kinokvinder.dk

Patriot (TV Series 2015–2018)


Overblik

Titel Patriot
Udgivelsesdato 4. november 2015 (Holland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Патріот
Filmlocations Mitchell and Mackie Buildings, Milwaukee, Wisconsin, USA (Daily Report dot Com juli 15, 2016)
Produktionsselskaber Amazon Studios, Picrow, Reunion Pictures

Resmué

I TV-serien Patriot følger vi den komplekse tilværelse for efterretningsofficeren John Tavner, hvis seneste opgave er at forhindre Iran i at få atomvåben. Dette kræver, at han forsømmer alle sikkerhedsforanstaltninger og antager en farlig, ikke-officiel dækkeidentitet.

John Tavner passer ikke ind blandt sine excentriske kolleger på et industrielt rørsystemsfirma, hvor han arbejder. De ved ikke meget om ham og indser derfor ikke, at hans liv langt fra har været almindeligt. For at forhindre Iran i at få atomvåben har han påtaget sig en falsk identitet som almindelig forretningsmand. I virkeligheden er han en højt kvalificeret efterretningsofficer, der tog jobbet hos rørsystemsfirmaet på grund af de rutinemæssige forretningsrejser til Luxembourg samt det faktum, at jobbet er afsides og for kedeligt til at vække opsigt.

Desværre har en europæisk betjent opsnuset, at der er noget mistænkeligt ved John og er nu på sporet af ham for at afsløre hans sande identitet. Samtidig har hans konstant dystre og nervøse kollega, Mr. Icabod, regnet ud, at han ikke er den, han udgiver sig for at være. Oven i det hele begynder Steven, en overvægtig medarbejder med en recent hjerneskade, at erindre en grusom handling, som John måske står bag.

Sjove fejl i TV-serien Patriot

Filmfejl får seerne til at grine

TV-serien Patriot har fanget mange seeres opmærksomhed med sin spændende historie og intense plot. Men ligesom ingen er perfekte, har selv dette mesterværk nogle få fejl, som skarpe seere har opdaget. Her er nogle af de mest underholdende fejl:

1. Udtalen brast

I åbningscenen bliver hovedpersonen udspurgt om hans viden om rørledninger af nogle direktører fra et rørledningsselskab. Den øverste chef udtaler imidlertid fejlagtigt fillet weld som fill-it weld. Entusiastiske seere, der kender sig godt til svejseprocesser, kunne ikke undgå at grine lidt af denne lille fejl.

2. Forvekslede personer

I løbet af en af ​​episoderne er der et øjeblik, hvor to karakterer pludselig skifter roller i en samtale. Havde dette været en intellektuel teaterforestilling, kunne man måske se det som et kunstnerisk greb, men i dette tilfælde var det bare en lille forglemmelse, der fik seere til at klø sig i hovedet.

3. Kaffeplet på skjorten

Når man optager en TV-serie, er der mange detaljer at tage hensyn til. Men det ser ud til, at en kaffeplet på hovedpersonens skjorte blev glemt i en scene, hvor han skulle se helt perfekt ud. Måske har selv helte brug for en god kop kaffe for at starte dagen ordentligt!

4. Tydelige mikrofoner

I nogle scener er det en smule tydeligt, at mikrofoner er ved at liste sig ind i billedet. Det er som om de små rodentusiaster bag kameraet besluttede at give mikrofonerne deres eget lille cameoøjeblik. Hvem vidste, at teknologi også kan have en skjult skuespillerkarriere?

5. Gennemsigtige rekvisitter

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor hovedpersonens kaffe ser så mærkelig ud, kan svaret være, at kaffekoppen er gennemsigtig. Det er næsten som om, vores helt har magiske kræfter og kan nyde sin varme drik gennem den mystiske kaffekop, der kun eksisterer i TV-serieverdenen.

Seerne har det sidste ord

Mens TV-serien Patriot har nogle småfejl, der kan bringe smilet frem hos seerne, er det vigtigt at huske, at selv de bedste produktioner ikke er perfekte. Disse fejl tilføjer faktisk lidt charme og humor til seriens oplevelse, og viser at intet er så morsomt som menneskelige fejl.

Andre populære titler: True StorySkyscraperAmerican MadeShooterFleabagF9: The Fast SagaFree GuyBrooklyn Nine-NineThe Little MermaidHannibalYellowjacketsThe SonThe Brokenwood MysteriesLeif & BillyBounty LawCrazy Rich AsiansMiss BalaYou DisappearMurder MysteryThe Old Guard 2Jojo RabbitWuffWhen a Man Loves a WomanThe OfficeThe WifeMr. BeanMoneyball#LikeMeThe GloryTriangle of SadnessHappy Gilmore – Ein Champ zum VerliebenSnowpiercerThe Hurt LockerEuropa: The Last Battle22 Jump StreetSuite FrançaiseDevils DueTop CharlieHenry: Portrait of a Serial KillerThe Eminence in ShadowVertigoI SpyIn Teufels Küche mit Gordon RamsayAnstaltenBella and the BulldogsAnastasiaThe WhaleThe CallingAnt-Man and the Wasp: Quantumania