kinokvinder.dk

Miss Fisher’s Murder Mysteries (TV Series 2012–2015)

Medvirkende i Miss Fishers Murder Mysteries

Miss Fishers Murder Mysteries er en populær australsk tv-serie, der blev sendt mellem 2012 og 2015. Serien er baseret på forfatter Kerry Greenwoods bøger og følger detektiven Phryne Fisher i hendes opklaring af mystiske mord. Her er nogle af de medvirkende skuespillere, der har bidraget til seriens succes:

Essie Davis – Phryne Fisher

Essie Davis spiller hovedrollen som Phryne Fisher, en glamourøs og modig detektiv. Davis bringer Phryne til live med sin karismatiske skuespil og evnen til at balancere mellem karakterens skarphed og sårbarhed.

Nathan Page – Detective John Jack Robinson

Nathan Page spiller rollen som Detective John Robinson, en betjent og Phrynes nærstående allierede. Page bringer en stærk og troværdig præstation som Jack Robinson, der både er fascineret og frustreret af Phrynes ukonventionelle tilgange til efterforskning.

Hugo Johnstone-Burt – Hugh Collins

Hugo Johnstone-Burt spiller rollen som Hugh Collins, en politibetjent og nære ven af Jack Robinson. Johnstone-Burt giver Hugh en charmerende og loyale karakter, der ikke kun er en vigtig del af politiarbejdet, men også Phrynes personlige liv.

Ashleigh Cummings – Dorothy Williams

Ashleigh Cummings spiller rollen som Dorothy Williams, Phrynes adopterede datter og assistent. Cummings portrætterer Dorothy som en intelligent og modig ung kvinde, der både støtter og udfordrer Phrynes detektivarbejde.

Richard Bligh – Mr. Butler

Richard Bligh spiller rollen som Mr. Butler, Phrynes trofaste butler og livline. Bligh formår at give Mr. Butler en diskret og loyale tilstedeværelse, der understøtter både handlingen og karakterernes udvikling.

Travis McMahon – Bert

Travis McMahon spiller rollen som Bert, en af Phrynes venner og medhjælpere. McMahon bringer Bert til live med sin autentiske og sjove præstation, der bidrager til seriens humoristiske indslag.

Anthony J. Sharpe – Cec

Anthony J. Sharpe spiller rollen som Cec, en af Phrynes venner og medhjælpere. Sharpe formår at give Cec et charmerende og farverigt udseende, der tilføjer liv til scenen.

Tammy Macintosh – Dr. Mac

Tammy Macintosh spiller rollen som Dr. Mac, en dygtig og intelligent læge. Macintosh bringer Dr. Mac til live med hendes professionelle og autoritative performance, der tilføjer et unikt lag til serien.

Miriam Margolyes – Aunt Prudence

Miriam Margolyes spiller rollen som Aunt Prudence, Phrynes eksentriske tante. Margolyes bringer Aunt Prudence til live med hendes energiske og uforudsigelige skuespiel, der skaber sjove og mindeværdige øjeblikke i serien.

Ruby Rees – Jane

Ruby Rees spiller rollen som Jane, en af Phrynes adopterede døtre og assistenter. Rees formår at give Jane en ungdommelig og charmerende karakter, der tilføjer en blidhed til seriens dynamik.

Dette er blot nogle af de talentfulde skuespillere, der har bidraget til den store succes af Miss Fishers Murder Mysteries. Deres præstationer har hjulpet med at skabe en engagerende og spændende tv-serie, der har appelleret til seere verden over.

Overblik

Titel Miss Fishers Murder Mysteries
Udgivelsesdato 24. februar, 2012 (USA)
Oprindelsesland Australien
Også kendt som Леді-детектив міс Фрайн Фішер
Filmlocation Wardlow, 114 Park Drive, Parkville, Melbourne, Victoria, Australien (Phryne Fishers hus)
Produktionsselskab Every Cloud Productions

Resmué

Miss Fishers Murder Mysteries er en TV-serie, der foregår i Melbourne i slutningen af 1920erne. Serien følger kvindelig detektiv Phryne Fisher, der gør op med uretfærdighed ved hjælp af sin perlehåndterede pistol og sin skarpe replik.

