kinokvinder.dk

Pinky and the Brain (TV Series 1995–1998)

De medvirkende i TV-serien Pinky and the Brain

Hovedroller

Maurice LaMarche – The Brain: Maurice LaMarche er stemmeskuespilleren bag karakteren The Brain, der er den geniale og ambitiøse laboratoriemus med drømmen om at erobre verden. LaMarche har medvirket i 65 episoder fra 1995 til 1998.

Rob Paulsen – Pinky: Rob Paulsen lægger stemme til karakteren Pinky, der er The Brains naive og lidt skøre assistent. Sammen forsøger de at erobre verden, selvom Pinky ikke altid er lige hjælpsom. Paulsen har medvirket i 65 episoder fra 1995 til 1998.

Andre vigtige roller

Tress MacNeille – First Lady: Tress MacNeille giver stemme til karakteren First Lady i 46 episoder fra 1995 til 1998. Hun er en vigtig figur i The Brains planer om at overtage magten.

Frank Welker – The President: Frank Welker giver stemme til karakteren The President i 29 episoder fra 1995 til 1998. The President er ofte en af The Brains mål for magtovertagelse.

Jeff Bennett – Baloney: Jeff Bennett giver stemme til karakteren Baloney i 25 episoder fra 1995 til 1998. Baloney er en karakter, der dukker op fra tid til anden og komplicerer The Brains planer.

Billy West – Anthony Hopkins: Billy West giver stemme til karakteren Anthony Hopkins i 12 episoder fra 1997 til 1998. Anthony Hopkins er en karakter baseret på den velkendte skuespiller af samme navn.

Jim Cummings – Chuck: Jim Cummings lægger stemme til karakteren Chuck i 8 episoder fra 1995 til 1998. Chuck optræder som en af The Brains fjender i serien.

Larry Cedar – Chef: Larry Cedar giver stemme til karakteren Chef i 7 episoder fra 1995 til 1998. Chef spiller en mindre rolle i serien.

Townsend Coleman – Bobby Bob Yokel: Townsend Coleman giver stemme til karakteren Bobby Bob Yokel i 6 episoder fra 1997 til 1998. Bobby Bob Yokel er en anden af The Brains fjender.

Roddy McDowall – Snowball: Roddy McDowall giver stemme til karakteren Snowball i 6 episoder fra 1996 til 1998. Snowball er en intelligent mus, der også ønsker at overtage verden.

Jess Harnell – Alien Singer: Jess Harnell giver stemme til karakteren Alien Singer i 5 episoder fra 1995 til 1998. Alien Singer er en karakter, der optræder som et underholdningselement i serien.

John Mariano – Robert: John Mariano giver stemme til karakteren Robert i 4 episoder fra 1995 til 1998. Robert er en mindre karakter i serien.

Michael McKean – Herbert Schniederlander: Michael McKean giver stemme til karakteren Herbert Schniederlander i 4 episoder fra 1996 til 1998. Herbert Schniederlander er en karakter, der forsøger at forhindre The Brain i at erobre verden.

Paul Rugg – Dr. Belvadere: Paul Rugg giver stemme til karakteren Dr. Belvadere i 4 episoder fra 1996 til 1998. Dr. Belvadere er en karakter, der også forsøger at forhindre The Brain i at tage magten.

Pat Musick – Dutch Girl: Pat Musick giver stemme til karakteren Dutch Girl i 3 episoder fra 1997 til 1998. Dutch Girl er en mindre karakter.

Jim Belushi – Additional Voices: Jim Belushi giver stemme til flere karakterer i 3 episoder fra 1995. Han bidrager med ekstra stemmer til serien.

Julie Bernstein – Female Singer: Julie Bernstein giver stemme til karakteren Female Singer i 3 episoder fra 1997 til 1998. Female Singer er en karakter, der optræder som underholdning.

Steven Bernstein – Chorus Member #3: Steven Bernstein giver stemme til karakteren Chorus Member #3 i 3 episoder fra 1997 til 1998. Chorus Member #3 er en mindre karakter.

Serien medtitlerne Pinky and the Brain er en populær animeret tv-serie, der blev sendt fra 1995 til 1998. Serien følger de to laboratoriemus Pinky og The Brain, der forsøger at erobre verden. Med en dygtig stemmebesætning, herunder Maurice LaMarche og Rob Paulsen i hovedrollerne, skaber serien sjov og underholdning for både børn og voksne.

Overblik

Titel Pinky and the Brain
Udgivelsesdato 9. september 1995 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Pinky y Cerebro
Produktionsselskaber Warner Bros. AnimationAmblin Entertainment

Resmué

Pinky and the Brain er en animeret TV-serie, der handler om to laboratoriemus, der bor på Acme Labs og hvis gener er blevet sammensmeltet. Hjernen er et geni, mens Pinky er ret sindssyg. Hver aften forsøger de at erobre verden.

