kinokvinder.dk

Occupied – Die Besatzung (TV Series 2015–2020)


Overblik

Titel Occupied – Die Besatzung
Udgivelsesdato 19. november 2015 (Tyskland)
Oprindelseslande Norge, Sverige
Sprog Norsk, Engelsk, Russisk
Også kendt som Okkupert
Optagesteder Kollsnes, Norge (gasanlæg)
Produktionsfirmaer Hummelfilm, TV2 Norge, Viaplay

Resmué

I den nærmeste fremtid er Norge besat af Rusland på vegne af Den Europæiske Union, fordi den nyvalgte miljøvenlige norske regering har stoppet den meget vigtige produktion af olie og gas i Nordsøen.

Fejl i Occupied – Die Besatzung som seerne har opdaget

TV-serien Occupied – Die Besatzung har fanget seernes opmærksomhed, ikke kun på grund af dens spændende plot, men også på grund af de latterlige fejl, der er blevet opdaget. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl og have det sjovt med dem:

Fejl 1: Det forsvindende krus

I en af ​​episoderne kan man tydeligt se, hvordan hovedpersonen, Jesper Berg, har et krus i hånden, mens han taler i telefon. Men vent et øjeblik … lige pludselig er kruset forsvundet! Var det et magisk trick, eller var det bare en fejl i redigeringen? Vi kan spekulere, men det er ud over tvivl, at kruset helt sikkert burde have været der, når han tog en slurk af sin varme kaffe – medmindre det var et teleporterende krus!

Fejl 2: Dobbeltgænger-problemet

I en scene ser vi to karakterer, Anders og Thomas, tale sammen ved et bord. Men vent, der er noget underligt ved det! Lige i midten af ​​dialogen ser vi pludselig to identiske skygger bagved dem. Er der et hemmeligt tvillingeprobemet, som ingen har fortalt os om? Det virker som om der er mere at dette plot, end vi har fået at vide!

Fejl 3: Den magiske mobiltelefon

I en af ​​de intense chase-scener ser vi vores hovedperson, Ingrid, flygte fra skurkene. Hun taber sin mobiltelefon, som smukt rammer jorden og går i stykker. Men hvad der er utroligt er, at lige efter den øjeblikkelige katastrofe, ser vi Ingrid bruge sin mobiltelefon til at ringe efter hjælp! Hvad var det? En telekinetisk reparation? Eller en simpel kontinuitetsfejl? Hvem ved!

Fejl 4: De forsvundne ord

Her er en fejl, der får os til at undre os over, om manuskriptforfatterne måske burde overveje at ansætte en bedre korrekturlæser. I en meget alvorlig samtale mellem to karakterer forsvinder ordene! Det er som om de pludselig blev slugt af et sort hul midt i dialogen. Komikerne ville nok drage fordel af denne fejl, men for os almindelige seere lader den os i forvirring: Hvad sagde de egentlig?

Occupied – Die Besatzung er uden tvivl en spændende TV-serie, men det betyder ikke, at vi ikke kan have det sjovt med fejlene. Med disse små fejl får vi i det mindste noget at snakke om under vandforhøret næste gang der kommer en ny episode. Er der mon flere skøre fejl at opdage? Lad os vente og se!

Andre populære titler: The BelieverForrest GumpIn TimeThe RuinsFriday the 13thYarichin Bitch ClubGirlsO Homem ElefanteBurn After ReadingRevoir ParisQueens Blade: RebellionOs Espíritos de InisherinMegalodonYes ManDesperate HousewivesTenetCaddyshackSonny Soufflé chok showThe Thomas Crown AffairTitansTarzanBraveheartGenshin ImpactWalkerThe Hand of GodStar Trek: VoyagerFreedom WritersThe FollowingThe Little ThingsRocketmanWonder Woman 1984Black SnowThe MarksmanSee for MeOverlordCrimes of the FutureThe Age of AdalineThe Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical NobodyMen in BlackThe Great WallM3GANDykkerneAfter EverythingHeatAnt-ManOnce Upon a Time in the WestBeefSuperman & LoisDaddys Home