Phryne Fisher er en glamorøs og moderne kvinde i 1920erne. Hun slentrer igennem de mørke gyder og jazzklubber i Melbourne og kæmper for retfærdighed med sin pistol og sin skarpe replik. Phryne efterlader sig beundrere på sin vej og sørger for at nyde hvert øjeblik af sit heldige liv. Men bag det elegante ydre gemmer der sig ar på sjælen, som driver Phryne til at søge retfærdighed for dem, der ikke kan hjælpe sig selv, og for at afsløre sandheden om sin egen mørke fortid.

Serien er baseret på romanerne af den australske forfatter Kerry Greenwood. Miss Fishers Murder Mysteries tager os med på en rejse gennem de mørke gyder og jazzklubber i Melbourne i slutningen af 1920erne, hvor vores heltinde bekæmper uretfærdighed med sin perlehåndterede pistol og sin hvasse replik. Med en trail af beundrere i hendes kølvand sørger vores moderne heltinde for at nyde hvert øjeblik af hendes heldige liv.

Fejl i TV-serien Miss Fisher’s Murder Mysteries – for dem der er lige så skarpe som vores kvikke detektiv!

Kære seere af Miss Fisher’s Murder Mysteries, vi har modtaget en lang liste af fejl, der er blevet opdaget i vores elskede serie. Vi kan ikke undgå at bemærke de sjove og småkomiske misforståelser, der har fundet vej ind i vores produktion. Så lad os få en god latter sammen, mens vi dykker ned i nogle af disse sjove fadæser!

Continuity – Hjemmet med mange formål

I seriens første sæson bruger vi det samme hus både som Lydia Andrews hus i Cocaine Blues, Waddingtons hus i Death at Victoria Dock og som Tante Prudences hus i Murder in the Dark. Men hold fast, i efterfølgende sæsoner har vi åbenbart valgt at reservere huset kun til Tante Prudence. Hun må have sat sig godt til rette, mens de andre bare måtte finde et nyt tag over hovedet!

Anachronisms – Hvad er et årti mellem venner?

Ja, serien er sat i 1920erne, men vi kan da godt tillade os et par slip-ups med tidslinjen, ikke? For eksempel er vi kommet til at bruge to sange, My Baby Just Cares for Me og Minnie the Moocher, som faktisk først blev skrevet i 1930erne. Its close enough, right?

Men hey, lad os også lige snakke om Miss Fishers trofaste revolver! Den er en Chiefs Special model, der først blev introduceret i USA i 1950. Ja, vi ved godt, at der fandtes revolvere i 1920erne, og de så faktisk helt anderledes ud. Men helt ærligt, ville en rigtig detektiv med stil gå rundt med en gammeldags revolver? Vi tror ikke det!

Kære seere, selvom Miss Fishers Murder Mysteries har haft sine små fejltrin, skal vi ikke glemme at sætte pris på den fantastiske underholdning, vores detektivhelte giver os. Det er trods alt ikke fejlene, der gør serien unik – det er karakterernes charme og mysteriernes spænding. Så slå dig tilbage, få dig en drink og nyd de mange uforklarlige hændelser i Miss Fishers verden!

Andre populære titler: AcceptedThe Big WeddingLes yeux sans visageThe Mortal Instruments: City of BonesOceans 8MaleficentWill TrentThe MotherLegally BlondeRed SparrowLockwood & Co.Absolutely AnythingNikitaShrekShazam! Fury of the GodsUma Escolha Por AmorThe NunCrimson PeakThe Next 365 DaysThe Haunting of Bly ManorDont Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the HoodThe Deer HunterScream QueensLa La LandTransformersJarheadBrigada sinucigașilor: Misiune ucigașăRobin Hood: Prince of ThievesAlle elsker DebbieThe FlashGreyzoneRace to World FirstRisky BusinessAnchorman: The Legend of Ron BurgundyAtypicalThe Legend of Bagger VanceRiverdaleDeja VuFast & Furious Presents: Hobbs & ShawThe MarksmanThe Day the Earth Stood StillF9: The Fast SagaHere TodayGirls TripBusterThe ParadiseAll or Nothing: Arsenal“Love, Death & Robots” Beyond the Aquila RiftWonder – EncantadorMinunea dragostei