kinokvinder.dk

Nikolaj og Julie (TV Series 2002–2003)


Overblik

Titel Nikolaj og Julie
Udgivelsesdato 29. september 2002 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Også kendt som Nikolaj och Julie
Optagelsessteder København, Danmark
Produktionsselskaber Danmarks Radio (DR), Norsk Rikskringkasting (NRK)

Resmué

Copenhagen-serien Nikolaj og Julie følger toparbejdende mennesker i trediverne, Nikolaj og Julie, der kæmper med ægteskab, baby og arbejde, mens de omgås venner med forskellig modenhed.

Nikolaj og Julie er et par i deres tidlige tredivere, gift og har en uendelig sød baby. Som arbejdsbyrden og uopfyldte forventninger stiger, er deres følelser for hinanden ikke altid lige sympatiske.

Der er Frank og Karina, et ægtepar, der styrer deres dagligliv efter strikse regler. Deres veninde Søs er skuespillerinde med økonomiske problemer, og en anden ven, Philip, nyder sin frihed som ungkarl.

Fem grinagtige fejl i TV-serien Nikolaj og Julie

TV-serien Nikolaj og Julie er blevet en stor succes i Danmark. Men selv de mest populære serier har nogle mindre fejl, som skarpsynede seere ikke er bange for at påpege. Lad os tage et humoristisk kig på fem underholdende fejl, som blev opdaget af seerne i Nikolaj og Julie.

1. Magisk hårvækst

Gennem hele serien er Julies hår konstant perfekt stylet, uanset hvilke situationer hun er i. Fra intense diskussioner til voldsom regnvejr – ikke et hår er ude af plads. Det er næsten som om, hun har en magisk hårvækst, som desværre ikke er tilgængelig for os almindelige dødelige. Hvad er hendes hemmelighed, og hvor kan vi købe den?

2. Systemisk cyklisme

Nikolajs store passion er cykling, og det er en integreret del af hans karakter. Men hold nu op! Han formår utroligt nok at cykle på gader og veje, der aldrig har eksisteret i den virkelige verden. Han navigerer ubesværet uden nogen form for trafik, hvilket nok ville være enhver danskers drøm. Måske har han en hemmelig vej til arbejde, som kun er tilgængelig for cyklister?

3. Magisk forsvinden

En seer bemærkede en morsom fejl i en af scenerne, hvor Julie sidder ved spisebordet og drikker sin kaffe. I løbet af få sekunder forsvinder kaffekoppen som ved et trylleslag. Enten har Julie en usynlig tjener, som fjerner hendes tomme krus, eller også er der en hemmelig lommehul midt på bordet. Hvordan kan vi få fat i den magiske kopfjerner?

4. Pludselige tidsrejser

I Nikolaj og Julies univers kan tiden være en mystisk størrelse. Seere har opdaget, at nogle scener skifter fra dag til nat på magisk vis, uden nogen form for forklaring. Måske har de fundet en måde at rejse gennem tiden på, som kun er tilgængelig for Nikolaj og Julie? Det ser ud til, at de har en forkærlighed for at udforske alle døgnets timer på rekordtid.

5. Støjende stilhed

En af de mest latterlige fejl, der er blevet bemærket af seerne, er den frygtelige stilhed, som indtræffer under dialogscenerne. Karaktererne bevæger deres læber, men intet lyd kommer ud. Det er som at se en stumfilm, men uden at det er meningen. Måske er det et avantgarde-eksperiment inden for lyddesign, eller også har Nikolaj og Julie taget en pause fra at tale sammen uden at give os besked.

Selvom disse fejl er underholdende at grine af, må vi ikke glemme, at Nikolaj og Julie stadig er en fantastisk serie, som har fanget mange seeres hjerter. Fejl eller ej, vi elsker stadig at følge med i deres komplicerede kærlighedshistorie, og fejlene tilføjer bare en ekstra krydderi til vores underholdning.

Andre populære titler: Guardians of the Galaxy Vol. 3As Above, So BelowThe Little MermaidShooterSupernannyClerks IIIAttack the BlockThe ProposalA Most Violent YearEndless LoveBrødrene Mortensens julEuropamestreneLe Bureau des LégendesTill DeathKleine Morde unter NachbarnLéon: The ProfessionalNaked Lunch“Geordie Shore” The ReunionBlack BeachE.T. – Der AußerirdischeStep UpDevotionPrincess MononokeBeau Is AfraidThe ChosenFuhlendorff og de skøre riddereSpeak No EvilExtractionKaltes Land1923ThorSem DeusChefBig Time AdolescenceThe Woman KingGuardians of the Galaxy Vol. 3BásicoFifty Shades DarkerSmall SoldiersRobin HoodNøglen til paradisThe Little MermaidWas Mädchen wollenSeven PoundsAvatar: The Way of WaterGilmore GirlsWALL·EWinnie the Pooh: Blood and Honey