kinokvinder.dk

Paradise Hotel (TV Series 2003–2019)

Medvirkende i TV-serien Paradise Hotel

Top cast

Paradise Hotel er en populær tv-serie, der er blevet sendt siden 2003. Serien handler om en gruppe unge mennesker, der bor sammen på et luksushotel, hvor de skal konkurrere om at vinde en stor præmie. I løbet af deres ophold på hotellet skal deltagerne danne alliancer, deltage i udfordringer og stemme hinanden ud en efter en. Her er nogle af de mest kendte medvirkende i serien:

  • Amanda Byram: Amanda Byram var vært for Paradise Hotel fra 2003 til 2008. Med sin charme og dygtige værtskab hjalp hun med at guide deltagerne gennem deres ophold på hotellet.
  • Mark Thompson: Mark Thompson var Paradise Hotels fortællerstemme fra 2003 til 2008. Med sin karakteristiske stemme forklarede han handlingen og kommenterede på deltagerne.
  • McKenna Maduli: McKenna Maduli var vært i 2008-udgaven af Paradise Hotel og hjalp med at skabe spænding og drama i serien.
  • Mike Ranallo: Mike Ranallo var en af deltagerne i 2008-udgaven af Paradise Hotel. Han bidrog til underholdningen med sin personlighed og deltagelse i udfordringerne.
  • James Adamitis: James Adamitis deltog også i 2008-udgaven af Paradise Hotel og var kendt for sit udfordrende og dristige gameplay.
  • Rosanna Cecconi: Rosanna Cecconi er en af deltagerne i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Hendes personlighed og kontroversielle valg har gjort hende til en bemærkelsesværdig deltager.
  • Kaitlin Reagan: Kaitlin Reagan er en af de nye deltagere i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Hun har allerede vist sig som en stærk spiller og har skabt spænding i serien.
  • Shailee Bauer: Shailee Bauer er en af deltagerne i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Hun har skabt kontrovers og drama med hendes valg og beslutninger.
  • Tatum Smith: Tatum Smith er også en af deltagerne i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Hun har været involveret i romantik og intriger på hotellet.
  • Bobby Ray: Bobby Ray er en af de mandlige deltagere i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Han har udvist taktisk spil og drama på hotellet.
  • Kendall Marie: Kendall Marie er en af deltagerne i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Hun har været i centrum for romantik og drama i serien.
  • Brittany Campbell: Brittany Campbell er også en af deltagerne i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Hun er kendt for hendes dristige og loyale spil.
  • Kristin Cavallari: Kristin Cavallari er vært for 2019-udgaven af Paradise Hotel. Hun bidrager med sin erfaring og ekspertise til at guide deltagerne gennem deres ophold på hotellet.
  • David Barta: David Barta er en af deltagerne i 2019-udgaven af Paradise Hotel. Han har været involveret i romantik og intriger på hotellet.

@endsection

Overblik

Titel Paradise Hotel
Udgivelsesdato 18. juni 2003 (USA)
Oprindelsesland Mexico og USA
Alternativ titel Paradise Hotel 2
Optagesteder Villa Arabesque, Costera Guitarrón 62A, Guitarron, Acapulco, Guerrero, Mexico
Produktionsselskaber Mentorn og A. Smith & Co. Productions

Resmué

Paradise Hotel er en populær TV-serie fyldt med drama, lidenskab og manipulation. I anden sæson introduceres en spritny gruppe bestående af elleve sexede mænd og kvinder, der er klar til at sætte alt på spil for at undgå at blive smidt ud.

Sex og forførelse bliver primære redskaber i spillet, hvor deltagerne ikke stopper ved noget for at undgå udsmidning. Blandt deltagerne finder vi alt fra en macho løs kanon, en typisk amerikansk cheerleader-jomfru til en charmerende italiensk hingst.

Disse gæster er ikke bange for at tage chancer og kaste forsigtigheden over bord. De vil med garanti fyre op for hver eneste episode, hvor begær og forræderi bliver serveret i en appetitlig kombination!

Fejl, fadæser og fortrydelser i Paradise Hotel

I TV-serien Paradise Hotel har seerne gennem årene været vidner til et væld af underholdende og forbløffende situationer. Men imellem alle de romantiske intriger og dramatiske udsmidninger er der også ind imellem sket fejl og brølere, som er svære at overse. Lad os dykke ned i nogle af de mest mindeværdige fejl, der har fået os til at trække på smilebåndet.

Stavemisfostanden

Det er ikke sjældent, at man ser en stavefejl eller to i underteksterne, men der var én gang, hvor det blev ekstra morsomt. Under en romantisk date mellem to deltagere, blev der præsenteret en tallerken med lækker mad. Men desværre var det ikke kylling eller bøf, der stod på menukortet. Nej, i den legendariske stavefejl gik det op for os, at det faktisk var klikling og bøg – det lyder jo som noget, man normalt finder i en skov!

Kameraets kunstneriske uheld

Paradise Hotel er kendt for sine mange overraskelsesfacetter, og kamerafolkene gør deres bedste for at fange det hele. Desværre er der også blevet fanget nogle unikke øjeblikke, som nok ikke var meningen. I en episode kunne seerne opleve, at et kamera pludselig faldt ned og rullede hen ad gulvet, før det stoppede midt i billedet. Det var næsten som om, kameraet selv forsøgte at deltage i legen om at finde den perfekte vinkel!

Forvirrende navneforvekslinger

I en TV-serie som Paradise Hotel er det ikke ualmindeligt med flirterier og spekulationer om romantik. Men der er også sket nogle sjove navneforvekslinger, der har fået os til at grine højt. En deltager blev engang kaldt ved det forkerte navn i flere episoder, hvilket desværre resulterede i en akavet situation, hvor alle deltog i diskussionen om, hvilken navneven der egentlig var den rigtige. Det viser bare, hvor vigtigt det er at tjekke deltagerens navneskilt én gang til!

Den gådefulde tidslomme

Til sidst er der også en fejl, som vi stadig forsøger at finde en forklaring på. I en episode af Paradise Hotel skiftede vejret pludselig fra klar himmel til regnvejr på et splitsekund – og tilbage igen. Det var næsten som om, serien havde fundet sin egen tidslomme, hvor årstiderne skiftede på ingen tid. Det resulterede i forvirrede deltagere med paraplyer og tørklæder, der pludselig blev overflødige. Vi håber stadig på en forklaring fra produktionen!

Paradise Hotel er uden tvivl en fryd for vores underholdningshungrende sjæle, men det betyder ikke, at vi ikke kan grine af nogle af de sjove fejl, der har fundet sted gennem årene. TV-serien har formået at skabe gode minder og uforglemmelige øjeblikke – både med eller uden fejl.

Andre populære titler: The OfficeThe Incredible HulkInstant Dream HomeHawaii Five-01923The 4400The PromotionBillionsTotal Drama IslandO Grande ShowmanA Friend of the Family21 Jump StreetDummere end politiet tilladerEnough SaidAvatar: The Way of WaterThe Ultimatum: Marry or Move OnKick-AssiCarlyContactThe Informant!Five Nights at FreddysWhen We First MetHow to Train Your Dragon: The Hidden WorldBlutrotExitStranger ThingsSixteen CandlesFalling WaterThe Big ShortThe Normal HeartThe Devils AdvocateKen ParkThe BoyBlue BeetleRogue HeroesDusman al statuluiBlack MirrorEu, TinaLewisDespicable MeGarden StateSydney WhiteOf Mice and MenVon Löwen und LämmernMr. HolmesThe Long Kiss GoodnightApocalyptoSundayThe FighterLove & Other Drugs