kinokvinder.dk

Pendlerkids (TV Series 2012–2014)


Overblik

Titel Pendlerkids
Udgivelsesdato 22. oktober 2012
Oprindelsesland Danmark
Produktionsselskaber Blenkov & Schønnemann Pictures
Danmarks Radio (DR)
Grif Film

Resmué

I TV-serien Pendlerkids følger vi Kasper, hvis forældre er skilt. Hver anden weekend tager han toget mellem Jylland og hovedstaden sammen med en gruppe andre børn. Kasper har svært ved at finde venner, men han har en talent for at rappe, hvilket giver ham en stærk forbindelse til en anden outsider, Tobias, der laver musik på sin computer.

På toget laver de to drenge en rap-CD til en smuk pige ved navn Marie. Det viser sig, at hendes far er en berømt dommer på et populært talentshow på tv. Det åbner op for nye muligheder for drengene, men det skaber også jalousi blandt de populære børn i togkupéen.

Funny Fejl i TV-serien Pendlerkids

TV-serien Pendlerkids har formået at underholde os med sin ungdommelige charme og spændende historie. Men som enhver seer ved, er der altid plads til fejl og sjove øjeblikke. Her er nogle af de morsomme fejl, som seerne har opdaget i serien:

1. Tidsforvirring

Pendlerkids har sin egen bizarre tidsdimension, hvor én dag kan føles som en hel uge. Vi ser karaktererne gå fra morgenmad til aftenmad på et enkelt klip, og tydeligvis springe hele skoledagen over. Hvem ville ikke ønske, at vi alle kunne presse så meget tid ud af en dag?

2. Magisk skiftende frisurer

Lad os være ærlige – ingen teenagepiger kan skifte hårfarve og frisure flere gange om dagen uden brug af trylleformularer. Men i Pendlerkids er pigerne sande mirakelmagere, når det kommer til deres hår. En scene kan starte med en karakter med kort, sort hår, men pludselig skifter hun til langt, blondt hår, uden at nogen kommer i nærheden af en saks eller farvebøtte. Måske burde de overveje et sidejob som frisører?

3. Skolens mysterium

Vi har haft fornøjelsen af at følge Pendlerkids eventyr gennem skolemiljøet. Men vent engang – er der kun én klasse i hele skolen? Uanset hvilket fag karaktererne deltager i, sidder de altid sammen. Måske er det en hemmelig superklasse, hvor alle fag bliver undervist samtidig? Eller er det bare endnu en af Pendlerkids magiske elementer?

4. Fortryllende forretningslokaler

Bliv rig hurtigt og nemt i Pendlerkids – det er mottoet for mange af karaktererne. Men her er en ting, der virker virkelig magisk: forretningslokalerne. Serien giver os indblik i forskellige skøre iværksætterprojekter, men hvorfor ser vi aldrig karaktererne betale for at leje disse lokaler? Er der en hemmelig klausul i kontrakten? Eller er det bare en anden bekvemmelighed for vores elskede figurer?

5. Uimodståelige snacks

Vi er alle faldet i fælden med at spise lidt for mange snacks, men Pendlerkids tager dette til et helt nyt niveau. Hvorfor er der altid et overflødighedshorn af lækker mad og snacks til rådighed, uanset hvor karaktererne er? Skolen, hjemmet eller endda et tomt skur – fantastiske snacks er altid lige ved hånden. Hvis bare vi alle havde denne uimodståelige snackmagi.

Det er altid sjovt at bemærke fejl og anomalier i vores yndlingsserier. Pendlerkids er ingen undtagelse, og selvom disse fejl tilføjer lidt humor til serien, elsker vi stadig dens unikke stil og karakterer. Nu må vi bare vente i spænding på, hvilke nye morsomme fejl vi kan opdage i næste sæson!

Andre populære titler: OverflowThe Adam ProjectThe Little Rascals Save the DayEvil Dead RiseSalsicha Party2 DaysTurner & HoochDirty DancingDaisy DiamondChicago P.D.The Autopsy of Jane DoeMade in ItalyWatahaHarrietVed Kongelunden…No Time to DieYesterdayFive Nights at FreddysWere the MillersDie Braut des PrinzenParks and RecreationCakeGrand danoisThe CrushHow to Train Your Dragon: HomecomingLegături primejdioaseElektraGame of ThronesMahouka koukou no rettouseiThe CubeBig Black Tits Big White Dicks #2HannaSpaceballsCrimes of the FutureÖzel Ders – PrivatunterrichtThe MatrixDog GoneDen kære familieRoxanneLe Bureau des LégendesOne NightNarcosCitadelMare of Easttown22 Jump StreetGalaxy QuestIn Teufels Küche mit Gordon RamsayA Raínha Africana