kinokvinder.dk

Mr. Robot (TV Series 2015–2019)

De medvirkende i TV-serien Mr. Robot

Mr. Robot er en populær TV-serie, der blev sendt fra 2015 til 2019. Serien er kendt for sin spændende historie, fængende karakterer og intense skuespil. Her er en liste over de vigtigste skuespillere, der medvirkede i serien:

Rami Malek som Elliot Alderson

Rami Malek spiller hovedrollen som Elliot Alderson, en talentfuld hacker og hovedpersonen i Mr. Robot. Med sin imponerende præstation formår Malek at portrættere Elliot som en kompleks og mystisk karakter.

Christian Slater som Mr. Robot

Christian Slater spiller rollen som Mr. Robot, en mystisk figur og lederen af ​​hackergruppen fsociety. Slater leverer en stærk præstation som den karismatiske og manipulerende karakter.

Carly Chaikin som Darlene

Carly Chaikin spiller rollen som Darlene, Elliots søster og medlem af fsociety. Chaikin bringer en blanding af råstyrke og sårbarhed til sin karakter, hvilket gør hende til en af seriens mest fascinerende figurer.

Martin Wallström som Tyrell Wellick

Martin Wallström spiller rollen som Tyrell Wellick, en ambitiøs og mystisk direktør for et stort teknologiselskab. Wallström giver Wellick en uhyggelig og manipulerende kant, der passer perfekt til characterens karakter.

Portia Doubleday som Angela Moss

Portia Doubleday spiller Angela Moss, en barndomsven af Elliot og medarbejder i et teknologiselskab. Doubleday formår at vise Angelas udvikling fra en usikker karakter til en mere selvsikker og magtfuld person.

Michael Cristofer som Phillip Price

Michael Cristofer spiller rollen som Phillip Price, CEO for et globalt koncern. Cristofer giver Price en kold og dominerende seriøs som gør ham til en formidable modstander for Elliot og fsociety.

Grace Gummer som Dominique DiPierro

Grace Gummer spiller rollen som Dominique DiPierro, en FBI-agent, der efterforsker fsociety. Gummer formår at bringe Dominiques dedikation og sejhed til live på skærmen.

BD Wong som Whiterose

BD Wong portrætterer rollen som Whiterose, lederen af Dark Army, en kinesisk hackergruppe. Wong bringer en mystisk og gådefuld aura til sin karakter, hvilket gør Whiterose til en af seriens mest mindeværdige skikkelser.

Stephanie Corneliussen som Joanna Wellick

Stephanie Corneliussen spiller rollen som Joanna Wellick, Tyrells ambitiøse kone. Corneliussen formår at give Joanna en blanding af elegancen og ondskaben, hvilket gør hende til en spændende karakter.

Vaishnavi Sharma som Elliots Mor

Vaishnavi Sharma spiller rollen som Elliots mor, en traumatisk karakter, der er afgørende for Elliots udvikling. Sharma formidler på en rørende og følelsesladet måde morsfiguens kærlighed og samtidig psykiske lidelser.

Gloria Reuben som Krista Gordon

Gloria Reuben spiller rollen som Krista Gordon, Elliots terapeut. Reuben bringer en blanding af medfølelse og professionalisme til sin karakter, hvilket giver os indblik i Elliots følelsesmæssige tilstand.

Sunita Mani som Trenton

Sunita Mani spiller rollen som Trenton, et andet medlem af fsociety. Mani bringer en ungdommelig og livlig energi til sin karakter, hvilket gør Trenton til en af seriens mest elskede figurer.

Azhar Khan som Mobley

Azhar Khan spiller rollen som Mobley, endnu et medlem af fsociety. Khan giver Mobley en intelligent og snedig karakteristik, der gør ham til en vigtig del af hackergruppen.

Joey Bada som Leon

Joey Bada spiller rollen som Leon, en fængselskammerat til Elliot. Bada bringer en unik blanding af mystik og vennlighed til Leon, hvilket gør ham til en mindeværdig karakter i serien.

Omar Metwally som Agent Santiago

Omar Metwally spiller rollen som Agent Santiago, en FBI-agent, der bliver involveret i fsocietys sager. Metwally formår at portrættere Santiagos komplekse loyalitet og interne kamp i forhold til sit arbejde.

Michael Drayer som Cisco

Michael Drayer spiller rollen som Cisco, en hacker og medlem af fsociety. Drayer giver Cisco en rå og samtidig følsom side, der gør ham til en interessant karakter i serien.

Michel Gill som Gideon Goddard

Michel Gill spiller rollen som Gideon Goddard, direktør for et teknologiselskab og Angelas chef. Gill formår at give Gideon en karakteristisk blanding af venlighed og alvor, hvilket gør ham til en vigtig støttefigur for Angela.

