kinokvinder.dk

One Of Us Is Lying (TV Series 2021–2022)


Overblik

Titel One Of Us Is Lying
Udgivelsesdato 7. oktober 2021 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som One of Us Is Lying
Filmplaceringer Auckland, New Zealand
Produktionsfirmaer 5 More Minutes Productions, The Rebel Fleet, Universal Cable Productions

Resmué

One Of Us Is Lying er en amerikansk TV-serie baseret på romanen af samme navn af forfatteren Karen M. McManus. Serien følger fire high school-elever – en nørd, en atlet, en prinsesse og en kriminel – der går ind til afsoning, men kun de første fire kommer ud i live.

Handlingen centrerer sig omkring en mystisk død under en skoleafsoning. Den populære high school-student Simon dør pludseligt under det obligatoriske detention, og det viser sig at han er blevet dræbt. Under efterforskningen af mordet afsløres der imidlertid flere hemmeligheder omkring de fire elever, der var til stede i detention sammen med Simon.

Den intelligente og reserverede nørd, Bronwyn, har hemmeligheder om sine akademiske præstationer og hendes forhold til sin familie. Den charmerende atlet, Cooper, skjuler en affære og en række løgne om sin sportkarriere. Den smukke og populære prinsesse, Addy, har en skjult side af sig selv, som ingen kender til. Den rebelske kriminelle, Nate, bærer på en mørk fortid og har sin egen agenda.

Som politiet begynder at grave dybere, opdager de, at Simon var kendt for at afsløre andres hemmeligheder gennem hans anonyme blog. Der opstår mistanke om, at en af de fire elever måske har dræbt Simon for at holde deres hemmeligheder skjult. Hver af de fire elever har dog en undskyldning og motiv for at ville dræbe Simon.

One Of Us Is Lying er en intens og spændende fortælling om hemmeligheder, løgne og mistanke. Serien udforsker temaer som skjult identitet, venskab og konsekvenserne af vores handlinger. Gennem serien får vi et indblik i hver af de fire hovedpersoners perspektiv og bliver tvunget til at stille spørgsmål ved, hvor godt vi egentlig kender hinanden.

Fejl fundet af seere i TV-serien One Of Us Is Lying

TV-serier kan være en fantastisk kilde til underholdning, men indimellem glipper det også for produktionsteamet. Det er derfor, vi har seere, der med argusøjne spotter fejl og mangler i vores yndlingsserier. Og det er ikke anderledes med One Of Us Is Lying! Lad os dykke ned i nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget i denne spændende serie.

1. Mystiske tidsrejser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at One Of Us Is Lying rummer en twistet historie med masser af mysterier. Men der er en ting, som nok lige kræver en forklaring fra produktionen – de pludselige tidsrejser! Seerne har bemærket, hvordan karaktererne fra den ene scene til den anden kan skifte beklædning og frisure uden nogen logisk forklaring. Måske er det et forsøg på at forvirre os alle sammen, men det er i hvert fald en ret mærkelig fejl at støde på!

2. Magiske mobiltelefoner

Ja, du læste rigtigt! Vi befinder os i en moderne tid, hvor teknologien er allestedsnærværende. Så det er lidt besynderligt, når seerne opdager, at mobiltelefonerne i One Of Us Is Lying ser ud til at have fået en magisk opgradering. På den ene scene ser vi, hvordan karaktererne navigerer rundt på de nyeste smartphones, mens de på den næste scene pludselig er tilbage i stenalderen med gammeldags knaptelefoner. Det er da en mærkværdig teknologisk tidslomme, hvis du spørger os!

3. Gåtalefærdighederne svigter

En anden fejl, som seerne har bemærket, handler om karakterernes talent for både at tale og gå på samme tid. I One Of Us Is Lying ser vi flere gange, hvordan karaktererne formår at diskutere alvorlige og komplekse emner, mens de ubesværet bevæger sig rundt på en farlig gerningssted. Hvis det ikke er et tegn på superheltekræfter, så ved vi snart ikke, hvad det er! Måske skulle produktionsteamet overveje at tage et ekstra kig på den fysiske realisme i serien.

4. Uendelige ressourcer

Dette er en fejl, som seerne nok er blevet lidt misundelige på! Karaktererne i One Of Us Is Lying har åbenbart adgang til en uudtømmelig mængde ressourcer. Uanset om de har brug for dyre biler, luksuriøse lejligheder eller endda flybilletter til eksotiske destinationer – så er det bare en smuttur ned til den lokale købmand for at få det hele! Måske skulle vi alle lære af dem og tage en tur ned til vores egen utømmelige kilde af ressourcer i supermarkedet.

Det er altid sjovt at spotte fejl i vores yndlingsserier, og One Of Us Is Lying er ingen undtagelse. Selvom fejl kan være distraherende, så er de også med til at gøre serien til en unik og underholdende oplevelse. Så snup en popcornskål, og se om du kan finde endnu flere sjove fejl i denne spændende serie!

Andre populære titler: Outer RangeHis Dark Materials“Madsen og Co.” Hjem kære hjemJohn WickBullet TrainDoom PatrolDuneIn the Name of the FatherTokyo Ghoul: reEnchantedOuter BanksSalsicha PartyDonnie DarkoThree SistersInto the WildWhat We Do in the ShadowsBaschetii fermecatiDas Haus der TräumeThe Pursuit of LoveMonster High: The MovieChernobylSelena Gomez: My Mind & MeArcaneDarkland: The ReturnDragonball EvolutionThe MummyDunkirkThe WitchesPam & TommyThe Bridge – AmericaThe MoleEndeavourTeen Wolf: The MovieStar Trek: VoyagerMin pappa MarianneLeben und sterben lassenLumea roboţilor1000 post TerraSo My Grandmas a Lesbian!No Man of GodThe Next 365 DaysThe Marco EffectEncino ManArrivalBen-HurFree the NippleBreaking BadSex/Life