kinokvinder.dk

New Girl (TV Series 2011–2018)

Skuespillerne i TV-serien New Girl

TV-serien New Girl er en populær komedieserie, der blev sendt fra 2011 til 2018. Serien følger hovedpersonen Jess Day, der spilles af Zooey Deschanel, og hendes oplevelser som nybo i en lejlighed med tre mænd og hendes bedste veninde. Her er en gennemgang af de medvirkende skuespillere i TV-serien New Girl:

Zooey Deschanel – Jess Day

Zooey Deschanel spiller hovedrollen som Jess Day, en sød og ekcentrisk kvinde, der flytter ind i en lejlighed med tre mænd efter et nyligt brud. Hendes karakter er kendt for sin unikke personlighed og sin passion for at synge.

Jake Johnson – Nick Miller

Jake Johnson spiller rollen som Nick Miller, en af Jess roommates. Han er en afslappet og lidt uheldig fyr, der har svært ved at holde sit liv på rette spor. Han har et turbulent forhold til Jess og udvikler sig i løbet af serien til at være mere ansvarlig.

Max Greenfield – Schmidt

Max Greenfield spiller karakteren Schmidt, en selvsikker og lidt selvfed fyr. Schmidt er kendt for sin besættelse af sit udseende og sin overlegenhed. Han udvikler sig dog også som karakter og viser sin mere følsomme side i løbet af serien.

Hannah Simone – Cece Parekh

Hannah Simone spiller rollen som Cece Parekh, Jess bedste veninde og også model. Hun er smart, smuk og har en no-nonsense attitude. Ceces karakter udvikler sig i løbet af serien og får et turbulent forhold til Schmidt.

Lamorne Morris – Winston Bishop

Lamorne Morris spiller rollen som Winston Bishop, en af Jess roommates. Han er en tidligere professionel basketballspiller, der har svært ved at finde sin retning i livet. Winston udvikler sig til gradvist at blive mere selvsikker og finde sin vej.

Damon Wayans Jr. – Coach

Damon Wayans Jr. spiller karakteren Coach, en af Jess roommates. Han er en altid træningsglad fyr, der elsker sport. Coach forlader dog showet midtvejs i første sæson og vender først tilbage senere i serien.

Nasim Pedrad – Aly Nelson

Nasim Pedrad spiller rollen som Aly Nelson, en kæreste og senere kone til Winston. Hun er en tøffelhelt og styrer ofte deres forhold. Aly tilføjer en ny dynamik til serien, da hun introduceres senere i løbet af serien.

Nelson Franklin – Robby

Nelson Franklin spiller karakteren Robby, en af Jess kærester i serien. Han er en sød og nuttet fyr, der får et knækket hjerte, da Jess vælger en anden.

Megan Fox – Reagan

Megan Fox spiller rollen som Reagan, en af Jess roommates midt i serien. Hun er en badass kvinde, der har en stærk personlighed og giver serien et friskt pust.

David Walton – Sam Sweeney

David Walton spiller karakteren Sam Sweeney, en af Jess kærester i serien. Han er en sød og romantisk fyr, der har svært ved at finde sin plads i Jess liv.

Curtis Armstrong – Principal Foster

Curtis Armstrong spiller rollen som Principal Foster, rektor på den skole, hvor Jess arbejder som lærer. Han er en excentrisk og lidt excentrisk karakter, der tilføjer sjov til serien.

Steve Agee – Outside Dave

Steve Agee spiller karakteren Outside Dave, en karakter, der ofte hænger ud udenfor lejligheden. Han tilføjer en sjov og lidt skør dynamik til serien.

Rob Reiner – Bob Day

Rob Reiner spiller rollen som Bob Day, Jess far. Han er en kærlig, men sjælden lidt overbeskyttende farfigur.

Rebecca Ballantine Reid – Nadia

Rebecca Ballantine Reid spiller karakteren Nadia, Schmidts ex-kæreste. Hun er en farverig og ekscentrisk karakter, der tilfører et interessant element til serien.

Gillian Vigman – Kim

Gillian Vigman spiller rollen som Kim, en af Jess kolleger. Hun er en sjov og lidt excentrisk karakter, der tilføjer komiske øjeblikke til showet.

Danielle Rockoff og Rhiannon Rockoff – Ruth

Danielle og Rhiannon Rockoff spiller karakteren Ruth, Nicks datter. Hun er en sød og klog pige, der bringer noget uskyld og hjertevarme til serien.

June Diane Raphael – Sadie

June Diane Raphael spiller rollen som Sadie, en af Jess kolleger. Hun er en karriereorienteret kvinde, der ofte kommer i konflikt med Jess, men også udvikler et uventet venskab med hende.