Jeremy Holm som Mr. Sutherland

Jeremy Holm spiller rollen som Mr. Sutherland, en håndlanger af Tyrell Wellick. Holm giver Sutherland en truende og manipulerende karakteristik, der fremhæver hans loyalitet over for Tyrell.

Alle skuespillerne i Mr. Robot bidrager med deres unikke talent og præstationer til den atmosfære og spænding, der gør serien til en af de bedste i sin genre.

Skaberen af serien er Sam Esmail, der har skabt en dybdegående og kompleks historie, der har fanget publikums opmærksomhed. Esmail har formået at skabe et univers, der er dybt forankret i den moderne teknologi og hackerkultur.

Med den stærke præstation fra alle skuespillerne og den gennemtænkte historie har Mr. Robot skabt et stort og dedikeret fanbase. Serien har fået stor anerkendelse og har modtaget flere priser og nomineringer.

Mr. Robot er en serie, der virkelig skiller sig ud på grund af sit innovative plot, dens dygtige skuespillere og dens evne til at udfordre publikums forventninger. Hvis du er fan af spænding, drama og intelligente karakterer, er Mr. Robot bestemt en serie, du ikke vil gå glip af.

Overblik

Titel Mr. Robot
Udgivelsesdato 24. juni 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Svensk, Dansk, Kinesisk, Persisk, Spansk, Samoansk, Arabisk, Tysk
Også kendt som Siêu Hacker
Filmningssteder New York City, New York, USA (gade scener)
Produktionsselskaber Anonymous Content, Esmail Corp., Universal Cable Productions

Resmué

I TV-serien Mr. Robot følger vi Elliot, en genial men yderst ustabilt ung cyber-sikkerhedsingeniør og hævnende hacker. Han bliver en central figur i et komplekst spil om global dominans, når han sammen med sine skyggefulde allierede forsøger at nedlægge det korrupte firma, han arbejder for.

Elliot er en fantastisk indadvendt ung programmør, der arbejder som cyber-sikkerhedsingeniør om dagen og som hævnende hacker om natten. Han lider også af en underlig tilstand, der ligner skizofreni, som han forgæves forsøger at holde under kontrol ved regelmæssigt at tage både lovlige og ulovlige stoffer samt besøge sin terapeut.

Da en mærkelig og målrettet ung kvinde ved navn Darlene og en hemmelighedsfuld middelaldrende mand ved navn Mr. Robot, der hævder at være den mystiske leder af en underjordisk hackergruppe kendt som F-Society, tilbyder Elliot en chance for at tage sin hævn med til næste niveau og hjælpe dem med at nedlægge E-Corp, det korrupte multinationale finansielle firma, som Elliot arbejder for og kalder Ondt Corp, befinder Elliot sig ved vejs ende.

Mr. Robot, der har personlige grunde til at ønske at nedlægge E-Corp, afslører også, at han allerede har en allieret, en endnu mere mystisk, hemmelighedsfuld og yderst farlig hackergruppe kendt som Dark Army. Imens forsøger Elliots barndoms- og eneste ven, Angela, der skylder E-Corp skylden for deres forældres død, at nedlægge E-Corp juridisk ved at slutte sig til deres rækker og forsøge at grave beviser for deres korruption frem indefra.

Et wild card i dette komplot bliver Tyrell Wellick, en ustabil psykopatisk E-Corp yuppie, oprindeligt fra Skandinavien, som har et meget usædvanligt forhold til sin dominante og ambitiøse kone Joanna. Efter mange drejninger bliver Mr. Robots plan endelig sat i gang – med katastrofale (u)tilsigtede resultater. Men det er kun slutningen på begyndelsen af den virkelige historie.

I Mr. Robot følger vi Elliot, en ung programmør, der arbejder som cyber-sikkerhedsingeniør om dagen og som hævnende hacker om natten. Elliot befinder sig ved en skillevej, da den mystiske leder af en underjordisk hackergruppe rekrutterer ham til at ødelægge det firma, han får penge for at beskytte. Motiveret af sine personlige overbevisninger kæmper Elliot imod fristelsen til at nedlægge de multinationale topchefer, som han mener styrer (og ødelægger) verden. Til sidst indser han, at der faktisk eksisterer en global konspiration, men ikke den han havde forventet.

I år 2015 bliver den ekstremt uberegnelige cyber-sikkerhedsingeniør Elliot rekrutteret af en skyggefuld gruppe af hackere til at bringe det mest magtfulde firma i civilisationens historie til fald. Samtidig nærmer et mørkt projekt, hvis formål kan få dybtgående konsekvenser for selve samfundet, sig sin afslutning.

