kinokvinder.dk

Our Beloved Summer (TV Series 2021–2022)


Overblik

Titel Our Beloved Summer
Udgivelsesdato 27. december 2021 (Nederlandene)
Oprindelsesland Sydkorea
Sprog Koreansk
Også kendt som That Year We
Produktionsselskaber Seoul Broadcasting System (SBS), Studio N

Resmué

Our Beloved Summer er en komedie om kærlighed og opvækst, der handler om tidligere kærester, der brød op med løftet om aldrig at mødes igen. Men den dokumentar, de filmede for ti år siden, bliver berømt, og de bliver tvunget til at stå foran kameraet igen.

Historien centreres omkring Choi Woong (spillet af Choi Woo-shik) og Kook Yeon-soo (spillet af Kim Da-mi), der var kærester i deres ungdom og brød op med løftet om aldrig at mødes igen. Men som skæbnen vil det, bliver den dokumentar, de filmede for ti år siden i gymnasiet, viral, og de er nødt til at stå foran kameraet sammen igen. Serien skildrer deres komplicerede følelser og udvikling.

År efter at have filmet en viral dokumentar i gymnasiet, bliver de to skændesomme ekskærester trukket tilbage foran kameraet og ind i hinandens liv. Choi Woong virker naiv og frihedselskende, men han ønsker at have noget for første gang i sit liv. Derfor viser han, hvad han har i tankerne. Kook Yeon Soo havde ambitionen om at blive den bedste elev på sin skole, men nu er hun en voksen, der lever intenst og tilpasser sig sin virkelighed.

Fem sjove fejl i TV-serien Our Beloved Summer

TV-serier har en tendens til at have små fejl og glemmestunder, og den populære Our Beloved Summer er bestemt ingen undtagelse. Selvom vi elsker at følge med i karakterernes drama og romantik, er det også sjovt at spotte de små fejl, som seerne har bemærket. Vi har samlet fem af de mest underholdende fejl i serien, der får os til at grine højt!

1. Magisk skiftende hårfarve

Lad os starte med noget, der virkelig fangede vores opmærksomhed. I flere episoder af Our Beloved Summer bemærkede seerne, at hovedrollen, Emma, magisk skiftede hårfarve fra scene til scene. Én scene var hendes hår dybbrunt, og i næste var det pludselig et lyst gyldenblondt. Vi må indrømme, at det er imponerende, hvordan en person kan ændre hårfarve på så kort tid – måske er der noget magisk ved denne sommer efter alt?

2. Flyvende drikkevarer

Vi har alle været der: Du sætter et glas cola på bordet, og pludselig begynder det at flyve gennem luften på egen hånd. I hvert fald i Our Beloved Summer. Flere seere har bemærket, at de elskede karakterer synes at have evnen til at telekinetisk manipulere deres drikkevarer, når de bliver særligt opstemte eller overraskede. Måske er det bare en del af sommerens tryllekunst?

3. Tidsrejse på stranden

Det ser ud til, at nogle af karaktererne i Our Beloved Summer er hemmelige tidsrejsende. I en scene kan man tydeligt se en iPhone i baggrunden, selvom historien skulle finde sted i 1990erne. Enten er det en nøgleperson i intrigen eller også var produktionsholdet lidt for ivrige efter at opdatere deres teknologi og håbede på, at ingen ville lægge mærke til det. Det gjorde de åbenbart!

4. Magisk mad

Nogle scener i TV-serier får vores munde til at løbe i vand, og Our Beloved Summer er ingen undtagelse. Men seerne bemærkede, at de skønne måltider i serien ser lidt for gode til at være sande. I en scene forsvinder en hel tallerken med pandekager øjeblikkeligt, uden at karakteren overhovedet rører ved dem. Vi vil gerne have en aftale med det produktionsteam, der kan trylle vores sult væk på den måde!

5. Magisk svingende vejr

Vejret kan være en uforudsigelig størrelse, men i Our Beloved Summer ser vejret ud til at have sin helt egen agenda. I en scene starter karaktererne med solskin og en skyfri himmel, men inden for sekunder forvandles det til voldsomt tordenvejr. Måske er det bare et twist i plottet, eller måske er vejrguderne virkelig begejstrede for serien og har besluttet at kaste nogle ekstra elementer ind i historien – bare for at spice tingene op!

TV-serien Our Beloved Summer er fyldt med spænding, kærlighed og drama. Men det betyder ikke, at vi ikke kan grine lidt af de små fejl og fadæser, som seerne har bemærket. Magisk skiftende hårfarve, flyvende drikkevarer, tidsrejser på stranden, magisk mad og svingende vejr er bare nogle af de fejl, der får os til at smile. Så næste gang du ser en episode, så hold øjnene åbne for disse sjove fejl, og nyd dem!

Andre populære titler: Johanne i TroldeskovenMidnight in the SwitchgrassF4 Thailand: Boys Over FlowersBusterThe Longest YardAll InclusiveCity of EmberAbraham Lincoln: Vampire HunterHeartlessForbidden KingdomGuardians of the Galaxy Vol. 3Yuukoku no MoriartyBig ShotTomorrowlandPlaneSonja fra SaxogadeLegea noptiiOut of the BlueThe Grand TourRangoAmerican MadeThe MenuParanoiaRedeeming LoveBlue Mountain StateFar til fire: Til søsChristmas with YouBill & Ted Face the MusicThe Iron ClawMorangos SilvestresOuter Banks8 MileMayans M.C.Snowflake MountainBlack CrabOrange Is the New BlackInto the WoodsMartyrsPapillonTárGuardians of the GalaxyBeau Is AfraidThe GentlemenThe HuntBegin AgainLittle FockersInvasionBetty Blue