kinokvinder.dk

One Tree Hill (TV Series 2003–2012)

En dybdegående artikel om de medvirkende i TV-serien One Tree Hill

Top cast

One Tree Hill var en populær TV-serie, der løb i ni sæsoner fra 2003 til 2012. Serien fulgte livet og dramaet i den fiktive by Tree Hill i North Carolina, og det var de medvirkendes talent, der gjorde serien så elsket af fans over hele verden.

Chad Michael Murray – Lucas Scott

En af de centrale figurer i One Tree Hill var Chad Michael Murray, der spillede rollen som Lucas Scott. Lucas var en talentfuld basketballspiller og forfatter, der ofte blev fanget i en kærlighedstrekant med Peyton Sawyer og Brooke Davis. Chad Michael Murray medvirkede i alle 132 episoder af serien.

James Lafferty – Nathan Scott

En anden vigtig karakter i One Tree Hill var James Lafferty, der portrætterede Nathan Scott. Nathan var Lucas halvbror og også en basketballspiller, der kæmpede med familiære problemer og personlige udfordringer. James Lafferty medvirkede i alle 182 episoder af serien.

Hilarie Burton – Peyton Sawyer

Hilarie Burton spillede rollen som Peyton Sawyer, en kreativ sjæl og Lucas kærlighedsinteresse. Peyton var også en talentfuld kunstner og musikelsker, der kæmpede med personlige tragedier og hjertesorg. Hilarie Burton medvirkede i 130 episoder af serien.

Bethany Joy Lenz – Haley James Scott

Bethany Joy Lenz spillede rollen som Haley James Scott, der var Nathans kone og en talentfuld sangerinde. Haley blev en central figur i serien og kæmpede med at balancere sin musikkarriere med sit ægteskab og moderskab. Bethany Joy Lenz medvirkede i alle 187 episoder af serien.

Sophia Bush – Brooke Davis

Sophia Bush portrætterede Brooke Davis, der var en af seriens mest dynamiske karakterer. Brooke var en mode-entreprenør og en stærk og uafhængig kvinde, der gennemgik mange personlige og professionelle udfordringer. Sophia Bush medvirkede i alle 187 episoder af serien.

Lee Norris – Marvin Mouth McFadden

En af seriens mest populære karakterer var Lee Norris som Marvin Mouth McFadden. Mouth var en loyal ven og en sjov og charmerende figur, der arbejdede som sportskommentator. Lee Norris medvirkede i alle 171 episoder af serien.

Paul Johansson – Dan Scott

Paul Johansson spillede rollen som den skurkagtige Dan Scott, faderen til Lucas og Nathan. Dan var en manipulerende og grådig karakter, der ofte var involveret i konflikter og intriger. Paul Johansson medvirkede i alle 159 episoder af serien.

Antwon Tanner – Antwon Skills Taylor

Antwon Tanner spillede rollen som Antwon Skills Taylor, en af Lucass og Nathans bedste venner. Skills var en sjov og loyalebud, der var kendt for sin basketballtalent. Antwon Tanner medvirkede i alle 108 episoder af serien.

Barbara Alyn Woods – Deb Scott

Barbara Alyn Woods spillede rollen som Deb Scott, Dan Scotts tidligere kone og Nathans mor. Deb var en kompleks karakter, der kæmpede med afhængighed og personlige problemer. Barbara Alyn Woods medvirkede i alle 106 episoder af serien.

Jackson Brundage – Jamie Scott

Jackson Brundage spillede rollen som Jamie Scott, Lucas og Haleys søn. Jamie var en sød og klog dreng, der ofte var i centrum for familiens drama. Jackson Brundage medvirkede i 99 episoder af serien.

Lisa Goldstein Kirsch – Millicent Millie Huxtable

Lisa Goldstein Kirsch portrætterede Millicent Millie Huxtable, en af Brookes nære venner og medarbejdere. Millie arbejdede som tv-reporter og gennemgik sin egen personlige rejse i løbet af serien. Lisa Goldstein Kirsch medvirkede i 92 episoder af serien.

Barry Corbin – Whitey

Barry Corbin spillede rollen som Whitey, en legendarisk basketballtræner på Tree Hill High School. Whitey var elsket af sine spillere og tilføjede et ekstra lag af visdom og autoritet til serien. Barry Corbin medvirkede i 91 episoder af serien.

