kinokvinder.dk

Paraíso (TV Series 2021–2022)


Overblik

Titel Paraíso
Udgivelsesdato 28. oktober 2021 (USA)
Oprindelsesland Spanien
Også kendt som Paradise
Filmlokationer Terrassa, Barcelona, Catalonia, Spanien
Produktionsselskaber Globomedia, Movistar+

Resmué

Paraíso er en science-fiction mysterie-serie, der foregår i 1992. Handlingen finder sted i Levante, en lille kystby. Tre 15-årige piger, Sandra, Eva og Malena, forsvinder sporløst ind i en natklub. Politiet leder tilsyneladende i den forkerte retning, så Sandras lillebror Javi iværksætter sin egen efterforskning sammen med sine bedste venner Quino og Álvaro samt klassens bølle, Zeta.

Sammen opdager de, at dem, der har hans søster og hendes venner, ikke er fra denne verden.

Fejl og finurligheder i TV-serien Paraíso

TV-serier kan være en fantastisk kilde til underholdning, men de er desværre ikke helt fejlfri. I den populære serie Paraíso har seere opdaget en række sjove fejl, der får os til at trække på smilebåndet. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og finde ud af, hvorfor de er så uforglemmelige.

Dybende dialogfejl

Lad os starte med nogle dialogfejl, der har fået seerne til at løfte øjenbrynene. I en scene hører vi en karakter sige: Jeg er sikker på, at det er i morgen, mens underteksten viser: Jeg er sikker på, at det er i går. Nu er det da en gåde, hvordan man kan være sikker på noget, der allerede er sket. Måske er karakteren en tilbagevendende gæst fra fremtiden?

Magiske skift i kulisserne

Vi har også fået lov til at opleve nogle fantastiske skift i kulisserne, der næsten kan konkurrere med David Copperfield. I en scene er vores hovedperson ved stranden, og bag ham er der en smuk solnedgang over havet. Men i næste øjeblik, når kameraet skifter vinkel, er solen pludselig forvandlet til en fjeldtop. Er vores hovedperson teleporteret til et nyt sted på mystisk vis, eller har vi at gøre med en overbevisende illusionist?

Talefejl i et fremmedsprog

Så er der også talefejl i et fremmedsprog, der har givet seerne nogle gode grin. Under en intens dialog mellem to karakterer forsøger de at snakke italiensk. Men desværre kom der en lille løgn i vejen, og det endte med at lyde mere som om, de reciterede en opskrift på pasta. Måske skulle de alligevel have taget et par italiensktimer inden optagelserne?

Udødelighed i actionsekvenser

Til sidst har vi nogle actionsekvenser, hvor vores helte bare ikke kan blive såret. I en dramatisk kampscene bliver vores hovedperson ramt af et skud, men i den næste scene er såret som sunket i jorden og vedkommende er upåvirket. Gnisten af udødelighed er altså mere end bare en trolddom i denne serie. Mon vi har fundet den næste Superman?

Paraíso er en serie, der formår at underholde os både med sin historie og med nogle uforglemmelige fejl. Selvom fejlene bryder illusionen og bringer os ud af fortællingen for et øjeblik, kan vi ikke lade være med at grine og spekulere over, hvad der mon sker bag kameraet. Så næste gang du ser en fejl i en serie, kan du tænke på Paraíso og glæde dig over, at selv de bedste har deres humoristiske øjeblikke.

Andre populære titler: CrittersCharm City KingsThe PrinceDjango UnchainedHai, cã sunt belea!AKAHackersKawaii dake ja nai Shikimori-sanHamiltonDeadpoolThe LodgeDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesSister ActPixelsBoyhoodREDThe RingGoodfellasJunoKeep BreathingArgylleBullet TrainThe Hunt for Red OctoberArrow24Bring It On: All or NothingLittle Fires EverywhereValkyrieGiftedShadowhuntersThe ImpossibleDansegarderobenAmerican SiegeCasualtyXPassengersThe Meyerowitz StoriesOs Espíritos de InisherinRememberKeeper of the Ashes: The Oklahoma Girl Scout MurdersFutoku no GuildAfter ForeverHairy Pussy P.O.V.A Fish Called WandaThe Book of EliThe FalloutBig Hero 6Little Women