Sjove fejl i TV-serien Mr. Robot

TV-serien Mr. Robot har fanget opmærksomheden hos mange seere verden over med sin dystre og intense historie om hacking og samfundets undergang. Men selvom serien er blevet rost for sin realistiske fremstilling af teknologi og hacking, har nogle skarpe seere formået at spotte nogle helt fantastiske fejl. Lad os tage et kig på nogle af dem.

1. Hackerguden i sandaler

I en af episoderne kan man klart se en figur i baggrunden iført mørkt tøj og en hættetrøje. Men hvad er det lige med det fodtøj? Der er intet mindre end et par sandaler på fødderne! Er det en ny hacking-trend, vi ikke har hørt om? Eller er det bare en inkarneret hacker, der har besluttet at kombinere stil og komfort? Uanset hvad, så er det en fejl, der virkelig springer i øjnene!

2. Den magiske tidslinje

Mr. Robot er kendt for sin komplekse historiefortælling, hvor man som seer hele tiden skal holde tungen lige i munden for at følge med. Men det kan være svært, når tidslogikken nogle gange virker lidt løs. I den ene scene er det eftermiddag, og pludselig skifter det til nat på få sekunder. Er der mon et overset hackerprogram, der kan kontrollere tiden? Eller er det bare en uheldig klippefejl? Uanset hvad, så er det en fejl, der får selv den mest hardcore fan til at grine.

3. Hacker med albuerum

Når man ser en serie om hacking, forventer man måske, at de teknologiske eksperter arbejder i kælderrum eller hemmelige lokaler fyldt med computere og elektronik. I Mr. Robot er det dog anderledes. I en scene kan man tydeligt se en hacker sidde og arbejde ved sit skrivebord, omgivet af…ingenting. Rummet er så tomt, at man næsten kan høre ekkoet af hans tastetryk. Er det en minimalistisk hacker-indretning, eller har seriens producenter glemt at tilføje nogle rekvisitter? Uanset hvad, så er det en fejl, der får en til at undre sig over, hvor alle kasserne med prøveklude og pizzaæsker er blevet af.

4. Magiske hænder

Vi har alle hørt om tryllekunstnere, der kan få ting til at forsvinde eller dukke op ud af ingenting. Men i Mr. Robot er der endnu en type magi på spil. I flere scener kan man se hovedpersonen trylle med sine hænder, der skifter placering. Den ene gang er hånden lige ved siden af ansigtet, den næste gang er den pludselig lige foran maven. Er hovedpersonen mon også en dygtig tryllekunstner ved siden af sine hackingevner? Eller er det bare en uheldig redigering? Uanset hvad, så er det en fejl, der får dig til at spekulere på, om hackeren har udviklet en særlig evne til at teleportere sine kropsdele.

5. Mysteriet om den forsvundne kaffe

Kaffe er en uundværlig drik for mange, og det gælder også for hackere, der skal holde sig vågne hele natten. I en scene i Mr. Robot ser man hovedpersonen tage en slurk af sin kaffe, og så pludselig er koppen væk. Er det en ny type kaffekop, der kan forsvinde efter et enkelt sip? Eller er det bare en skrøbelig kaffekop, der er gået i stykker? Uanset hvad, så er det en fejl, der får en til at grine og måske også savne sin egen kaffe, der altid bliver inden for synsvidde.

Selvom Mr. Robot har vundet mange priser og har en stor og dedikeret fanbase, kan selv de bedste produktioner ikke undgå at have nogle små sjove fejl. Disse fejl kan være med til at skabe underholdning og give os noget at grine af, når vi ser serien. Så næste gang du ser Mr. Robot, så hold øjnene åbne – du ved aldrig, hvilken overraskelse der venter dig!

Andre populære titler: ThorSaturday Night FeverHulkCartea pierdută a vrăjitoarelorEnchantedThe OutfitOculusBig Black Tits Big White Dicks #2Dawsons CreekThe Unbearable Weight of Massive TalentYallahrup FærgebyStargateThe Worst Person in the WorldTed LassoThe Real Housewives of Beverly HillsKung FuryWarriorSkyfireRambo: Last BloodSan AndreasThe DictatorSa nu mori aziThe DurrellsModern FamilyCold HawaiiThe OfficeFlag DayStar Wars: Episode VIII – The Last JediChristmas with YouMurder, She WroteLast Week Tonight with John OliverGlory RoadPrincess MononokeMoonshotScary MovieOkjaShazam!SlumberlandViolent NightUm Peixe Fora de ÁguaHow to Lose a Guy in 10 DaysFour Weddings and a FuneralHalloween H20: 20 Years LaterHitting the ApexThe InternThe Amazing Spider-Man 2: Rise of ElectroDark ShadowsInspector GadgetAvatar: The Way of WaterFlash Gordon