kinokvinder.dk

Ozark (TV Series 2017–2022)

TV-serien Ozark: En oversigt over de medvirkende

Hovedrolleindehavere

Jason Bateman som Martin Marty Byrde – Bateman spiller hovedkarakteren Marty Byrde, en finansiel rådgiver, der bliver tvunget til at flytte sin familie til Ozark, Missouri, efter at han er blevet indblandet i en farlig narkotikahandel.

Laura Linney som Wendy Byrde – Linney spiller Marty Byrdes kone Wendy, der støtter sin mand i hans kriminelle forretninger, samtidig med at hun kæmper med egne indre konflikter.

Sofia Hublitz som Charlotte Byrde – Hublitz portrætterer Marty og Wendys teenage datter, der forsøger at tilpasse sig det nye liv i Ozark og samtidig udforske sin egen identitet.

Skylar Gaertner som Jonah Byrde – Gaertner spiller Marty og Wendys søn Jonah, der begynder at blive dybt involveret i familiens kriminelle aktiviteter.

Andre vigtige karakterer

Julia Garner som Ruth Langmore – Garner spiller Ruth, en ung kvinde fra den lokale kriminelle Langmore-familie, der bliver involveret i Byrdes narkooperation.

Charlie Tahan som Wyatt Langmore – Tahan portrætterer Ruths bror Wyatt, der forsøger at finde sin egen vej i livet og navigere gennem familiedynamikken.

Lisa Emery som Darlene Snell – Emery spiller Darlene, en lokal kvinde, der driver en illegal narkobutik og skaber problemer for Byrde-familien.

Carson Holmes som Tre Langmore – Holmes spiller Tre, en anden af ​​Ruths brødre, der også bliver involveret i familiens kriminelle forretninger.

Jordana Spiro som Rachel – Spiro portrætterer Rachel, ejeren af ​​Byrdes families lokale forretningspartner, Blue Cat Lodge.

Jessica Frances Dukes som Special Agent Maya Miller – Dukes spiller Maya Miller, en FBI-agent, der efterforsker Byrdes ulovlige aktiviteter.

Kevin L. Johnson som Sam Dermody – Johnson spiller Sam, en ejendomsmægler, der bliver trukket ind i Byrdes forretningsvirksomhed.

Felix Solis som Omar Navarro – Solis portrætterer Omar Navarro, en narkobaron og central figur i Byrdes illegale operationer.

Damian Young som Jim Rattelsdorf – Young spiller Jim, en advokat, der ender med at samarbejde med Marty og Wendy.

Nelson Bonilla som Nelson – Bonilla portrætterer Nelson, en loyal håndlanger for Navarro og beskytter af Byrde-familien.

Jason Butler Harner som Roy Petty – Harner spiller Roy Petty, en FBI-agent, der undersøger Byrdes hemmelige operationer.

Peter Mullan som Jacob Snell – Mullan spiller Jacob, manden til Darlene Snell, der er involveret i narkohandel og har en turbulent forhold til Byrdes.

Janet McTeer som Helen Pierce – McTeer portrætterer Helen, en advokat, der bliver involveret i Byrdes operationer og fører dem gennem juridiske problemer.

McKinley Belcher III som Agent Trevor Evans – Belcher spiller Agent Trevor Evans, en FBI-agent, der samarbejder med Maya Miller i efterforskningen af ​​Byrdes.

Skabere af serien: Bill Dubuque og Mark Williams

Ozark er en amerikansk krimidrama-tv-serie, der havde premiere i 2017 og er skabt af Bill Dubuque og Mark Williams. Serien følger Marty Byrde, der forsøger at bevæge sig fra Chicago til Ozark for at rense penge for et mexicansk narkokartel og sikre overlevelsen for ham selv og hans familie. I løbet af serien indser Marty og Wendy hurtigt, at det ikke er nemt at holde trit med det farlige narkotikamarked og de kriminelle omstændigheder i Ozark.

Med en talentfuld rollebesætning, der inkluderer Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner og mange andre, har serien fået en stor fanskare og ros for dens komplekse karakterer og spændende plot. Hver skuespiller bringer deres unikke dybtgående portrætter til serien og bidrager til dens succes.

Ozark er en spændende og intens tv-serie, der drager seerne ind i en verden af ​​kriminalitet, komplot og overlevelse. Med en imponerende rollebesætning og et veludviklet plot er det ikke underligt, at serien har vundet både publikums og kritikeres anerkendelse.

