kinokvinder.dk

Modern Family (TV Series 2009–2020)

De medvirkende i TV-serien Modern Family

Modern Family er en populær amerikansk TV-serie, der havde premiere i 2009 og fortsatte indtil 2020. Serien, som blev skabt af Steven Levitan og Christopher Lloyd, vandt adskillige priser og blev anerkendt for sin humoristiske og hjertevarme fremstilling af en moderne familie. Her er et nærmere kig på de medvirkende i serien:

Ed ONeill som Jay Pritchett

Ed ONeill portrætterede Jay Pritchett, familiens patriark og far til Claire, Mitchell og Joe. Med sin sarkastiske humor og kærlige natur blev Jay en af seriens mest elskede karakterer. Ed ONeills fremragende præstation sikrede hans rolle som en hjertevarm og karismatisk karakter.

Sofía Vergara som Gloria Delgado-Pritchett

Sofía Vergara spillede Gloria Delgado-Pritchett, Jays livlige og energiske kone. Med hendes sydamerikanske arv og morsomme accent bragte hun masser af komik til serien. Sofía Vergara blev rost for sin perfekte timing og levering af humoristiske replikker.

Julie Bowen som Claire Dunphy

Julie Bowen spillede Claire Dunphy, datter af Jay og mor til Haley, Alex og Luke. Claire var den typiske overbeskyttende og kontrollerende mor, men hun havde også en kærlig og omsorgsfuld side. Julies evne til at vise både Claires styrke og sårbarhed gjorde hende til en standout-skuespiller i serien.

Ty Burrell som Phil Dunphy

Ty Burrell spillede Phil Dunphy, Claires klodsede og begejstrede mand. Phil var kendt for sin ubetingede kærlighed til sin familie og hans utallige forsøg på at være den seje far. Ty Burrells komiske timing og mimik var afgørende for Phils karakter.

Jesse Tyler Ferguson som Mitchell Pritchett

Jesse Tyler Ferguson portrætterede Mitchell Pritchett, Jays homoseksuelle søn og Camerons partner. Mitchell var en intelligent og analytisk advokat, der ofte blev fanget mellem sin familie og sit ønske om at opnå perfektion. Jesse Tyler Ferguson skabte en sympatisk og relaterbar karakter med sin skuespilsmæssige dygtighed.

Eric Stonestreet som Cameron Tucker

Eric Stonestreet spillede Cameron Tucker, Mitchells partner og en flamboyant, teaterelskende mand. Cameron var kendt for sin overdrevne personlighed og kærlighed til at klæde sig ud. Eric Stonestreets karismatiske præstation og evne til at balancere det sjove og følelsesmæssige gjorde Cameron til en publikumsfavorit.

Rico Rodriguez som Manny Delgado

Rico Rodriguez portrætterede Manny Delgado, Glorias søn fra et tidligere ægteskab. Manny var en ung intellektuel, der ofte optrådte som en gammel mand og brugte store ord og fremmedsprog. Rico Rodriguez blev rost for sin modenhed og følsomhed i sin præstation som Manny.

Sarah Hyland som Haley Dunphy

Sarah Hyland spillede Haley Dunphy, Claires teenage-datter og den typiske rebelliske teenagertype. Haley udviklede sig fra en uansvarlig festpige til en ung kvinde med ambitioner i løbet af seriens løb. Sarah Hyland gav liv til Haleys karakter med sin naturlige charme og skuespilsmæssige færdigheder.

Nolan Gould som Luke Dunphy

Nolan Gould spillede Luke Dunphy, Claires og Phils yngste søn. Luke var kendt for sin naive personlighed og sine skøre påfund. Nolan Goulds evne til at levere komiske replikker og improvisere gjorde Luke til en af seriens mest morsomme karakterer.

Ariel Winter som Alex Dunphy

Ariel Winter spillede Alex Dunphy, familiens intellektuelle og ambitiøse datter. Alex stod ofte i kontrast til sine søskende med sin nerdede personlighed og fokus på skolen. Ariel Winter blev anerkendt for sin autentiske præstation og evne til at afbilde Alexs udvikling gennem årene.

Aubrey Anderson-Emmons som Lily Tucker-Pritchett

Aubrey Anderson-Emmons portrætterede Lily Tucker-Pritchett, Camerons og Mitchells adopterede datter. Lily var kendt for sine sarkastiske bemærkninger og skarpe tunge. Aubrey Anderson-Emmons blev rost for sin imponerende skuespilsmæssige evne i en så ung alder.

Der var også andre skuespillere, der bidrog til seriens succes, herunder Jeremy Maguire som Joe Pritchett, Reid Ewing som Dylan Marshall, og Dana Powell som Pameron Tucker.

Modern Family ville ikke have opnået den samme succes uden den fantastiske præstation fra hele rollebesætningen. Deres kemi og talent bidrog til at skabe autentiske og relaterbare karakterer, der løftede serien til nye højder. Gennem deres skuespil formåede de at få os til at grine, græde og føle med deres karakterers oplevelser og udfordringer.

Modern Family bliver husket som en af ​​de mest populære og elskede TV-serier fra det seneste årti, og det skyldes ikke mindst de dygtige skuespillere, der bragte serien til live.

