kinokvinder.dk

Peep Show (TV Series 2003–2015)

De medvirkende i TV-serien Peep Show

Peep Show er en populær britisk TV-serie, der blev sendt fra 2003 til 2015. Serien er kendt for sin unikke fortællingsteknik, hvor handlingen primært vises gennem hovedpersonernes synsvinkler. Serien følger hovedpersonerne Mark Corrigan og Jeremy Usborne i deres dagligdag, hvor de ofte havner i pinlige og komiske situationer. Serien har et enestående cast af talentfulde skuespillere, der har givet liv til de elskede karakterer.

David Mitchell som Mark Corrigan

David Mitchell spiller rollen som Mark Corrigan, en beskeden og introvert mand med mange selvbevidste tanker. Han er bogstaveligt talt seriens øjne, da visningen ofte skifter til Marks synsvinkel. Mitchell formår at skabe en autentisk og troværdig karakter, der tager seerne med på en rejse ind i Marks komplekse sind.

Robert Webb som Jeremy Usborne

Jeremy Usborne spilles af Robert Webb, en naiv og impulsiv karakter, der er Marks bedste ven og samtidig hans rake modsætning. Sammen udgør de et umage par og står over for en lang række komiske udfordringer. Webbs skuespilsevner bringer liv til Jeremy og gør hans karakter både underholdende og elskelig.

Matt King som Super Hans

Matt King spiller rollen som Super Hans, en excentrisk og stofmisbrugende ven af Mark og Jeremy. Super Hans tilføjer en ekstra lag af sjov og kaos til serien med sin uforudsigelige opførsel og elendige livsstil. King formår at skabe en mindeværdig karakter, der både er absurd og morsom.

Olivia Colman som Sophie Chapman

Olivia Colman spiller Sophie Chapman, Marks kollega og senere kæreste. Colman bringer en kraftfuld og følelsesladet præstation til rollen, da hun navigerer gennem forholdet mellem Mark og Jeremy. Hendes evne til at skifte mellem det komiske og det alvorlige bidrager til seriens alsidighed.

Andre medvirkende

Udover de fire hovedroller er der også flere skuespillere, der bidrager til seriens succes. Neil Fitzmaurice spiller rollen som Jeff Heaney, Marks kollega og ven. Isy Suttie portrætterer karakteren Dobby, en interesseret kærlighedsinteresse for Mark. Paterson Joseph spiller Alan Johnson, Marks chef, og Sophie Winkleman spiller Big Suze, Jeremys tidligere kæreste.

Der er også mindre roller, der spilles af Jim Howick som Gerard Matthew, Rachel Blanchard som Nancy, Elizabeth Marmur som Toni, Vera Graziadei som Elena, Camilla Beeput som Zahra, Emily Bruni som Gail Huggins, Paul Clayton som Ian Chapman, Cariad Lloyd som Megan, Catherine Shepherd som April Danecroft og Endy McKay som Lisa.

Peep Show blev skabt af Jesse Armstrong, Sam Bain og Andrew OConnor, der sammen skabte et unikt og spændende univers for hovedpersonerne og resten af ​​castet. Sammen skabte de en serie, der er blevet en favorit blandt både kritikere og seere.

Overblik

Titel Peep Show
Udgivelsesdato 12. november 2004 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som P.O.V.
Filmlokationer Zodiac Court – 165 London Road, Croydon, London, England, UK (Apollo House – Mark and Jeremys lejlighed. Interiører: Serie 1-2. Eksteriør/etableringsbilleder: Serie 1 og fremefter)
Produktionsselskab Objective Productions

Resmué

Peep Show er en TV-serie om Mark og Jez, to roommates i starten af tyverne, der ikke har noget til fælles – udover det faktum, at deres liv er alt andet end normalt. Kaos opstår, mens parret forsøger at klare hverdagen.

