kinokvinder.dk

Ozzy & Drix (TV Series 2002–2004)

TV-serien Ozzy og de medvirkende

TV-serien Ozzy er en animeret komedieserie, der blev sendt fra 2002 til 2004. Serien handler om hovedpersonerne Ozzy og Drix, der tager seerne med ind i en fantasifuld verden inde i menneskekroppen. Her forsøger de at bekæmpe sygdomme og holde kroppen sund. Serien er skrevet af Alan Burnett og Marc Hyman.

Top cast

I seriens hovedroller finder vi en række talentfulde skuespillere, der leverer stemmerne til karaktererne. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige:

  1. Jeff Bennett – Kendt for sin rolle som Drix i 26 episoder fra 2002 til 2004.
  2. Phil LaMarr – Spiller rollen som Osmosis Jones i 26 episoder fra 2002 til 2004.
  3. Alanna Ubach – Lægger stemme til borgmester Spryman i 22 episoder fra 2002 til 2004.
  4. Justin Cowden – Spiller rollen som Hector Cruz i 16 episoder fra 2002 til 2004.
  5. Tasia Valenza – Kendt som stemmen bag Maria Amino i 14 episoder fra 2002 til 2004.
  6. Rob Paulsen – Leverer sin stemme til karakteren Travis Lum i 12 episoder fra 2002 til 2004.
  7. Jim Cummings – Spiller rollen som politichef Gluteus i 8 episoder fra 2002 til 2003.
  8. Pat Fraley – Kendt som stemmen bag hjernetrådgiver #1 i 5 episoder fra 2002 til 2003.
  9. Vivica A. Fox – Lægger stemme til Ellen Patella i 4 episoder fra 2002.
  10. Frank Welker – Spiller rollen som Dander i 3 episoder fra 2003 til 2004.

Disse skuespillere har alle bidraget til at skabe de levende og unikke karakterer i TV-serien Ozzy. Deres talent og engagement har været med til at gøre serien til en populær og mindeværdig oplevelse for seerne.

Overblik

Titel Ozzy
Udgivelsesdato 14. september 2002
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Ozzy y Drix
Produktionsselskaber Conundrum Entertainment, Warner Bros. Animation

Resmué

OZZY & DRIX er en animeret TV-serie baseret på karaktererne fra filmen Osmosis Jones. Serien følger de videre eventyr af hvide blodlegemerne Ozzy og hans partner, den københavnske hostemedicin Drix, mens de forsvarer Hector, en 13-årig dreng.

I anden sæson af OZZY & DRIX kan vi forvente endnu mere morsom humor fra Ozzy med hans direkte opførsel og Drixs viden, der dog ofte fører til forvirring. Uanset hvor små eller enkle situationer kan se ud for omverdenen, så er det kun de to væsner der virkelig ved, hvad der sker inde i Hectors krop og hvad der skal til for altid at være på vagt. Det kan være alt fra Hectors første skæg, mødet med Testosteron-banden, en uventet blindtarmsbetændelse eller Drixs tantes besøg.

Ozzy og Drix har oprettet deres eget detektivbureau i Hectors øje i håbet om at holde ham sikker fra alle de forandringer og farer, der er forbundet med puberteten. De har allieret sig med Officer Maria Amino og har en irriterende, men elskelig, borgmester Spryman, der gerne lever gennem Hector og hans forsøg på at blive populær.

I sæson 2 af OZZY & DRIX vil vi møde Ozzys nye navigationsystem, Backseat, der er neurotisk, men ekstremt sjov og den værste medpassager nogensinde. Ozzy og Drix vil også tage på spændende eventyr rundt i Hectors krop, hvor de kører rundt i en cilie-drevet Cel Camino. Dette umage par er altid klar til at kæmpe for det rigtige – på et cellulært niveau.

Fejl i TV-serien Ozzy, opdaget af seere

Fejlene der fik seere til at undre sig… og grine

Nogle gange kan det være svært at tage en TV-serie helt seriøst. Og når det kommer til den populære serie Ozzy, er det bestemt ikke anderledes! Seere har opdaget nogle ganske mærkværdige fejl, der er perfekte til at give os alle et godt grin. Lad os tage et kig på disse skøre fejl, der har fanget seernes opmærksomhed.

Falder i kælderen igen og igen…

En af fejlene, der gentagne gange opstår i Ozzy, er karakteren Ozzys tendens til at falde ned i kælderen. Det er nærmest som om, han ikke kan holde balancen på trapperne! Dette sætter ham i nogle temmelig akavede situationer, hvilket kun får os til at undre os over, om han nogensinde vil lære lektien.

Oops! En continuity-fejl

Her er en fejl, der bestemt ikke gik ubemærket hen. I en af episoderne er det tydeligt, at karakteren Drix pludselig skifter farve. Ja, du hørte rigtigt! Han går fra at være lyseblå til pludselig at blive grøn. Måske fik han spist noget skønne solskoldede agurker og forvandlede sig til en usædvanlig farve, eller måske var det bare en fejl fra produktionens side. Hvem ved?

En magisk forandring

Og det stopper ikke der! Seerne har også bemærket en anden fejl, hvor karakteren Maria pludselig skifter udseende midt i en scene. Det er som om, hun får en magisk transformation uden nogen forklaring. Dette giver en morsom tvist til episoden, da vi alle undrer os over, hvad der skete bag kulisserne.

Ups! Et teknisk mareridt

En af de fejl, der virkelig kunne have været undgået, er en scene, hvor kameraet afslører sin egen eksistens. Ja, du hørte rigtigt! Vi kan tydeligt se kameraet, der filmer hele scenen. Måske skulle man have været mere forsigtig under optagelserne, så seerne ikke blev mindet om virkeligheden bag det hele. Nogle gange er det bedst at holde kameraet uden for billedet!

Ozzys verden af sjove fejl

Ozzy er uden tvivl en underholdende TV-serie, og disse fejl tilføjer blot et ekstra lag af morskab. Det er altid sjovt at opdage sådanne små sjuskede detaljer, der får os til at trække på smilebåndet. Så næste gang du ser Ozzy og støder på en fejl, så lad dig underholde og nyd det! For det er netop dette, der gør serien særlig og unik.

Andre populære titler: Un fenomen colosalLost OllieThirteen DaysIn BrugesMad MaxThe PaperboyThe November ManThe Volcano: Rescue from Whakaari“Låst inde for livet” Del 2John Wick: Capítulo 4Pippi LångstrumpA Day to DieDie Schöne und das BiestKatlaMission: Impossible – Rogue NationThe English PatientEuphoriaMatch PointSteppeulvenBeavis and Butt-Head Do AmericaSanditonRivieraAbsolonThe ExpendablesBohemian RhapsodyMulholland DrivePassengersMr. BeanEn for holdetThe DoormanFantoma mea iubitaFree the NippleAdriftThe WitchThe Devils BackboneR.I.P.D. 2: Rise of the DamnedDownton AbbeyYesChefSpeak No EvilIsekai YakkyokuUnderground5. halvlegMr InbetweenBølle Bob – Alle tiders heltDie Schwester der KöniginDuneValerian and the City of a Thousand PlanetsYellowjacketsFenris