kinokvinder.dk

Misfits (TV Series 2009–2013)

Medvirkende i TV-serien Misfits

TV-serien Misfits, der blev vist mellem 2009 og 2013, blev anerkendt for sin unikke blanding af humor, action og overnaturlige elementer. Serien fulgte en gruppe unge lovbrydere, der ved et lynnedslag får superkræfter, og deres forsøg på at navigere i livet som både forbrydere og superhelte. Her er en liste over de vigtigste skuespillere, der medvirkede i serien:

Nathan Stewart-Jarrett som Curtis Donovan

Nathan Stewart-Jarrett spillede rollen som Curtis Donovan, en tidligere ungdomsspringer, der blev dømt for narkorelaterede forbrydelser. Efter at have fået sine overnaturlige kræfter, kunne Curtis rejse i tiden. Han var en af de mest stabile karakterer og blev en central figur i serien.

Joe Gilgun som Rudy Wade

Joe Gilgun spillede rollen som Rudy Wade, en ung mand med et turbulent personligt liv og en tendens til at tale i tredjeperson. Rudy havde evnen til at dele sig i to, og ofte skabte denne deling sjove og kaotiske situationer.

Iwan Rheon som Simon Bellamy

Iwan Rheon spillede rollen som Simon Bellamy, en introvert og usikker ung mand med evnen til at blive usynlig. Simon udviklede sig i løbet af serien og blev en af de mest populære karakterer blandt seerne.

Lauren Socha som Kelly Bailey

Lauren Socha spillede rollen som Kelly Bailey, en hård og temperamentsfuld ung kvinde, der havde evnen til at læse tankerne hos andre mennesker. Kelly var kendt for sine sarkastiske bemærkninger, og hendes karakter tilføjede en stor del humor til serien.

Antonia Thomas som Alisha Daniels

Antonia Thomas spillede rollen som Alisha Daniels, en smuk og selvbevidst ung kvinde, der havde evnen til at tiltrække andre mennesker seksuelt. Alisha var en kompleks karakter, og hendes historielinjer og udvikling var ofte intense og følelsesladet.

Karla Crome som Jess

Karla Crome spillede rollen som Jess, en socialt akavet ung kvinde, der kom med i gruppen efter Alishas død. Jess havde evnen til at se gennem andre menneskers øjne og var ofte den stemme, der sagde det, som ingen andre turde.

Nathan McMullen som Finn Samson

Nathan McMullen spillede rollen som Finn Samson, en ung mand med et stort hjerte og en tendens til at være naiv. Finns specielle evne var telekinese, og han blev hurtigt en af gruppens mest loyale medlemmer.

Shaun Dooley som Greg

Shaun Dooley spillede rollen som Greg, en socialarbejder, der blev involveret i gruppen og hjalp dem med at styre deres overnaturlige kræfter. Greg tilføjede en voksenstemme og et strejf af realisme til serien.

Matt Stokoe som Alex

Matt Stokoe spillede rollen som Alex, en tidligere branmand og nyeste tilføjelse til gruppen. Alex kunne kontrollere og skabe ild, og han gennemgik en interessant udvikling fra en traumatisk fortid.

Robert Sheehan som Nathan Young

Robert Sheehan spillede rollen som Nathan Young, en ung mand med en sarkastisk og kæk attitude. Nathan var kendt for sin evne til at overleve alt, og han blev en af seriens mest mindeværdige karakterer.

Udover disse hovedskuespillere havde serien også en række andre talentfulde skuespillere, der bidrog til dens succes. Seriens skaber, Howard Overman, var også ansvarlig for at sikre en sammenhængende og spændende fortælling gennem flere sæsoner.

Misfits var en banebrydende TV-serie, der formåede at blande genrer og skabe en unik og underholdende historie. Serien blev elsket af både kritikere og seere og har stadig en stor fanskare den dag i dag.

Overblik

Titel Misfits
Udgivelsesdato 19. juli 2012 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Покидьки
Filmlokationer Southmere Lakeside Complex, Thamesmead South, London, England, UK (community center eksteriør)
Produktionsselskab Clerkenwell Films

De sjove fejl i TV-serien Misfits, som seerne har opdaget

Fejl i kugleskudsscenen

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Misfits optræder i en kugleskudsscene. Vi ser Nathan, Simon, Curtis og de andre ungdomsforbrydere kæmpe mod en væmmelig skurk. Pludselig får Nathan skudt sin kuglestøder i stykker. Men vent lige, hvordan er det muligt? Var Nathan udstyret med magiske badebolsjer, eller har han bare en ekstremt øm tissemissil?