Moira Kelly – Karen Roe

Moira Kelly portrætterede Karen Roe, Lucas mor og ejer af caféen Karens Café i Tree Hill. Karen var en stærk og uafhængig kvinde, der opdrog Lucas alene og var en vigtig figur i serien. Moira Kelly medvirkede i 90 episoder af serien.

Austin Nichols – Julian Baker

Austin Nichols spillede rollen som Julian Baker, en succesfuld filmskaber og Haleys chef. Julian var en kompleks karakter, der udviklede sig meget gennem seriens forløb. Austin Nichols medvirkede i 71 episoder af serien.

Craig Sheffer – Keith Scott

Craig Sheffer spillede rollen som Keith Scott, Dan Scotts bror og Lucas stedfar. Keith var en elsket karakter og en vigtig del af Lucass liv, indtil han blev tragisk myrdet. Craig Sheffer medvirkede i 69 episoder af serien.

Robert Buckley – Clay Evans

Robert Buckley portrætterede Clay Evans, en talentfuld sportsagent og Nathans gode ven. Clay blev også involveret i romantik med Brooke Davis. Robert Buckley medvirkede i 57 episoder af serien.

Shantel VanSanten – Quinn James

Shantel VanSanten spillede rollen som Quinn James, Haleys søster og en talentfuld fotograf. Quinn tilføjede en ekstra dynamik til serien og medvirkede i 57 episoder.

Stephen Colletti – Chase Adams

Stephen Colletti portrætterede Chase Adams, en basketballspiller og Brookes kærlighedsinteresse. Chase var en sjov og charmerende karakter og medvirkede i 57 episoder af serien.

One Tree Hills skaber – Mark Schwahn

Mark Schwahn var hjernen bag One Tree Hill, han skabte og udviklede serien. Han bidrog til seriens karakteristiske stil og drama og blev en vigtig del af dens succes.

Samlet set

One Tree Hill havde et talentfuldt ensemble cast, der bragte seriens karakterer til live og skabte en følelsesmæssig forbindelse med publikum. Gennem deres dygtige præstationer blev serien et ikonisk bidrag til tv-landskabet.

Overblik

Titel One Tree Hill
Udgivelsesdato 23. september 2003
Oprindelsesland USA
Også kendt som Ravens
Optagelsessteder Wilmington, North Carolina, USA
Produktionsselskaber Warner Bros. Television, Tollin/Robbins Productions

Resmué

One Tree Hill er en TV-serie, der følger de begivenhedsrige liv for nogle high school-elever i byen Tree Hill, North Carolina. Byens største kilde til stolthed er det lokale basketballhold, Ravens, der siden tidernes morgen er blevet trænet af den ældre Whitey Durham. Holdets største talent nogensinde var Dan Scott, der nu driver en succesfuld bilforhandler. De nuværende talenter er hans to sønner, Nathan Scott, en smuk og populær atlet, den ubestridte stjerne, der er blevet formet og kvalt af sin stolte far, ambitiøse Dan Scott, der presser ham hårdere end selv træneren kan acceptere. Men Nathan bliver forsømt af sin forkælede, impulsive mor Deb, der er alkoholiker, og i stedet finder han trøst i sin passion for basketball.

Lucas, derimod, blev forladt ved fødslen af sin hengivne mor, Karen Roe, der driver en café. Han voksede op med Dans ældre, men fattige bror, Keith, som erstatningsfar. Lucas er en socialt udskudt person, der kun spiller basketball på en offentlig bane i parken med gadebørnene. Hans passion er læsning, og da en hændelse tvinger træneren til at erstatte suspenderede spillere, viser Lucas sig hurtigt som et talent. Efter et stykke tid accepteres han og udvikler et dynamisk og på lang sigt godt forhold til sin bror, der vender sig imod deres far. Selvfølgelig har de to teenage-drenge venner, og især har de forvirrende og ofte kortvarige evige kærlighedsaffærer med de musikalsk talentfulde Peyton og Haley, der også er tutor, samt uimodståelige Brooke.

Livene for brødrene Nathan og Lucas Scott udfolder sig i løbet af deres tid på gymnasiet og college. De to brødre står over for op- og nedture i deres forhold og venskaber, sorgen over tab og kærligheden og glæden ved familie og venner. Lucas og Nathan starter ikke med det bedste forhold, men gennem mange hårde tider og kampe finder de det bedste i hinanden. Ægteskab, skilsmisse, brud, fødsel og død spiller en stor rolle i deres liv.

