kinokvinder.dk

My Little Pony: Friendship Is Magic (TV Series 2010–2020)

De medvirkende i TV-serien My Little Pony: Friendship Is Magic

TV-serien My Little Pony: Friendship Is Magic har været en enorm succes siden dens debut i 2010. En stor del af seriens popularitet kan tilskrives de dygtige skuespillere, der giver stemme til de forskellige karakterer. Her er et kig på nogle af de mest fremtrædende medvirkende i serien:

Ashleigh Ball – Applejack og Rainbow Dash

Ashleigh Ball er ansvarlig for at give stemme til to af de mest markante karakterer i serien, Applejack og Rainbow Dash. Hendes talent som stemmeartist skinner igennem i hendes rolige og jordbundne udtryk som Applejack og i hendes energiske og modige præstation som Rainbow Dash.

Tara Strong – Twilight Sparkle

Tara Strong leverer stemme til hovedkarakteren Twilight Sparkle. Hendes vidunderlige evne til at fange Twilight Sparkles intelligente og nysgerrige personlighed gør hende til en central skikkelse i serien. Strong formår at give karakteren dybde og følelse.

Tabitha St. Germain – Rarity

Tabitha St. Germain er kendt for at give stemme til karakteren Rarity. Hendes alsidige talent gør det muligt for hende at skabe en karakter med både elegance og humor. Hun formår at tilføje en unik personlighed til hver replik, hun leverer.

Andrea Libman – Pinkie Pie og Fluttershy

Andrea Libman er dobbeltrolleindehaver i serien, da hun giver stemme til både Pinkie Pie og Fluttershy. Hendes høje energiniveau og charmerende udstråling passer perfekt til Pinkie Pies ekstremt festlige personlighed, mens hendes blide og blide tone passer perfekt til Fluttershys skrøbelige natur.

Cathy Weseluck – Spike

Cathy Weseluck er stemmen bag karakteren Spike, den lille drage, der er Twilight Sparkles trofaste følgesvend. Weseluck formår både at fremhæve Spike som en sød og sjov karakter og som en, der modnes i løbet af serien.

Nicole Oliver – Princess Celestia

Nicole Oliver giver stemme til Princess Celestia, den ærværdige og kloge leder af Equestria. Hendes stemmeudtryk formår at indfange Celestias styrke og autoritet på en imponerende måde.

Michelle Creber – Apple Bloom

Michelle Creber er ansvarlig for at give stemme til Apple Bloom, en af ​​de unge kendetegnede karakterer i serien. Hendes ungdommelige og levende stemme passer perfekt til karakteren og bidrager til seriens dynamik.

Shannon Chan-Kent – Pinkie Pie (sang)

Shannon Chan-Kent er en talentfuld sangerinde og leverer sangstemmen til Pinkie Pie i serien. Hendes stemme er fyldt med liv, og hun formår at fange Pinkie Pies sprudlende og festlige natur gennem hendes musikalske præstationer.

Kelly Sheridan – Starlight Glimmer

Kelly Sheridan er ansvarlig for at give stemme til karakteren Starlight Glimmer. Sheridan formår at fremhæve den stadige udvikling og indre konflikt i karakteren på en troværdig måde. Hendes stemmeudtryk og nuancerede præstationer tilføjer dybde til Starlight Glimmer.

Peter New – Big Macintosh

Peter New giver stemme til karakteren Big Macintosh, der er Applesjacks ældre bror. New formår at indføre en blanding af humor og varme i karakteren gennem sin stemme. Hans udtryk er en vigtig del af seriens komiske relief.

Madeleine Peters – Scootaloo

Madeleine Peters udlåner sin stemme til karakteren Scootaloo, der er en af ​​Twilight Sparkles unge venner. Hendes energiske og livlige stemme passer perfekt til Scootaloos eventyrlystne personlighed.

Claire Margaret Corlett – Sweetie Belle

Claire Margaret Corlett giver stemme til karakteren Sweetie Belle, der er Raritys søster. Hendes yndige og umiddelbare stemmeydelse passer perfekt til Sweetie Belles søde og kærlige natur.

Kazumi Evans – Rarity (sang)

Kazumi Evans er en talentfuld sangerinde og leverer sangstemmen til karakteren Rarity i serien. Hendes stemmeudtryk afspejler karakterens elegance og sårbarhed og bidrager til seriens musikalske aspekt.

Brian Drummond – Carrot Cake

Brian Drummond er ansvarlig for at give stemme til karakteren Carrot Cake, en karakter med mange sjove øjeblikke i serien. Drummonds komiske timing og stemmeegenskaber tilføjer en ekstra dimension til Carrot Cakes karakter.

Rebecca Shoichet – Twilight Sparkle (sang)

Rebecca Shoichet er en talentfuld sangerinde og leverer sangstemmen til Twilight Sparkle i serien. Hendes indlevelse og evne til at formidle følelser gennem sin stemme er imponerende og forstærker karakterens udvikling i sangsekvenserne.

Vincent Tong – Sandbar

Vincent Tong giver stemme til karakteren Sandbar, en ung havpony, der bliver en del af venskabsgruppen. Hans stemme giver liv og autenticitet til karakteren og bidrager til seriens mangfoldighed.

John de Lancie – Discord

John de Lancie er kendt for at give stemme til karakteren Discord, en kaotisk og uforudsigelig figur i serien. Hans stemmeydelse tilføjer en unik og spændende dynamik til showet.

