstil.

Cash – spillet af Scott Elrod

Scott Elrod spiller karakteren Cash i Men in Trees. Cash er en lokal handyman og en potentiel romantisk interesse for Marin. Elrod bringer en afslappet og karismatisk udstråling til karakteren, der passer perfekt ind i seriens dynamik.

Lynn Barstow – spillet af Justine Bateman

Justine Bateman tager rollen som Lynn Barstow i Men in Trees. Lynn er en ven af Marin og en sjov og mystisk karakter. Bateman bringer sin skuespilserfaring til at gøre Lynn spændende og uforudsigelig.

Supervisor Richard Ellis – spillet af Currie Graham

Currie Graham spiller karakteren Supervisor Richard Ellis i Men in Trees. Richard er chefen for en af Marins forlag og tilføjer spænding og drama til seriens plot. Graham formår at levere en overbevisende præstation som den charmerende, men også manipulerende karakter.

Eric – spillet af Nicholas Lea

Nicholas Lea tager rollen som Eric i Men in Trees. Eric er en potentiel romantisk interesse for Sara. Lea formår at levere karakterens mystiske og tiltrækkende side med sin dygtighed som skuespiller.

Terri Romano – spillet af Mario Cantone

Mario Cantone spiller karakteren Terri Romano i Men in Trees. Terri er en excentrisk og farverig karakter, der bringer humor og skævhed ind i serien. Cantone formår at levere en sjov og mindeværdig præstation som Terri.

Konklusion

Med en talentfuld besætning af skuespillere lykkedes det Men in Trees at skabe en TV-serie, der var både dybdegående og underholdende. Hver skuespiller formåede at bringe deres karakter til live på en autentisk og mindeværdig måde. Deres samspil og kemi bidrog til seriens succes og gjorde Men in Trees til et godt valg for elskere af romantisk dramakomedie.

Overblik

Titel Men in Trees
Udgivelsesdato 3. april 2007 (Irland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Люди в деревьях
Filmlokationer Squamish, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber Men In Trees Films, NS Pictures, Perkins Street Productions

Resmué

Men in Trees er en TV-serie om en forholdsrådgiver, der opdager, at hendes forlovede er utro. I stedet for at forlade ham, beslutter hun sig for at blive i en lille by i Alaska, som er hendes seneste stop på hendes bogturné. I denne afsidesliggende by, hvor der er ti mænd for hver kvinde, indser hun, at hun virkelig kan lære om emnet, som hun troede, hun kendte så godt – hvordan man finder og beholder en god mand.

Fem sjove fejl i TV-serien Men in Trees

Bjørnekrammekrigen

I en af episoderne af Men in Trees, optræder der en sjov fejl i en scene, hvor hovedpersonen, Marin, krammer en stor brun bjørn. Men seerne har bemærket, at bjørnen i den ene frame ser mere ude af form end i den forrige frame. Det ser næsten ud som om, bjørnen har spist et par ekstra salami-pizzaer mellem optagelserne!

Bytte roller

En skarp-synet seer bemærkede en underlig bytning af roller i en opsigtsvækkende scene i Men in Trees. I stedet for at være Marin, blev hovedpersonen pludselig til Mani, og hendes kærlighedsinteresse Jack blev til Jick. Mon der var en fjollet glitch i manusset, eller er der en hemmelig parallelunivers-version af TV-serien?

Gresskar-overskud

I en festlig halloween-episode bliver der brugt gresskar til at dekorere byen. Dog har seerne opdaget en sjov fejl, da de bemærkede, at de samme gresskar blev brugt igen og igen i baggrunden. Enten er der en usynlig helgen, der producerer gresskar ud af ingenting, eller også har rekvisitørerne forsømt at bestille nok gresskar til optagelserne!

Klokkeslæt forvirring

I Men in Trees er der en scene, hvor hovedpersonen skal møde sin date ved foden af et bjerg. Men seerne kunne ikke undgå at lægge mærke til, at skyggen fra solen pludselig skifter retning flere gange i løbet af samtalen. Måske var det naturens egen påmindelse om, at tiden er relativ, selv i TV-serier.

Magisk make-up

I en af de romantiske scener mellem Marin og Jack i TV-serien skete der noget helt mærkeligt. Seerne lagde mærke til, at Marins læbestift skiftede farve flere gange i løbet af scenen. Det ser ud til, at der er noget magisk i luften, der får læbestiftfarver til at skifte som et tryllekunstnertrick!

Andre populære titler: Over the HedgeAngel Has FallenCool Hand LukeThe PostmanThe Lord of the Rings: The Rings of PowerBeyond SkylineThe CursedHoardersSpacedCrashArrowGremlinsVacation – Wir sind die GriswoldsCasino RoyaleFast XThe Vampire DiariesKillers of the Flower MoonAbductionMission: Impossible – Dead Reckoning Part OneShaun of the DeadVirgin RiverSky High – Diese Highschool hebt ab!What Is a Woman?A Família Addams 2Delivery ManDas SchwergewichtMechanic: ResurrectionChemical HeartsThe Terminal ListPartner TrackYouthThe Book of EliMayans M.C.HausenChicago FireThe Magnificent SevenSuccessionLimitlessColleen hoovers it ends with usWhite FangGeneration KillDer Mann, der niemals lebtePine GapSchweinchen Wilbur und seine Freunde365 DaysBasic Instinct 2Puzzle mortalThe White LotusThe Disaster Artist