kinokvinder.dk

Never Have I Ever (TV Series 2020–2023)


Overblik

Titel Aldrig har jeg nogensinde
Udgivelsesdato 27. april 2020 (USA)
Oprindelsesland USA
Afkortet titel Nhie
Filmoptagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber 3 Arts Entertainment, Kaling International, Netflix

Resmué

Never Have I Ever er en TV-serie inspireret af Mindy Kalings egen barndom og handler om den komplicerede tilværelse som førstegenerationsindisk-amerikansk teenagepige.

Serien følger Devi Vishwakumar, en teenager bosat i Sherman Oaks, Los Angeles, gennem hendes fire år på high school. Hun kæmper med sorgen over tabet af sin far, famler rundt i forsøget på at fange sine forelskelser og opdage sin sande identitet.

Never Have I Ever er løseligt baseret på Mindy Kalings barndom.

– Boom. Roasted. Filmanmelder

Fejl i TV-serien Never Have I Ever: Seerens øje for detaljer

TV-serier kan være underholdende på mange niveauer – fra de spændende plot twists til de charmerende karakterer. Men en ting, der altid kan bringe et smil på læben, er når seerne opdager fejl i produktionen. Og TV-serien Never Have I Ever er ingen undtagelse! Lad os tage et kig på nogle af de sjove og skæve fejl, som ivrige seere har fundet.

Den magiske taske

I en scene ser vi hovedpersonen, Devi, bære en taske på sin venstre skulder, indtil kameraet skifter vinkel. Pludselig er tasken forvandlet til at hænge på hendes højre skulder! Det er magisk skifte, der får os til at undre os over, om Devi har gemt en tryllekunstner i tasken.

Tidsrejser og hår

I et afsnit ser vi Devi vågne op om morgenen med håret rodet og ude af kontrol. Men når hun kommer ned ad trappen og møder hendes mor, er hendes hår pludselig perfekt stylet. Måske er tidrejse involveret, hvor hun glemte at medbringe sin frisør i nutiden?

Den flyvende mobiltelefon

I en actionfyldt scene taber Devi sin mobiltelefon i en dramatisk situation. Men hvis man lægger godt mærke til det, vil man opdage, at mobilen faktisk flyver lidt før den rammer jorden. Det ser ud til, at Devi har en skjult superkraft: telekinese!

Den forsvundne kop

I en caféscene har vi Devi og hendes venner, der nyder et lækkert måltid. Men hvis man kigger nøje efter, vil man bemærke, at Devi af og til holder en kop i hånden, og lige pludselig er koppen væk igen! Måske er koppen ikke rigtig der for at begynde med, og Devi er bare ekspert i at simulere drikkevarer!

Mens Never Have I Ever kan være fuld af sjov og gode historier, er det altid sjovt at bemærke de små fejl og mangler. Seernes øje for detaljer er virkelig imponerende, og det er disse opdagelser, der giver os noget at grine af og snakke om. Så næste gang du ser serien, så hold øje med disse fejl og se om du kan spotte endnu flere! Det er altid sjovt at være en af de seere, der opfanger de små skønhedsfejl. God fornøjelse!

Andre populære titler: True StoryLost in Austen29A Nightmare on Elm StreetSweet HomeBritains Got TalentThe FounderLimitlessThe Lord of the Rings: The Rings of PowerJoe BellSinglelivBernieThe Fate of the FuriousJeanne du BarrySuitsThe Maze RunnerJerry & Marge go largeBoston LegalNaboerneWild at HeartColor Out of SpaceArmageddonNightcrawlerDark SkiesModern FamilyPlanes, Trains, and Christmas TreesJackass 4.5Mayor of KingstownAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenDomestic GirlfriendThe Last Thing He Told MeWomen TalkingHunt for the WilderpeopleDahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer StoryOmul ploiiMillers Crossing3%Ravens HomeGreaseGhostedThe BarThe Danish GirlEchipa America: Jandarmul mondialChilling Adventures of SabrinaChowderSherlockGladiator 2DarklandEnglemageren