Overblik

Titel Modern Family
Udgivelsesdato 2. april 2012 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk, Kinesisk, Italiensk
Også kendt som An American Family
Optagelsessteder Los Angeles County, Californien, USA
Produktionsvirksomheder Levitan / Lloyd, 20th Century Fox Television, Steven Levitan Productions

Resmué

Modern Family er en komedieserie, der følger tre forskellige, men forbundne familier og deres oplevelser. Serien fortælles fra synsvinklen af en usynlig dokumentarfilminstruktør og giver et ærligt og ofte morsomt indblik i familielivet.

Forældrene Phil og Claire ønsker sig en ærlig og åben relation med deres tre børn, men det er en udfordring, da deres datter forsøger at vokse for hurtigt, en anden er alt for klog for sit eget bedste, og deres livlige søn giver dem også udfordringer. Claires far, Jay, og hans latinske kone Gloria opdrager sammen to sønner, men folk tror sommetider, at Jay er Glorias far. Jays homoseksuelle søn Mitchell og hans partner Cameron har adopteret en lille asiatisk pige og fuldender dermed den store, lykkelige familie, der både er heteroseksuel, homoseksuel, multikulturel og traditionel.

Historien følger tre beslægtede familier, der bor i Californien, i deres liv og eventyr. Undervejs lærer de alle noget væsentligt om deres liv og deres fremtid. De møder nye mennesker, der har en indvirkning på deres liv.

Jay Pritchett er familiens overhoved i en stor og utraditionel familie. Efter sit andet ægteskab med den smukke Gloria har Jay fået en slags anden chance. Dog er gamle vaner svære at bryde, og han må lære at tilpasse sig et liv med samme lidenskab og energi som Gloria udstråler, hvilket matcher hendes velforvarede 12-årige søn Manny. Der opstår kultursammenstød og misforståelser, men der er også masser af søde sejre på vejen. Jays voksne datter Claire og hendes mand Phil er stolte forældre til tre børn og ønsker en åben og ærlig relation til dem. Det er dog ikke altid let, især når man har en teenagerdatter, Haley, der vokser for hurtigt, en alt for klog mellemste datter, Alex, og en distræt søn, Luke. Phil er selv lidt af et stort barn, selvom hans intentioner altid er de bedste. Claire er ankeret, der gør sit bedste for at holde styr på tingene og er fast besluttet på, at hendes børn ikke skal have den oprørske barndom, hun selv havde. Claires bror Mitchell og hans partner Cameron er travlt optaget af at opdrage deres adopterede datter, Lily. Modsætninger tiltrækker hinanden i dette husstand, hvor Cameron har en vidunderligt stor personlighed og måske en forkærlighed for drama, mens Mitchell er mere tilknappet. Disse kærlige fædre balancerer hinanden og nyder deres rolle som forældre i udviklingen af deres lille familie.

Modern Family er en sjov og hjertevarmende serie, der viser mangfoldigheden og kærligheden i moderne familier.

Fejl og fjas i TV-serien Modern Family

TV-serien Modern Family har fået mange seere til at grine og føle sig hjemme i den skøre og kaotiske familieverden. Men som med enhver populær serie er der altid nogle seere, der opdager nogle fejl og mangler i historien. Lad os dykke ned i nogle af de sjove fejl, som seerne har fundet i Modern Family!

Fejl 1: Adoptere fra Vietnam

En af de fejl, der er blevet påpeget af seere, involverer Mitchell og Cameron, der adopterer et barn fra Vietnam. Strikt juridisk er dette umuligt, da Vietnam ikke tillader enlige forældre eller samme køn-par at adoptere. Selvfølgelig kunne Mitchell og Cameron have adopteret barnet ulovligt, men så ville det være umuligt at få det med tilbage til USA. Vi er dog ret sikre på, at det blev gjort af juridiske årsager. Hvis de annoncerede, at barnet kom fra et andet sted, ville folk hævde, at de har stjålet deres historie, alt sammen i et forsøg på at score nogle hurtige penge!

Fejl 2: Den magiske skål

I en anden episode bryder baby Joe en dyr skål, der tilhører Mitch og Cam. Men senere viser det sig, at skålen er tilbage på boghylden i deres stue. Er det mon en magisk skål, der kan reparere sig selv? Eller har seriens produktionsteam bare begået en lille fejl og glemt at fjerne skålen fra scenen?

Virkeligheden er, at ingen TV-serie er perfekt, og Modern Family er ingen undtagelse. Disse små fejl og sjove øjeblikke er en del af charmen ved serien. De får os til at smile og huske på, at selv vores yndlingsfamilier på skærmen ikke altid har styr på tingene.

Lad os håbe, at Modern Family fortsætter med at give os sjove og underholdende øjeblikke, fejl eller ej!

Andre populære titler: Karen PirieFair PlayEddie the EagleLegendBlinkende lygterLost in TranslationRosewoodUnknown User 2: Dark WebBetter Call SaulDeadpool 3Os Dez Mandamentos: O FilmeRWBYLittle BritainLadrões de EliteO PianoOrphanAfterFear the Walking DeadDuneThe PaperboyThe GrandmotherMasters of SexCitadelSelling SunsetLove AgainViolet Evergarden: The MovieHannibal & JerryThe Noel DiaryBalls of FuryYellowjacketsThe ShiningGrown Ups 2Whered You Go, BernadetteThe Fear of 13Man of SteelO Assassino da MáscaraThe CovenantA Tourists Guide to LovePower of LovePixelsCrashingCodaThe Dark Knight RisesPAW Patrol: The Mighty MovieSingle StreetDark SkiesFiskI Love You, ManBagdad Cafe