Fem sjove fejl i TV-serien Peep Show, der vil få dig til at grine højt

1. En silende regn og en fuldstændigt tør Jord

I løbet af seriens femte sæson er der en scene, hvor Jeremy og Mark beslutter sig for at gøre noget godt for miljøet og plante et træ i en offentlig park. Problemet er, at scenen blev optaget på en dag med silende regnvejr, men når kameraet zoomer ind på jorden omkring dem, ser den fuldstændigt tør ud! Enten er det nogle virkelig suveræne planter, der ikke behøver vand, eller også var der virkelig noget snyd med vejret den dag. Måske de burde have overvejet at bruge en vandkande i stedet for at stole på naturens egne kræfter.

2. De magiske forsvundne tatoveringer

I en af de følelsesmæssigt intense scener i serien medfører en ondsindet plan, at Mark beslutter sig for at få fjernet sin tatovering. Senere i serien bliver han dog fanget i en akavet situation og er nødt til at vise sin tatovering frem igen. Men vent lige et øjeblik! Tatoveringen var da blevet fjernet! Okay, enten er Mark ekstremt talentfuld til at trylle eller også begik produktionsteamet en lille fejl her. Det er sjovt at tænke på, hvordan Mark nok bare trykkede den magiske return of the tattoo knap på sin krop – det ville være rart at have i virkeligheden!

3. Den næsten usynlige kat

I en af episoderne i den anden sæson møder Jeremy en sød kat, som han forsøger at fange. Men det sjove er, at katten næsten er usynlig! Bortset fra når den hopper op på Jeremys skulder, og vi kan se dens klare aftryk, så er katten praktisk talt gennemsigtig. Enten har den magic powers, eller også blev den lidt for entusiastisk med sit escape artist trick. Nu ved vi, at katte kan være umulige at få fat i, men denne her tager kagen!

4. En tidsrejse tilbage i kroppen

I en af de mere skøre plot-twists i serien krydser Mark og Jeremy hinandens veje med nogle piger i en bar, og det ender med at de bytter tøj og toiletbesøg. Men mens de bytter, begår produktionsteamet en sjov lille fejl, der får det til at se ud, som om de rejsede tilbage i tiden og byttede kroppe! Vi får et glimt af Jeremy, der ser ud til at bære Marks tøj, og Mark, der ser ud til at have Jeremys tøj på. Enten har de fundet en skør tidsmaskine, eller også var det bare et kluntet redigeringsjob. Det ville være fedt med sådan en tidsmaskine, så vi kunne få det mest optimale ud af vores toiletbesøg!

5. Den spøgelsesagtige telefon

I en scene i den syvende sæson ringer Marks telefon, mens han er på toilettet, og man kan tydeligt høre lyden af den ringende telefon. Men når Mark endelig tager telefonen, kan man se, at skærmen er slukket! Enten har telefonen åndemanende evner og ringer helt uden grund, eller også glemte produktionsteamet lige at tænde skærmen. Måske er det på tide at få fat i den seneste opdatering til vores telefoner, som kan opfylde vores spirituelle ønsker.

Sådan, det er bare nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget i den fantastiske TV-serie Peep Show. Selvom fejl kan være morsomme, så elsker vi stadig serien for dens evne til at underholde os og få os til at grine. Så næste gang du ser Peep Show, skal du huske at holde øje med de skæve detaljer – de kan være lige så sjove som resten af serien!

Andre populære titler: Eddie Murphy: As HimselfHvidsten gruppenMultă baftă, Leo Grande!Hedensted HighAtypicalUnforgivenBullet TrainChicago FireThe LieThank You for SmokingJack FrostDie HardCorrective MeasuresThe Time Machine365 Days: This DayMachine-Gun KellyNunca é Tarde DemaisStar Trek: ProdigyBænkenWildflowerEverything Everywhere All at OnceHot SkullEx-ArmTitanicBetter Call SaulDabbe: The Possession5 Zimmer Küche SargUnder the Tuscan SunThe MachinistThe Killing of a Sacred DeerSay Anything…Scream VIAnja & ViktorThe ToyboxThe Comeback TrailThe Walking DeadMrs. FletcherMr SelfridgeCinderellaResident AlienIm Not AshamedTodeshochzeit – Niemand sollte alleine sterbenThe Lizzie McGuire MovieJeanne du BarryDark PhoenixYou PeopleHeld for RansomShadow and Bone: Legenden der GrishaBend It Like Beckham