kinokvinder.dk

Passions (TV Series 1999–2008)

Medvirkende i TV-serien Passions

Passions var en populær amerikansk tv-serie, der blev sendt fra 1999 til 2008. Serien blev skabt af James E. Reilly og er kendt for sin unikke blanding af drama, romantik, overnaturlige elementer og humor. Her er en oversigt over nogle af de vigtigste skuespillere, der medvirkede i serien.

Lindsay Hartley som Theresa Lopez-Fitzgerald

Lindsay Hartley spillede rollen som Theresa Lopez-Fitzgerald, en af seriens hovedpersoner. Theresa var en stærk og beslutsom kvinde, der kæmper for at finde kærligheden og opnå succes i sin karriere.

McKenzie Westmore som Sheridan Crane

McKenzie Westmore portrætterede karakteren Sheridan Crane, der tilhørte den magtfulde og velhavende Crane-familie. Sheridan måtte konfrontere mange udfordringer og hjertesorg i sin jagt på sandheden og lykken.

Galen Gering som Luis Lopez-Fitzgerald

Galen Gering spillede rollen som Luis Lopez-Fitzgerald, en betjent i den lille by Harmony. Luis var en hengiven broder, søn og romantisk interesse for Theresa Lopez-Fitzgerald.

Juliet Mills som Tabitha Lenox

Juliet Mills blev kendt for sin rolle som den onde heks Tabitha Lenox. Tabitha var en af seriens mest farverige karakterer og var altid involveret i intriger og magiske begivenheder.

Brook Kerr som Whitney Russell

Brook Kerr spillede rollen som Whitney Russell, en talentfuld tennisspiller, der forsøger at balancere sine sportsambitioner med familiens forventninger og hemmeligheder.

Liza Huber som Gwen Hotchkiss Winthrop

Liza Huber portrætterede karakteren Gwen Hotchkiss Winthrop, der giftede sig ind i den velhavende Winthrop-familie. Gwen måtte kæmpe med jalousi og intriger, mens hun forsøgte at sikre sin position i samfundet.

Eric Martsolf som Ethan Winthrop

Eric Martsolf spillede rollen som Ethan Winthrop, Gwens mand og medlem af den velhavende Winthrop-familie. Ethan måtte træffe svære valg mellem sin kærlighed til Gwen og sin tiltrækning til Theresa Lopez-Fitzgerald.

Ben Masters som Julian Crane

Ben Masters blev kendt for sin præstation som Julian Crane, familiens overhoved i den magtfulde Crane-familie. Julian handlede ofte moralsk tvivlsomt og var involveret i mange skandaler.

Kim Johnston Ulrich som Ivy Winthrop

Kim Johnston Ulrich spillede rollen som Ivy Winthrop, Ethans mor og en manipulerende og magtsøgende kvinde. Ivy var involveret i mange intriger og hemmeligheder, der påvirkede livet for de andre karakterer.

Danica Stewart som Jessica Bennett

Danica Stewart portrætterede karakteren Jessica Bennett, der tilhørte den arbejderklasse Bennett-familie. Jessica måtte kæmpe med sine egne dæmoner og hjælpe sin familie gennem forskellige udfordringer.

Charles Divins som Chad Harris

Charles Divins spillede rollen som Chad Harris, en talentfuld musiker, der forsøger at finde sin plads i verden og kæmper med sin identitet og seksualitet.

Heidi Mueller som Kay Bennett

Heidi Mueller portrætterede karakteren Kay Bennett, Jessicas søster og en af ​​seriens centrale figurer. Kay måtte navigere gennem kærlighedstrekant og magiske kræfter, mens hun forsøgte at finde sin egen lykke.

Andrea Evans som Rebecca Hotchkiss

Andrea Evans spillede rollen som Rebecca Hotchkiss, Gwens mor og en udspekuleret kvinde, der stræbte efter at bevare sin egen sociale status og rigdom.