Denne liste giver en oversigt over de vigtigste medvirkende skuespillere i TV-serien New Girl. Hver skuespiller bidrager med deres unikke karakterer, der tilføjer sjov, drama og romantik til serien.

Overblik

Titel New Girl
Udgivelsesdato 6. december 2011 (Holland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Chicks and Dicks
Filmoptagelsessteder 837 Traction Avenue, Los Angeles, Californien, USA (eksteriør af loftet)
Produktionsselskaber Elizabeth Meriwether Pictures, American Nitwits, Chernin Entertainment

Resmué

TV-serien New Girl handler om den mærkværdige og livsglade Jess, der efter et dårligt brud flytter ind i en loftlejlighed sammen med tre single mænd. Selvom de synes hendes opførsel er meget usædvanlig, støtter mændene hende – mesteparten af tiden.

Jess, en sprudlende og anderledes lærer, der har for vane at bryde ud i sang, opdager sin kæreste i sengen med en anden kvinde. Nyhjemløs flytter hun ind i en loftlejlighed med tre mænd, hun aldrig har mødt før. Nick, en desillusioneret drop-out fra jura-studiet, er ikke den bedste selskab. Schmidt er en prangende og ekscentrisk forretningsmand, der tror, han er en gave til kvinderne. Winston er en tidligere atlet, der ikke ved, hvad han skal gøre, men virkelig har brug for en sejr. Kan denne dysfunktionelle gruppe klare den adorkable nye pige?

– L. Hamre

Forskellige sjove fejl i TV-serien New Girl

Gennem årene er der mange seere, der har haft fornøjelsen af den populære TV-serie New Girl. Men selvom serien har formået at bringe masser af latter og hjertevarme til vores skærme, har nogle opmærksomme seere også bemærket nogle sjove fejl undervejs. Her er nogle af de fejl, der fik os til at grine lidt (på den gode måde) og undre os over produktionens snedige små hemmeligheder:

Orientering af det abstrakte (og lidt forvirrende) maleri ved loftets hoveddør

Når vi træder ind i loftet, er vi vant til at blive mødt af et ret specielt maleri ved døren. Men hvis du er en af de opmærksomme seere, har du måske bemærket noget underligt – det ændrer orientering! Ja, det er rigtigt! Fra den ene episode til den anden kan det abstrakte kunstværk finde på at dreje sig selv som et kompas, der er blevet lidt for glad for at udforske dets kunstneriske horisonter. Så næste gang du ser New Girl, så hold øje! Maleriet er måske på vej ud af rammen, eller måske blot ønsker det at bidrage med sin egen mening om scenen. Det er bestemt en kreativ måde at bevise, at kunst kan være flydende og foranderligt!

Selvom serien komedie og underholdningsværdien absolut overstiger disse små fejl, er det altid sjovt at opdage sådanne skjulte perler i baggrunden. Det viser blot, at selv produktionsteams på de mest populære TV-serier ikke altid er 100% fejlfri. Men hey, det er lige præcis sådanne fejl, der gør New Girl endnu mere charmerende og levende. Så lad os fortsætte med at nyde den fantastiske kemi mellem karaktererne og grine af de skøre eventyr, de går igennem, uanset hvad der sker i baggrunden!

Vi kan ikke undgå at takke de opmærksomme seere, der har bidraget med disse sjove opdagelser. Det er netop jeres øjne for detaljer, der giver os noget at grine af og underholde os med. Så bliv ved med at kigge efter de skjulte fejl og del dem med os alle. Lad os skabe endnu mere latter og fællesskab omkring vores yndlingsserier, selvom det er på bekostning af et lidt skævt maleri ved loftets dør!

Andre populære titler: AlliedMollys GameRiverMr. HolmesForce MajeureCapturing the Killer NurseAgent CarterA Christmas Miracle for DaisyLost City of ZBlade IIElvisXA Man Called Otto“Strula” StrulaHitting the ApexBaywatchAlletiders julThe Longest YardA Haunted HouseThe Sandhamn MurdersInstant Dream HomeGhostbusters – Die GeisterjägerZeroZeroZeroRaging BullEchipa America: Jandarmul mondial65Song of the SouthThe HumansSuperman: LegacyA Beautiful LifeThe Age of AdalineThe Little MermaidSoldaterkammerater på efterårsmanøvreShaun of the DeadFirst ReformedGuardians of the Galaxy Vol. 3The WireBanana JoeLocke & KeyFargoLaw & Order: Special Victims UnitKeep the Lights OnJordskottSeason of the WitchScorpionHoly SpiderEvil Dead RiseSuperposition