Kathleen Barr – Trixie Lulamoon

Kathleen Barr giver stemme til karakteren Trixie Lulamoon, en magisk tryllekunstner. Hendes stemmearbejde bringer karakterens selvsikkerhed og arrogante attitude til live.

Disse talentfulde skuespillere er afgørende for at skabe en autentisk og fascinerende verden i TV-serien My Little Pony: Friendship Is Magic. Deres dygtighed og engagement som stemmeartister har gjort serien til en favorit hos fans overalt.

Overblik

Titel My Little Pony: Friendship Is Magic
Udgivelsesdato 10. oktober 2010 (USA)
Oprindelsesland USA, Canada
Også kendt som My Little Pony Adventures
Filmoptagelsessteder Vancouver, British Columbia, Canada (Studie)
Produktionsselskaber Allspark Animation, DHX Media, Hasbro Studios

Resmué

I TV-serien My Little Pony: Friendship Is Magic følger vi den studieivrige enhjørning Twilight Sparkle, som bliver sendt til Ponyville af sin mentor, Prinsesse Celestia, for at lære om vigtigheden af venskab. Her opdager Twilight, at hun og hendes venner er de magiske Elements of Harmony.

I landet Equestria er Twilight Sparkle protégé for landets hersker, Prinsesse Celestia. Hun sendes til Ponyville for at overvære en festlighed, men står pludselig overfor en trussel fra fortiden. Ved hjælp af venskabets kraft, som hun opdager blandt de lokale, formår Twilight at besejre denne trussel.

Nu bliver Twilight og hendes nye venner udfordret med alt fra personlige problemer til alvorlige trusler mod landet. Men de står sammen og opdager styrken i det venskab, de deler, og den magi det gør muligt.

Twilight Sparkle møder i Ponyville sine nye venner Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash og Apple Jack. Sammen oplever de spændende eventyr i Equestria, hvor de udforsker vigtigheden af venskabets magi.

Fem sjove fejl i My Little Pony: Friendship Is Magic-serien

My Little Pony: Friendship Is Magic er en elsket TV-serie, der har fanget fantasien hos både børn og voksne. Men selvom ponyerne spreder glæde og magi, har seere opdaget nogle underholdende fejl i serien. Lad os dykke ned i de sjove øjeblikke, hvor animationen ikke helt ramte plet!

1. Fladbundede ansigter

Hver gang ponyerne bliver vist frontalt, ser deres ansigter lidt anderledes ud end når de vises fra siden. Frontalt er de meget fladere, og deres cirkulære form passer ikke helt sammen med det, vi ser fra siden. Måske har de brug for nogle øvelser i ansigtsgymnastik! Heldigvis blev denne fejl rettet i filmen, så ponyerne kunne se perfekte ud fra begge vinkler.

2. Firkantede snuder med cirkulære ansigter

Når en pony med en firkantet snude bliver vist frontalt, har deres ansigter en cirkulær form, ligesom dem med afrundede snuder. Der er dog et par undtagelser i sæson ét, hvor Celestia bliver tegnet med den korrekte formede snude, når hun ser lige frem. Måske er nogle ponyer bare ikke ment til at være symmetriske!

3. Den krydsøje baggrundspony

På grund af en animeringsfejl blev der lagt mærke til en baggrundsponey med krydsede øjne i en bestemt episode. Men i stedet for at rette fejlen, valgte seriens forfattere at tilføje en ny figur baseret på fejlen – og dermed kom Derpy Hooves pony med i holdet! Det viser sig, at selv fejl kan føre til noget fantastisk.

4. Forvredne proportionsfejl

En anden fejl, der nogle gange kan ses, er forvredne proportioner på ponyerne. Der er øjeblikke, hvor deres kroppe ser lidt underlige ud og ikke helt passer sammen. Men hey, det er trods alt en fantasiverden, så hvorfor ikke have lidt sjov med formerne og gå lidt uden for grænserne? Det er altid godt at tænke ud af rammerne!

5. Flyvende manke

Sidst, men ikke mindst, har nogle observante seere lagt mærke til et sjovt fænomen: ponyernes manker ser ud til at have en vilje og et liv helt for sig selv! Der er øjeblikke, hvor manken flyver rundt og ændrer form uden nogen logisk forklaring. Måske har ponyerne en usynlig ponyhårfrisør i skyerne!

Selvom My Little Pony: Friendship Is Magic har nogle små underholdningsmæssige fejl, ændrer det ikke på seriens charme og budskaber om venskab og samhørighed. Så næste gang du ser en af disse sjove fejl, kan du bare lade dig underholde og fortsætte med at nyde magien af ponylandet!

Andre populære titler: The Mechanic – O Profissional8 MilePimp My RideMarco PoloBonesAdams ApplesDivergenteDinotopiaThe Good NurseAvatar: The Way of WaterPå tirsdag skal jeg døRabbit HoleYellowstoneChicago MedBachelorOverlordS.O.S. – Palhaços AssassinosA Star Is BornLegendO Urso do Pó BrancoGet OutThe FlashJack Reacher: Never Go BackThe Longest YardFortitudeSteven UniverseThe WordsMeter i sekundetWarriorThe GooniesCountdownCoach CarterThe AwakeningThe Lost CityThe Hillside StranglerKing of ThievesLove ActuallyOnly Lovers Left AliveOctopussyCasper: A Spirited BeginningA Ghost StoryThe Walking Dead: Dead CityKrummerne – Det er svært at være 11 årDas BootEn kort en langShamelessBridgertonThe Man from U.N.C.L.E.Upside-Down Magic