kinokvinder.dk

Naruto: Shippuden (TV Series 2007–2017)


Overblik

Titel Naruto: Shippuden
Udgivelsesdato 28. oktober 2009 (USA)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som ناروتو شيبودن
Produktionsselskab Pierrot

Resmué

Naruto: Shippuden er en populær animeserie, der fortsætter historien om Naruto Uzumaki, en ung ninja i den skjulte landsby Konohagakure. Naruto er en livlig og hyperaktiv teenager, der konstant søger anerkendelse og ønsker at blive Hokage, lederen og den stærkeste ninja i landsbyen.

Etter at han har klaret sin tidligere mission med succes, står Naruto over for en ny og farlig trussel. Den mystiske organisation Akatsuki truer freden i landet, og Naruto ved, at han må træne hårdere end nogensinde før for at kunne bekæmpe dem.

I Naruto: Shippuden forlader Naruto sin landsby og begiver sig ud på en rejse for at træne og styrke sig selv. Han kommer i kontakt med flere andre stærke ninjaer, der også kæmper mod Akatsuki og beskytter deres landsbyer og venner.

Undervejs oplever Naruto og hans venner utallige farlige situationer, spændende kampe og vigtige opdagelser. Naruto er fast besluttet på at overvinde alle hindringer og blive den bedste ninja i landet.

I denne spændende anime-serie følger vi Naruto og hans venner i deres kamp mod Akatsuki og deres stræben efter at redde verden og opnå deres drømme. Naruto: Shippuden byder på action, drama og en stærk fortælling om venskab, mod og viljestyrke.

Fantasifulde fejl i Naruto: Shippuden

En skjult hemmelighed afsløret

En gruppe ivrige Naruto-fans blev for nylig ramt af en gigantisk overraskelse under episode 469 af Naruto: Shippuden. Det var i dette øjeblik, hvor Kakashi beslutter at afsløre sit ansigt til offentligheden. Og tro det eller ej, det var ikke bare hans smukke udseende, som seerne blev chokerede over.

Et øje uden kraft

Kakashi, kendt som den evigt mystiske ninja, er berømt for sine specielle delte øjne, der giver ham usædvanlige evner. Men i denne episode havde den berømte Sharingan tydeligvis en fridag. Da Kakashi endelig fjernede sin maske og viste os hans ansigt, blev hans venstre øje pludselig ganske normalt. Ja, du læste rigtigt, helt og aldeles normalt!

Undskyld, men vi har en fejl

Vi må formode, at producenterne må have begået en fejl under denne afgørende scene. Enten havde de overset, at de skulle tilføje Sharingan til Kakashis venstre øje, eller også havde de simpelthen givet Kakashi en pause fra sin specielle evne. Hvad end årsagen er, så er det ret morsomt at tænke på, hvordan Kakashis fjender i serien ville have haft en pause fra deres konstante frygt for Sharingan-magt, mens de kæmpede imod ham.

Netflix-maraton med fejlfinding

Selvom det er utrolig underholdende at opdage disse små fejl i vores yndlingsserier, skal vi huske at have det sjovt og nyde den fantastiske verden, som Naruto: Shippuden har skabt. Når alt kommer til alt, er det de spændende plotlinjer og de elskede karakterer, der holder os fanget, og ikke kunsten at finde de mindste fejl.

Så lad os give Kakashi en pause fra at bekymre os om Sharigan og i stedet glæde os over hans charmante ansigt og hans utrolige evner som ninja. Men skulle vi støde på flere fejl i fremtiden, kan vi med glæde slå os ned med en skål med popcorn og nyde vores næste Netflix-maraton med fejlfinding!

Andre populære titler: The Karate Kid Part IIBend It Like BeckhamExcaliburGooseboyMinkavlerneThe Volcano: Rescue from WhakaariThe Last RiderFlorida ManPuzzle mortalA Very English ScandalEverybody Hates ChrisPling bingRedlineSlægtenPrison Break: The Final BreakIn BrugesJoJos Bizarre AdventureThe Green InfernoThe Curious Case of Benjamin ButtonWhile Were YoungThe RockerKlassefestenWalker, Texas Ranger“Obi-Wan Kenobi” Part IVBetter Call SaulThe WonderPlanet Earth IIUncut GemsRenfieldWest Side StoryJournal 64PocahontasSix Swedish Girls in a Boarding SchoolThe HillsWild at HeartThe Witch: Part 2 – The Other OneAngela BlackThe Butterfly EffectWhy her?Made in Abyss: Dawn of the Deep SoulThe Summer I Turned PrettyA Million Ways to Die in the WestGremlinsBillionsSan AndreasPrisonersTo Kill a MockingbirdAliveBones and AllBlade Runner 2049