Amelia Marshall som Liz Sanbourne

Amelia Marshall blev kendt for sin rolle som Liz Sanbourne, en farlig og manipulerende kvinde med mange hemmeligheder. Liz var involveret i flere af seriens mest dramatiske begivenheder.

Eva Tamargo som Pilar Lopez-Fitzgerald

Eva Tamargo spillede rollen som Pilar Lopez-Fitzgerald, moren til Theresa og Luis. Pilar var en stærk og kærlig kvinde, der ofte måtte navigere gennem vanskelige situationer og familiekonflikter.

Dana Sparks som Grace Bennett

Dana Sparks portrætterede karakteren Grace Bennett, Jessicas og Kays mor. Grace var en troende og omsorgsfuld kvinde, der stod over for mange prøvelser og hemmeligheder.

Justin Hartley som Fox Crane

Justin Hartley spillede rollen som Fox Crane, en medlem af Crane-familien og en central figur i seriens kærlighedstrekant. Fox var besluttet på at få Theresa til at blive hans, uanset omkostningerne.

Emily Harper som Fancy Crane

Emily Harper portrætterede karakteren Fancy Crane, en smuk og privilegeret kvinde, der forsøger at finde sin egen vej i verden og kæmper med kærlighed og forventninger.

Dette er blot et udvalg af de mange talentfulde skuespillere, der gjorde Passions til en succesfuld tv-serie. Hver af disse karakterer bidrog med deres unikke personlighed og historier til seriens rige univers, der fortsatte i over 1.000 episoder.

Kilde: All cast & crew

Overblik

Titel Passions
Udgivelsesdato 5. juli 1999 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Harmonys Passions
Optagelsessteder Oxnard, Californien, USA
Produktionsselskaber Outpost Farm Productions, NBC Studios, NBC Universal Television

Resmué

I byen Harmony regerer den velhavende og magtfulde Crane-familie over byen fra deres palæ på Raven Hill. Men bag pengene gemmer der sig mange løgne og hemmeligheder. Det meste af det, Cranes foretager sig, påvirker de andre kernefamilier: den arbejderklasse Bennets, Russells og Lopez-Fitzgeralds. Den velhavende Hotchkiss-familie skaber mange problemer i Harmony og er tæt involveret med de langt rigere Crane-familie. Og alle skal være på vagt over for Tabitha Lenox, som menes at være den skøre nabo til Bennets, men i virkeligheden er en 300 år gammel heks, der leger gud med alles liv.

Den magtfulde Crane-familie, anført i Harmony af den langsomme Julian, der egentlig bare er en dukke for sin ansigtsløse far Alistair, forsøger at kontrollere alt, hvad der sker i byen. Julian har for nylig opdaget, at Alistairs arving, Ethan, ikke er hans søn, men politichef Sam Bennetts. Hemmeligheden blev manipuleret af Julians nye kærlighed, Rebecca Hotchkiss, som planlægger at få sin datter, Gwen, tilbage sammen med Ethan. Ethan er forlovet med den smukke Theresa Lopez-Fitzgerald, der var jomfru indtil hun og Ethan elskede lige efter midnat på deres bryllupsdag. Theresas bror, Luis, er forlovet med Sheridan Crane, og Alistair planlagde at lade Julian dræbe Sheridan med en forgiftet vielsesring for at forhindre hendes ægteskab med Luis. Hvis Luis får adgang til Crane-ejendommen, kan han måske opklare mysteriet om sin fars, Martin Fitzgeralds, forsvinden for længe siden.

Nærlæge i byen, Eve Russell, havde en affære med Julian, før hun mødte sin mand T.C. Forholdet resulterede i en søn, som hun troede var død, men som måske er Chad Harris – en forældreløs, der kom til byen for at finde sine forældre og forelskede sig i Eves datter, Whitney. Eves anden datter, Simone, elsker også Chad – hvilket har skabt en ret interessant kærlighedstrekant, da Whitney for nylig lovede en nærdød Simone, at hvis hun kom tilbage, ville Whitney aldrig se Chad igen. Tabitha Lenox er indtil videre ganske ubetydelig, men hun sørger for masser af komisk aflastning.

