kinokvinder.dk

Norskov (TV Series 2015–2017)


Overblik

Titel Norskov
Udgivelsesdato 21. september 2015 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Også kendt som Norskov, dans le secret des glaces
Filmlocation Frederikshavn, Jylland, Danmark
Produktionsselskaber SF Studios, TV2 Danmark, Tre Vänner Produktion AB

Resmué

Norskov er en rå og dyster drama-serie, hvor politi-detektiven Tom Noack vender hjem til Norskov, en industrihavn i det nordlige Danmark, efter 20 års fravær for at få bugt med byens altomfattende narkoproblem. Tom Noack er tilbage som politi-efterforsker for at sætte en stopper for narkokriminaliteten i Norskov, men bliver hurtigt personligt involveret. Da han kommer på sporet af en stor smugleroperation, står han overfor en svær beslutning mellem sit professionelle og personlige ansvar. Tom må manøvrere mellem sin svoger Martin, Norskovanens borgmester, hans søster Jackie, direktøren for familiens virksomhed, og barndomsvennen Bondy, broderen til Toms ungdomskæreste Diana. Midt i det hele befinder Dianas søn Oliver sig, en talentfuld ishockeyspiller, der forsøger at finde sin vej i livet.

Fem morsomme fejl i TV-serien Norskov

TV-serier er fantastiske! De kan tage os med på spændende eventyr og tage vores sind på en uforglemmelig rejse. Men indimellem sniger der sig også nogle sjove fejl ind i produktionen. Lad os tage et kig på fem af disse underholdende fejl i den populære TV-serie Norskov.

1. Magiske skift af vejr

Norskov er kendt for sit dramatiske vejrmønster, men visse gange kan det virke helt magisk! I en scene, hvor karakteren Emma går fra indendørs til udendørs, skifter vejret flere gange på et splitsekund. Pludselig skifter hun fra at kæmpe mod en kraftig regnbyge til en strålende solskinsdag. Måske har Norskov fundet den ultimative vejrmanipulationsmaskine?

2. De forsvindende kaffekrus

Har du nogensinde drukket af et kaffekrus, der bogstaveligt talt forsvinder i luften? Vel, i Norskov sker det! I en scene, hvor karakteren Martin er i dyb samtale med sin kollega, flyver hans kaffekrus væk i den blå luft, hvorefter det aldrig vises igen. Måske har man i Norskov opfundet en ny form for svævekaffe?

3. Mystiske rekvisitter

Nogle gange har rekvisitter en tendens til at have et eget liv i Norskov. I en episode bliver en karakter set med en mobiltelefon, der konstant ændrer farve fra sort til hvid og tilbage igen. Måske prøver den at skabe sit eget regnbuefarvede teknologiske regime? Kun tiden vil vise det!

4. Tidsrejser på Nørrebro

Norskov er fyldt med overraskelser, og en af dem er at seerne nu kan opleve tidsrejser midt på Nørrebro! I en scene, hvor karakteren Peter går ned ad gaden, kan man tydeligt se en bil fra 1960erne passere forbi. Mon han har en tidsmaskine gemt i lommen?

5. Pludselige dansk-engelske udvekslinger

Endelig har vi den mystiske sag med de pludselige dansk-engelske udvekslinger. I en scene begynder karaktererne at tale dansk, men midt i en sætning skifter de pludselig til engelsk. Måske prøver de at træne deres tosprogethed i det skjulte? Who knows?

TV-serien Norskov er ikke bange for at skabe nogle sjove fejl og holde os seere beskæftiget med grinagtig forvirring. Selvom fejl kan være morsomme at spotte, skal vi huske, at de ikke ødelægger den underholdende fortælling og de fantastiske karakterer, som Norskov byder på.

Andre populære titler: UnbrokenThe RookieOs Espíritos de InisherinEste País Não É Para VelhosFever PitchHouseThe Sparks BrothersThe HelpUrban LegendAlice in BorderlandWrath of the TitansHarte ZieleSteppeulven1923To the StarsDansegarderoben21 Jump StreetThe Legend of TarzanFantastic FourSüße Magnolien2012Were the MillersUnderworldMarul si ViermeleThe DefeatedJonah HexStep Up 2: The StreetsGuldregnBronsonSunshineA Storm for ChristmasDas BootThe Brokenwood MysteriesThe Brokenwood MysteriesEncanto21SnatchAlvin and the ChipmunksNico, 1988Devil in OhioThe DriverZardozThe Bold and the BeautifulTed LassoDeath Becomes HerThe FollowingA Year-End MedleyTunna blå linjen