kinokvinder.dk

Mob Psycho 100 (TV Series 2016–2022)


Overblik

Titel Mob Psycho 100 II
Udgivelsesdato 27. oktober 2018 (USA)
Oprindelsesland Japan
Selskab Bones

Resmué

TV-serien Mob Psycho 100 handler om en psykisk dreng ved navn Kageyama Shigeo, også kendt som Mob, som forsøger at leve et normalt liv og holde sine voksende kræfter under kontrol, selvom han konstant havner i problemer. Mob er en 8. klasseselev med psykiske evner. Han har haft evnen til at bøje skeer og løfte objekter med tankerne siden en ung alder, men han begynder langsomt at tilbageholde at bruge sine evner offentligt på grund af den negative opmærksomhed, han konstant modtager.

Nu er det eneste, han ønsker, at blive ven med en pige i hans klasse, ved navn Tsubomi. Med sin psykiske mentor, der ikke selv har psykiske evner, forsætter han sit daglige liv og forsøger at realisere sin livsformål.

Forskellige fejl i TV-serien Mob Psycho 100 der er opdaget af seere

Ahh, TV-serier – en kilde til endeløs underholdning og fantastiske historier. Men selv de bedste serier kan have deres fejl, og Mob Psycho 100 er ingen undtagelse. Lad os dykke ned i nogle af de sjove og bemærkelsesværdige fejl, som seere har opdaget i denne populære japanske animeserie. Hold på hat og briller!

Fejl 1: Telekinetiske udfordringer

I Mob Psycho 100 følger vi den unge Shigeo Kageyama, også kendt som Mob, der besidder stærke telekinetiske evner. Men selv de mest magtfulde drenge kan begå fejl. I en episode ser vi Mob forsøge at løfte en tung bil ved brug af sine kræfter. Desværre mister han kontrollen og ender med at sende bilen helt ud i verdensrummet! Hvem vidste, at telekinese kunne være så ukontrollabelt? Måske var det bare Mobs første gang bag rattet.

Fejl 2: Forvekslede ansigter

I en af de mest kaotiske scener i serien er der en episodisk sammenstød mellem Mob og nogle skurke. Desværre, eller rettere sagt, sjovt nok, forveksler de onde skurke deres ansigtsudtryk. Efter at have stalkeet Mob i lang tid, angriber de ved et uheld hinanden og lader Mob slippe væk, hvilket får os til at undre os: er skurkene virkelig så dårlige til menneskelig genkendelse eller bare ubeslutsomme i deres onde planer?

Fejl 3: Størrelse betyder noget

I en pivotal kampscene mellem Mob og en gigantisk monsterlignende fjende, ser vi en tydelig størrelsesmæssig forskel mellem de to. Men i nogle klip skifter størrelsesforholdet mellem de to, og det ser ud som om, at Mob pludselig har vokset sig til en gigant. Mon han har telekinetisk kontrol over sin egen højde nu? Det ville være praktisk til koncerter og køen i supermarkedet!

Fejl 4: Pludselige forsvindinger

Sidst men ikke mindst, lad os tale om de mystiske forsvindinger. I løbet af serien opdager vi, at flere karakterer pludselig forsvinder fra en scene til den næste uden nogen forklaring. Det er som om, at de simpelthen bliver teletransporteret ud af plottet! Måske er det en del af den skjulte telekinetiske verden, eller måske har redaktøren bare haft en lidt for sjov dag på arbejdet. Uanset hvad, giver det os noget at grine af!

Så der har vi det – nogle af de sjoveste fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Mob Psycho 100. Det er altid underholdende at fange sådan nogle uhensigtsmæssigheder, for det minder os om, at selv de mest fantastiske og spektakulære historier bliver skabt af mennesker. Så næste gang du ser en scene, hvor tingene ikke helt stemmer overens, så smil og nyd det – det er bare endnu en grund til at elske denne skæve og skønne serie.

Andre populære titler: Breaking BadUnchartedHis Dark MaterialsMagnoliaPartners in CrimeMare of EasttownAbductionIm Rausch der SterneThe OfficeIn with the DevilThe Last KingdomL.A. ConfidentialKevins Cousin allein im SupermarktBeefGood BurgerPatch Adams, un doctor trãsnitFar til fire – tilbage til naturenGaslitFasterWorkin MomsMayor of KingstownAvenue 5The Longest YardForbidden PlanetOld Boys – Alte Herren & krumme DingerThe MotherUnlockedJack ReacherMegamindThe InvestigationThe SalvationYoure NextCocktailScream 2Perry MasonAccording to JimJocul lui EnderThe PogmentaryDont Look UpBecoming JanePusherLaid in AmericaAventurile fratilor ursiAndorNine LivesAlienBoys Dont Cry