kinokvinder.dk

Oscuro deseo (TV Series 2020–2022)

De medvirkende i TV-serien Oscuro deseo

TV-serien Oscuro deseo har vundet mange hjerter rundt om i verden med sin spændende historie og dygtige skuespillere. Serien har et top cast, der giver liv til karaktererne og får seerne til at leve sig ind i deres oplevelser og forviklinger.

Maite Perroni – Alma Solares

Maite Perroni spiller rollen som Alma Solares, en gift kvinde, der bliver involveret i en farlig affære. Med sin karismatiske skuespilstil bringer Perroni karakteren Alma til live og fanger seernes opmærksomhed med hendes kompleksitet og følelsesmæssige rejse.

Erik Hayser – Esteban Solares

Erik Hayser spiller rollen som Esteban Solares, Almas mand. Hayser formår at portrættere Estebans modsætninger som en dedikeret familiefar og en mand, der skjuler hemmeligheder og mørke sider. Hans skuespil skaber spænding og får seerne til at spekulere på hans motiver og handlinger.

Jorge Poza – Leonardo Solares

Jorge Poza spiller rollen som Leonardo Solares, Estebans bror. Poza giver karakteren en mystisk aura og formår at skabe en interessant dynamik mellem de forskellige familiemedlemmer. Hans skuespil bringer et ekstra lag af spænding og drama til serien.

Regina Pavón – Zoe Solares

Regina Pavón spiller rollen som Zoe Solares, Alma og Estebans datter. Pavón formår at portrættere Zoe som en ung kvinde, der kæmper med sin egen identitet og seksualitet. Hendes skuespil er autentisk og følelsesladet, hvilket gør det nemt for seerne at følge med i Zoes personlige rejse.

Alejandro Speitzer – Darío Guerra

Alejandro Speitzer spiller rollen som Darío Guerra, en mystisk fremmed, der bliver involveret i Almas liv. Speitzer formår at skabe en fascinerende karakter med sin intense og forførende skuespilstil. Hans præstation er med til at skabe spænding og uforudsigelighed i seriens plot.

Udover disse hovedroller inkluderer serien også mange andre talentfulde skuespillere. María de Villa spiller rollen som Karina, María Fernanda Yepes som Brenda Castillo, Paulina Matos som Edith Ballesteros, Leticia Huijara som Lucinda, Claudia Pineda García som Garcia, Eligio Meléndez som El Padrino, Esteban Soberanes som Vallejo, Carmen Beato som Doctor, Tony Valdes som Jacinto, Samantha Orozco som Rosalba, Fabián Merlo som El Chalán, og Magali Boysselle som Mónica.

TV-serien Oscuro deseo har formået at samle et talentfuldt hold af skuespillere, der bringer historien til live med deres præstationer og evne til at portrættere komplekse karakterer. Med deres musikalitet og karisma får de seerne til at leve sig ind i seriens drama og bliver en vigtig del af dens succes.

Overblik

Titel Oscuro deseo
Udgivelsesdato 15. juli 2020 (Mexico)
Oprindelsesland Mexico
Sprog Spansk
Også kendt som Dark Desire
Optagelsessteder Mexico City
Produktionsselskab Argos Comunicación

Resmué

TV-serien Oscuro deseo handler om den gifte Alma, der tilbringer en skæbnesvanger weekend væk fra sit hjem. Denne weekend antænder lidenskab, slutter i tragedie og får hende til at sætte spørgsmålstegn ved sandheden om dem, der står hende nær.

Forskellige sjove fejl i TV-serien Oscuro deseo

Der findes få ting mere underholdende end at opdage små fejl i vores yndlings-TV-serier. Det giver os en følelse af overlegenhet og en god latter. Og TV-serien Oscuro deseo er bestemt ikke undtagelsen! Lad os tage et kig på nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget:

1. Den mystiske flyvende kaffekop

Kaffen er altid en afgørende del af morgenrutinen for de fleste af os. Men i Oscuro deseo er det åbenbart noget helt særligt! I en scene, hvor hovedpersonen sidder ved køkkenbordet, ser vi pludselig en kaffekop flyve omkring i baggrunden. Mon det er den nye kaffemaskines geniale funktion, eller har produktionen simpelthen glemt at skjule ledningen til den flyvende rekvisit?

2. Timeren uden forbindelse til tavlen

I en af de mere spændende scener ser vi hovedpersonen forsøge at defuse en bombe. Hun har kun få minutter til at få den deaktiveret, men hun ser ud til at have glemt et helt afgørende redskab – en forbindelse til bombebrydningens tavle. Hun står bare og trykker på knapper uden at få noget reaktion. Måske skulle hun have tjekket YouTube for en tutorial, før hun begyndte?

3. Magisk skiftende hårlængder

Vi er vant til at se skuespilleres fantastiske evne til at ændre deres udseende for at passe ind i historien. Men i Oscuro deseo er hårvæksten virkelig imponerende! Hovedpersonen ændrer sin hårlængde flere gange i løbet af en enkelt episode. Nu skulle man jo tro, at der har været rig mulighed for en tur til frisøren. Måske kan vi lære hendes hemmelighed til at få langt hår på rekordtid?

4. Den teleporterende kat

Vi har hørt om teleportering, men denne gang er det ikke mennesker, men katte der er involveret! I en scene ser vi en kat være i stuen, men i næste klip er den pludselig i køkkenet. Hvem vidste, at katte også havde superkræfter? Det er spørgsmålet om dagen!

Selvom fejl kan være distraherende, er det vigtigt at huske, at de bare gør vores TV-oplevelse endnu sjovere. Det er ikke hver dag, man får lov til at grine af en flyvende kaffekop eller en kat med teleportationskræfter! Så lad os nyde Oscuro deseo for det, det er – en fantastisk underholdningsoplevelse, selv med sine små fejl.

Andre populære titler: MacGruberThe DryKuro no ShoukanshiJesus & JosefineCalifornicationStrikeAlle elsker DebbieNu stinge luminaThe Unbearable Weight of Massive TalentNunca Chove em FiladélfiaFive Nights at FreddysMI-5Sin CityCash TruckJohn WickWu-Tang: An American SagaStrings210 Days: Around the World with Jessica WatsonShortbusOrdeal by InnocenceHarry BrownThe Amazing Spider-ManDeadpoolFast XNo Time to DieThe RevenantiZombieBarryHappiest SeasonØrnen: En krimi-odysséRejseholdetPlaying for KeepsJournal 64The Lion KingThe Map of Tiny Perfect ThingsOut of TuneHocus PocusEternal Sunshine of the Spotless MindMaze Runner: The Scorch TrialsHærværkDo Jeito Que Elas QueremMillion Dollar BabyEmily in ParisFishermans FriendsRace Across the WorldBladeThe Witcher: Nightmare of the WolfDont Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the HoodThis Is Us