kinokvinder.dk

Perfekte steder (TV Series 2017–2019)


Overblik

Titel Perfekte steder
Udgivelsesdato 10. oktober 2017
Oprindelsesland Danmark
Anmeldelser

Resmué

Tobias og Rose møder tilfældigt hinanden en sommerdag i København. Det eneste de har til fælles er, at de er på samme sted på samme tidspunkt. De udvikler en forbindelse, der ændrer dem begge.

De to hovedpersoner, Tobias (Gustav Giese) og Rose (Sara Hjort Ditlevsen), som på ingen måde ville swipe til højre på en Tinder-app, hvis de så hinandens profiler, mødes tilfældigt en sommerdag i København. To fremmede unge mennesker midt i deres liv med masser af planer og ideer om fremtiden. Det eneste, de har til fælles, er, at de begge er på samme sted på samme tidspunkt. Og i et magisk øjeblik opstår der en forbindelse mellem de to, som vi får lov til at følge i nogle måneder. En forelskelse, der ændrer dem begge – på godt og ondt.

Fantastiske fejl i Perfekte Steder

Fjollet forkert kontinuitet

En af de fejl, som seerne har bemærket i den populære TV-serie Perfekte Steder, er den fjollede forkerte kontinuitet. På et øjeblik kan karaktererne have deres tasker over skulderen, og i næste scene er taskerne pludselig væk. Måske har persongalleriet magiske tasker, der kan forsvinde og dukke op igen på kommando. Hvem ved?

Forvirrende fremtidig fortid

En anden bemærkelsesværdig fejl er den forvirrende fremtidige fortid. I nogle episoder diskuterer karaktererne begivenheder, der endnu ikke er sket, og pludselig er de allerede afsluttet. Det er som om, de har en tidsmaskine og ikke er bange for at bruge den. Hvem havde troet, at Perfekte Steder var en sci-fi-serie?

Glamourøse gør-det-selv-effekter

Der er heller ingen tvivl om, at serien byder på glamourøse gør-det-selv-effekter. En af disse fejl er tydeligt bevis på den fantastiske DIY-ånd. I en scene kan en karakter se sig selv i et spejl, men når kameraet skifter vinkel, er spejlbilledet pludselig forsvundet. Måske er det noget med parallelle universer eller hologrammer. Det er i hvert fald en fest for øjnene!

Druknefærdigheder

Komikerne i Perfekte Steder er også kendt for deres enestående druknefærdigheder. I en scene ser man, hvordan en karakter prøver at åbne en sodavandsflaske, men pludselig flyver proppen af sig selv og lander i et glas juice på den anden side af bordet. Måske er det bare superhelte-evner, der kommer til udtryk, eller også har de en bartender, der tryller i kulissen.

Tysk talent

Til sidst kan vi ikke undgå at nævne det utrolige tyske talent, der optræder i Perfekte Steder. Nogle seere har bemærket, at når karaktererne taler tysk, lyder det mere som dansk med en tegneserieaccent. Måske er det en underlig dialekt, som kun eksisterer i Perfekte Steders univers. Vi kan i hvert fald sige, at TV-serien har formået at skabe sin egen variation af det tyske sprog.

Andre populære titler: Ready Player OneA Day to DieColors of LoveFear and Loathing in Las VegasBen-Hur365 DaysMonarchAddams Family ReunionSadakoKillers of the Flower MoonThe Worlds EndSave the Last DanceThe Mortuary CollectionColombianaThe Wedding SingerThe CovenantSpider-Man: Far from HomeRockyGuardians of the GalaxyThe InternDraft DayMr. Robot“Fake Taxi” Petite Teen with Big Tits Gets DickThe First Time – Dein erstes Mal vergisst Du nie!U-571Shazam! Fury of the GodsJaf in stil italianDumboSandmanMILF ManorThe GuestBBC World NewsPeacemakerLittle BritainThe FightersThe GentlemenPulp FictionFifty Shades DarkerIf These Walls Could Talk 2Hollywood CopsBabylonJolly RogerThe Knight Before ChristmasDie KaiserinBlack Adam