Fejl i TV-serien Passions, som seerne har opdaget

TV-serier kan være kilde til stor underholdning, men det betyder ikke, at de er uden fejl. Passions, en af de mest populære TV-serier, har også måtte tage imod kritik fra seerne på grund af nogle sjove fejl, der er blevet bemærket. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl og more os over dem.

1. Glemte navneskift

Du troede måske, at de professionelle skuespillere ville have fuldstændig styr på deres karakterers navne, men ak, det er ikke altid tilfældet. I en scene i Passions bemærkede skarpe seere, at to karakterer ved et uheld skiftede navn midt i en samtale. Det var som om, de blev forvirrede i deres egne roller og besluttede at give hinanden en smule forvirring. Det er virkelig en fejl, der manglede både logik og sammenhæng.

2. Usynlige døre

Måske er produktionsselskabet bag Passions blevet inspireret af magi eller hemmelige gange, for i flere episoder har de formået at lave usynlige døre. I en scene kunne man tydeligt se, at en karakter gik igennem en mur uden besvær eller nogen form for teleportationsevner. Det er virkelig imponerende, at de kunne lave sådan en fejl og tro, at ingen ville bemærke det. Det er næsten som at være med i ens egen lille trylleforestilling.

3. Skiftende årstider

Man skulle tro, at årstiderne følger en vis orden, men det ser ud til, at det ikke altid er tilfældet i Passions. I en scene blev det bemærket, at en karakter var iført varmt vintertøj, mens alle andre omkring hende gik rundt i sommerkjoler og shorts. Det må have været en meget forvirrende tid for karakteren, der enten var alt for tidligt påklædt eller alt for sent. Det er virkelig en fejl, der får os til at tvivle på vejret i Passions univers.

4. Genopstående karakterer

I en skøre twist blev en karakter, der blev begravet dybt under jorden, pludselig set i en senere episode, som var filmet langt efter hendes død. Det ser ud til, at antallet af genopstandelser er højere i Passions end i de fleste zombie-film. Måske skulle skaberne af serien have brugt lidt mere tid på at forklare denne pludselige opstandelse eller i det mindste sørge for, at karakteren fik nyt tøj efter hendes gravsted-besøg.

Disse fejl er blot nogle af de mange, som Passions har haft æren af at dele med deres dedikerede seere. Det er utroligt, hvordan selv de mindste og mest mærkværdige fejl kan blive bemærket og diskuteret af fans. Men lad os se det fra den sjove side – disse fejl er med til at gøre Passions til en uforglemmelig TV-serie, og de skaber stadig grin og samtaleemner i dag.

Andre populære titler: PlayerFBoy IslandSeven PsychopathsSnow WhiteSerpicoDer Prinz & ichThe Twilight ZoneThe Gray ManZum Glück geküsstEvil Lives HereEvadare din Alcatraz“2 Bears, 1 Cave with Tom Segura & Bert Kreischer” Sexual Athlete w/ Adriana Chechik | 2 Bears, 1 Cave Ep. 172“Stranger Things” Chapter Eight: PapaMorbiusThe Walking DeadStay AliveThe Tourist47 Meters Down: UncagedThree Days of the CondorAquamanThe Spanish PrincessDag för dagIt FollowsPlaying with FireFast XI Am ZlatanMinecraftGold Rush: White Water10 lucruri nu-mi plac la tineBrooklyn Nine-NineAm fost cândva celebruThe WitchThe FabelmansGuardians of the Galaxy Vol. 3AlohaNo Man of GodPlanet of the ApesNotting HillA Christmas Love StoryGuardians of the Galaxy Vol. 2Nip/TuckDe Magnifieke Mrs MaiselBittenHackersWatchmenTouch the StarsShazam! Fury of the Gods