Naturligvis naturtro makeup

I Misfits er der ingen tvivl om, at makeupafdelingen elsker deres arbejde. Men nogle gange kan det måske være lidt for naturtro. I en episode, hvor en af hovedpersonerne skulle have et voldsomt blåt øje, ser det ud til, at de tog det lidt for bogstaveligt. Det ser næsten ud som om, at skuespilleren blev slået ned i den virkelige verden og derefter vendte tilbage for at filme scenen.

Gådefuld computerhack

I Misfits er vores helte ikke bange for at tage sig af teknologiske udfordringer. Men der er en ting, vi ikke helt forstår – hvordan skal man hacke en computer ved blot at trykke på tastaturet uden at have nogen som helst idé om, hvad man laver? Enten er vores helte nogle sande genier, eller også har de en hemmelig superkraft, der giver dem komplet teknologisk viden uden anstrengelse. Vi vil meget gerne have fat i den superkraft!

Tilsyneladende tidsløse mobiltelefoner

I et af afsnittene i Misfits bliver vores ungdomsforbrydere fanget i forummet. Men når man ser nøje efter, opdager man, at der er noget lidt mystisk ved det hele – deres mobiltelefoner ser ud til at være tidsmaskiner. I scenen ser de ud til at bruge de nyeste smartphones, men når man sammenligner det med tidslinjen og seriens frigivelsesår, er det en gåde, hvordan de har adgang til teknologi, der først blev udviklet flere år senere. Måske er de trænet i at hacke tidsrummet!

Den fraværende regering

I Misfits ser vi ofte vores helte gøre støj og ballade, bryde loven og forårsage kaos. Men hvor er politiet henne? Hvorfor er regeringen fuldstændig fraværende i disse situationer? Er vi virkelig nødt til at tro, at vores ungdomsforbrydere kan gå rundt og lave ulykker uden nogen konsekvenser? Måske er de bare så usynlige som den hårtørrer, som Simon glemte at tage med sig til den alternative dimension.

Det er gennem et TV-skærmsobjektiv

En af de mest spøjse fejl i Misfits er, når kameraet nogle gange lader som om, det er filmet gennem et gammeldags tv-skærmobjektiv. Det er som at se Teenage Mutant Ninja Turtles i 1990erne igen! Hvordan kan vores seere føle, at de er blevet sendt tilbage i tiden og kigger på et vintage-tv, når de bare vil se deres yndlingsungdomsforbrydere lave ballade?

Gæt, hvem der er flersprogede

I Misfits finder vi ud af, at samtlige hovedpersoner taler flydende spansk. Ja, du læste rigtigt – de er alle lidt af en sproggeni! Uanset om de er Britiske, Irske eller Walisiske, er de pludselig i stand til at kommunikere problemfrit på et andet sprog. Måske skulle de overveje en karriere med tolkning, når de er færdige med deres hurtige ting.

Den usynlige nøgle

Tilsyneladende har de unge fra Misfits nogle magiske evner, når det kommer til at finde og bruge nøgler. Uanset hvor godt gemt nøglen er, kan de altid finde den på mystisk vis. Er det en form for genetisk overført nøgle-detekteringsevne, eller har de bare altid en magnet i lommen? Enten kunne de tjene gode penge som nøgledetektiver eller som professionelle tyve.

Vi kan ikke lade være med at elske Misfits, selvom det har sine sjove fejl. Disse fejl bidrager til den unikke charme og humor, som serien er kendt for. Så næste gang du ser Misfits, så husk at se efter disse underholdende fejl, og græd af latter, når vores ungdomsforbrydere laver endnu en gådefuld handling.

Andre populære titler: HeroesBridesmaidsDas Glück der IrenOctopussyBlood TiesHostThe Devil Wears PradaTwice ColonizedVanished: Tage der AngstDoctor SleepAll That JazzHouse of GucciEmmaIndiana Jones și cadranul destinuluiFear the Walking Dead“Obi-Wan Kenobi” Part VIThe Tomorrow WarThe GuiltyAir Crash InvestigationFBOY Island DanmarkRoyalteen: Princess MargretheThe IdolMad Max: Fury RoadDas BootScorpionMoonage DaydreamLutherDuneCasperProfessor na CamaKun en pigeThe InbetweenersThe TunnelThe Fate of the FuriousVirgin la 40 de aniO Homem do NorteThat Awkward MomentUndercover BillionairePaws of Fury: The Legend of HankNancy DrewBarrySand CastleThe Ninth GatePlanet EarthTozkoparan IskenderJeder stirbt für sich alleinTomb RaiderFargo