kinokvinder.dk

Parenthood (TV Series 2010–2015)


Overblik

Titel Parenthood
Udgivelsesdato 2. marts 2010 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 為人父母
Filmlocations Berkeley, Californien, USA
Produktionsselskaber True Jack Productions, Imagine Television, Universal Media Studios (UMS)

Resmué

Tv-serien Parenthood handler om den store Braverman-familie og deres liv og tragedier. Familietræet er centreret omkring Zeek og Camille Braverman, der er patriarken og matriarken. Efter 46 års ægteskab har de formået at holde deres fundament intakt ved at begravede deres problemer under overfladen for deres voksne børns skyld.

Adam er den førstefødte og den mest modne æble, træet har at byde på. Han driver et skofirma, har en støttende kone, to børn (en dreng og en pige) og et smukt hjem at dele med dem. Han er et skridt fra den amerikanske drøm. Sarah er den ustabile datter, der kommer hjem i en alder af 38 år med sin rebelske datter og følsomme søn for at bo hos Zeek og Camille. Crosby er en ubekymret ungkarl, der lever i nuet på sin fortøjede båd. Han har ingen idé om, at hans overfladiske liv snart vil ændre sig radikalt. Der er også Julia, der er den karrieredrevne advokat, hvis mand tager sig af huslige pligter. Hver familie vil stå over for deres egne udfordringer, men hvordan de håndterer dem, vil afgøre om de holder sammen eller bliver revet fra hinanden.

Tv-serien Parenthood er en følelsesladet og realistisk skildring af en familie, der navigerer igennem livets op- og nedture. Serien kaster lys over de komplekse forhold mellem de forskellige familiemedlemmer, og giver et indblik i deres personlige kampe og triumfer. Samtidig berører serien vigtige temaer som forældreskab, ægteskab, karriere og familiebånd.

Fejlene der har fået seerne til at grine i Parenthood

Episode 1: Den forsvundne mobiltelefon

I den allerførste episode af Parenthood står en af karaktererne og taler i telefon, men der er bare et lille problem… telefonen mangler! Enten havde den skuespiller, der skulle spille den karakter, glemt at tage telefonen med, eller også havde karakteren besluttet at efterlade den hjemme for at undgå opkald fra irriterende telemarketingfolk. Hvem ved? Men det er i hvert fald en sjov fejl at spotte.

Episode 5: Den magiske kaffekop

I denne episode har karaktererne efter sigende evner ud over det sædvanlige. De kan nemlig trylle med deres kaffekopper! I en scene hælder en karakter sin kaffe op i koppen, men når kameraet skifter vinkel og vender tilbage, er koppen pludselig helt fuld igen. Måske kan karaktererne i Parenthood få en sidekarriere som illusionister?

Episode 9: Tidsrejsekaos

I denne episode ser det ud til, at tidsrejser er blevet en del af seriens plot. I en scene diskuterer to karakterer en begivenhed, der skete for et år siden, men det er også her, det bliver lidt forvirrende. Hvis man ser nøje efter, kan man faktisk se, at kalenderen bag ved dem viser den aktuelle dato. Hvem vidste, at de havde en tidsmaskine gemt væk i rekvisitafdelingen?

Episode 12: Dobbeltgængerskab

I denne episode får en af karaktererne en stor overraskelse, da der dukker en person op, der ligner dem på en prik. Det skulle da også lige være mærkeligt, fordi det ER faktisk den samme skuespiller, der spiller begge karakterer! Enten er det et bevidst valg fra seriens skabere for at forvirre os, eller også har de bare set alt for mange tv-serier med tvillinger. Men det er i hvert fald en sjov fejl at spotte.

Episode 16: Den flyvende hund

I denne episode sker der noget meget utroligt. En af karakterernes hund svæver faktisk i luften! Det er bestemt ikke noget, man bare ser hver dag. Enten har hunden et særligt talent, eller også har special effects-holdet begået en lille fejl, der fik hunden til at se ud som om den svævede. Uanset hvad, så er det en skøn lille abnormalitet at se.

Andre populære titler: Evil Dead RiseEvitaSkazanaLoveThe Mountain Between UsOceans 8Bridget Joness DiaryWelcome to ChippendalesTransformersProud MaryWo ist Anne FrankWomen TalkingThe MotherFire of LoveThe VirtuosoMad Max: Fury RoadDisturbiaThe NurseSomethings Gotta GiveSouth SideKrummernes JulGladiator 2WhiplashThe A-TeamWalking with DinosaursThe Last of UsCars 3White CollarPuzzle mortalBoogeymanPrison BreakCopycat“Copenhagen Cowboy” CopenhagenHome and AwayGangs of New YorkGeniusGuardians of the Galaxy Vol. 3The Imitation GameJust Go with ItThe Popes ExorcistCasino RoyaleScandalShetlandMr. Nice GuySaturday Night FeverTil Death Do Us PartSirenBullet TrainDer Kaufhaus Cop 2La La Land