Overblik

Titel Ozark
Udgivelsesdato 21. juli 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Góc Tối Đồng Tiền
Optagelsessteder Lake Ozark, Missouri, USA (Bagnell Dam Strip)
Produktionsselskaber Zero Gravity Management
Aggregate Films
HeadHunter Productions

Resmué

Ozark er en TV-serie om en finansiel rådgiver ved navn Marty Byrde, der tvinges til at flytte sin familie fra Chicago til Ozark-bjergene i Missouri. Marty er dog ikke kun en almindelig finansiel rådgiver, men også den vigtigste pengevasker for Mexicos andenstørste narkokartel.

Da tingene går galt, er Marty nødt til at redde sin families liv ved at betale en stor gæld til en mexicansk narkoboss. Dette resulterer i, at Marty, hans kone Wendy og deres to børn Charlotte og Jonah må flytte til en sommerferieby i Ozark-bjergene.

Mens Byrde-familiens skæbne hænger i en tynd tråd, bliver de nødt til at genskabe forbindelsen, da de står over for desperate omstændigheder.

Fantastiske fejl i Ozark: Hvor meget kan vi stole på licensplader og geografi?

TV-serien Ozark har fanget seernes opmærksomhed med sin intense historie om detektivarbejde og kriminelle bedrifter i det bjergrige Missouri. Men selvom serien holder os på kanten af vores sæde, har nogle skarpsindige seere bemærket nogle hysteriske fejl, der vil få dig til at grine højlydt. Lad os dykke ned i dem og få et godt grin sammen!

Fejlen med licensplader

I flere af episoderne har vi nærmest brægende bilskiltene, der starter med et tal i stedet for et bogstav. Hold fast, Missouri! Hvad sker der dog, når jeres licensplader er blevet forvandlede til Sudoku-puslespil? Numrene skulle kun bruges på lastbiler og ikke almindelige biler. Jeg forestiller mig, hvordan de virkelige Missourianere nu sidder opmærksomt og tjekker licenspladerne på alle biler, de ser, for at se om de er viklet ind i optagelserne af Ozark. Hvad er næste skridt? At putte koder på traktorer? Himmelråbende hastighedsbøder fra en lam i en Ford F-150 er kun begyndelsen!

Geografiske vrøvlerier

Lad os nu tale om geografiske fadæser, der nærmest får os til at græde af grin! I hele serien bliver alle de tv-transmitterede fodboldkampe fundet i CFL, den canadiske footballliga. De amerikanske seere ville blive helt forvirrede, når de sidder og kigger på den fjerntliggende nabo, der ikke kan stoppe med at spille det canadiske spil. Måske er det en smart strategi fra showets side for at bringe de to lande tættere sammen. Indrøm det, Ozark-produktionsteam – I laver en ny form for international diplomati her. Måske er det på tide at få fat i Justin Trudeau og Donald Trump og lade dem kigge på en touchdown sammen? Hvem ved, måske kan de redde verden ved at udrette mirakler i endezonen!

Så kære seere, næste gang I er i Ozarks fortryllende univers, ikke kun oplev spændingen og dramaet, men også kig efter de små sjove fxsioner, der får den virkelige verden til at virke som en komedie. Og hvem ved, måske vil produktionsteamet blive inspireret og inkorporere vores gode grin i kommende sæsoner. Lad os se, om der er mere end bare et nummerpladespil og canadisk fodbold på menuen i næste runde af Ozark – eller om de holder sig tro mod den uimodståelige charme ved en uventet twist!

Andre populære titler: Fatal AttractionsUmbreThe TraitorsYour HighnessThe BlackoutThe ImmigrantCobra KaiKnock at the CabinPredatorState of HappinessScream VIGuardians of the GalaxyShall We Dance?Shazam! Fury of the GodsThe Lincoln LawyerPossessorStore danske videnskabsfolkLa boda de RosaThe FlashYour Place or MineScent of a Woman“Black Mirror” NosediveWoman Walks AheadMan on WireBugsy MaloneTed LassoThe Forever PurgeMonster High: The MovieVampire Hunter DThe Jeffrey Dahmer FilesSleepless in SeattleHopJournal 64The Other OneInside JobLove & Other DrugsWaterworldHouseAkiraLik megAhsokaBackroomsF9: The Fast SagaCocktailHawaii Five-0Prometheus