Udover deres kærlighed til basketball ser det ud til, at Lucas og Nathan er to unge mænd, der har lidt til fælles – undtagen den mørke hemmelighed, at de deler samme far. Nathan er arrogant og selvsikker, stjernen på basketballholdet og kommer fra den rigeste familie i byen. Lucas er stille, tænksom og ambitiøs, ene barn af en arbejdende mor. Han har altid holdt sig på afstand af Nathan. Men deres liv kolliderer, da en tilfældighed gør, at Lucas kommer med på Nathans hold. Rygtet, der har hjemsøgt drengene siden barndommen, bliver nu mere end blot hvisken, da halvbrødrene kæmper ikke kun om kontrol over banen, men også om Nathans kærestes hjerte. Sådan udfolder en dyb og bitter konflikt, der har været mange år undervejs, sig i deres hjem, deres hjerter og på skolen, mens de kæmper med at acceptere, hvem de virkelig er – og det faktum, at de måske har mere til fælles end de nogensinde havde forestillet sig.

Fem sjove fejl i TV-serien One Tree Hill

Som dedikerede seere af TV-serien One Tree Hill har vi ikke kun fulgt med i de dramatiske plotlinjer og romantiske intriger, men vi har også været opmærksomme på nogle morsomme fejl, der har sneget sig ind i episoderne. Lad os tage et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige:

Tatoveringstango

En af karaktererne, Lucas, er kendt for sin markante tatovering, men den har bestemt sin egen vilje. Efter en bilulykke kan vi se, at tatoveringen forsvinder og dukker op igen på mystisk vis. Måske er den bare en magisk tatovering, der skifter form afhængigt af situationen!

Fødselsdagsforvirring

I fjerde sæson føder karakteren Jamie på selve dimissionsdagen. Men overraskende nok fejrer de hans fødselsdag i femte sæson, selvom der stadig er flere basketballkampe tilbage i skoleåret. Måske er Jamie bare superheldig med to fødselsdage – det er jo trods alt ikke alle, der får den fornøjelse!

Alfabetisk forvirring

Opdaget af en observant seer er det faktum, at skabene på skolen er i alfabetisk rækkefølge. Men det bliver lidt kompliceret, når Brookes skab er placeret lige ved siden af ​​de andre hovedkarakterers skabe, selvom hendes efternavn er Davis. Hvem vidste, at alfabetet havde sin helt egen logik i Tree Hill?

Taskeudfordringer

I en episode ser vi Haley rejse sig og sætte sin taske på tværs af hendes bryst – intet usædvanligt. Men et par sekunder senere ser vi hende igen, denne gang med tasken over hendes højre skulder. Og når hun går, er tasken pludselig igen over hendes bryst. Haley har åbenbart en magisk taske, der skifter sin placering på mystisk vis!

Postnummerspil

Det er ikke kun karaktererne, der oplever forandringer i One Tree Hill, men også postnumrene. I løbet af serien ændrer postnummeret sig fra 01982 til 01928. Måske sendte nogen en magisk fortryllelse gennem brevene og ændrede hele byens postsystem!

Selvom fejl er uundgåelige, er det altid sjovt at fange dem og få et godt grin. One Tree Hill byder på en masse spænding, drama og endda nogle uventede komiske øjeblikke. Så næste gang du ser serien, kan du nyde at lede efter disse små perler af fejl og bare lade dig underholde!

Andre populære titler: Suicide SquadYou Dont Mess with the ZohanSmuglerneThe Butterfly EffectGreenlandPiranha 3DDAutomataFencesThe Popes ExorcistGuardians of the Galaxy Vol. 2KamikazeSoy LunaPlutonulForever My GirlKaleidoscopeExit PlanPuss in BootsThe 4400Locke & KeyThe PatriotCriminalMinunea dragosteiJulemandens datter 2Corrective MeasuresLook Whos BackSex and the CityThe OrvilleThe GodfatherVikingsMin søsters børn på bryllupsrejseMurdoch MysteriesAbout TimeTropic ThunderOur HouseWarm BodiesCreationMichael CollinsUnder the DomeThe BachelorNikitaBedragDet skaldede spøgelseAbout TimeCool Cat Saves the KidsMr. Turner – Meister des LichtsGaslitThe Kings Man: O InícioThe LovebirdsLost in TranslationSanditon