Hjernen, der lyder som Orson Welles, og hans vanvittige medhjælper Pinky laver hver nat forsøg på at overtage verden. Deres planer udfolder sig lige før solopgang, hvor de vil bevise deres værd og tage magten over jorden.

Pinky and the Brain er en sjov og underholdende serie, der kombinerer humor og spænding. Serien følger de to mus i deres skøre eventyr, hvor de forsøger at udnytte deres intelligens og galskab til at erobre verden.

Fem sjove fejl i TV-serien Pinky and the Brain

Tv-serien Pinky and the Brain har underholdt seere i årevis med sine skøre og vanvittige historier om de to laboratoriemus, som konstant prøver at erobre verden. Men selvom serien er elsket af mange, er der nogle seere, der har opdaget nogle sjove fejl, som vi ikke kan lade være med at grine af. Her er nogle af de mest mindeværdige fejl:

1. Mus med menneskelige håndled

I flere episoder af Pinky and the Brain kan man tydeligt se, at Brain og Pinky har museskåle i deres bur. Men af en eller anden grund har de også meget menneskelige håndled. Det ser lidt underligt ud, når musene hurtigt bevæger sig rundt med deres små søde knyttede næver, men har store menneskelige håndled til at pynte på det hele. Måske er det en del af det hemmelige forsøg på at gøre musene mere menneskelige i deres erobringsplaner?

2. Hårfarve, der skifter hver episode

Brain er kendt for sit karakteristiske lyseblonde hår, der står lige op i vejret. Men hvis man kigger nøje efter, vil man opdage, at hans hårfarve skifter fra episode til episode. Nogle gange er det en lysere nuance af blond, andre gange er det mere gyldent. Måske går Brain til frisøren i sin fritid eller bruger forskellige toningsprodukter for at bevare sit stilrene look. Vi kan kun gætte.

3. Forvirrende musketegn

I Pinky and the Brain ser vi ofte musenes forsøg på at erobre verden ved at infiltrere forskellige organisationer og virksomheder. Men hvilke mus er egentlig tilknyttet hvilke organisationer? Det kan være lidt forvirrende at følge med i. I den ene episode ser vi Pinky iført en politiuniform, men i næste scene ser han ud til at være med i en rockband. Det er ligesom om, at musene har en super evne til at skifte karriere hurtigere end man kan nå at sige erobring. Måske er det en del af deres plan for at forvirre deres fjender?

4. Genbrugsrekvisitter

Hvis man ser Pinky and the Brain grundigt, vil man hurtigt opdage, at producenterne af serien er glade for at genbruge rekvisitter. I flere episoder ser man den samme mobiltelefon, computer eller fidget spinner, der dukker op igen og igen som om, at musene kun har ét sæt rekvisitter til deres erobringsforsøg. Måske er det fordi, at de ikke vil blive for meget afsløret af deres kostbare køb, eller også er det bare et tegn på, at hjernen og desserten laver deres planer med en begrænset budget.

5. Mus med overnaturlige evner

Pinky og Brain er utroligt intelligente mus, men nogle gange ser det ud til, at de har overnaturlige evner. I en episode ser man Pinky trække en hel bil med sin lille museskælde, og i en anden episode ser Brain ud til at kunne tale telepatisk med en flok duer. Det er nok bare en lille fejl i produktionen, men det er alligevel sjovt at forestille sig, at musene har magiske kræfter i deres erobringsforsøg. Måske er de trods alt mere end bare almindelige laboratoriemus?

Uanset hvilke fejl der måtte optræde i Pinky and the Brain, kan vi ikke lade være med at elske serien for dens skæve humor og vanvittige historier. Så næste gang du ser en af disse fejl, så grin lidt af det og lad det ikke ødelægge din glæde ved at følge musene på deres eventyr. Pinky and the Brain er og bliver et fantastisk stykke underholdning.

Andre populære titler: Spion pe cont propriuBroken CityNorth Sea ConnectionDetroit: Become HumanÄntligen!Kung Fu PandaRivieraThe InvitationAs InseparáveisHouse of WaxGroundhog DayThe Love GuruThe White LotusI Tyrens tegnStraight Outta ComptonDuneNorwegian WoodBacheloretteFree the NippleHouse of the DragonThe Girl with the Dragon TattooSanditonAlex RiderKilljoysDrukThe Lord of the Rings: The Return of the KingHopTop GunAfter YangThe Adam ProjectChuckDie EisprinzenLaw Abiding CitizenBlacKkKlansmanTrue StoryFame MMALost City of ZBatman UnburiedVirgin la 40 de aniMaidGuardians of the Galaxy Vol. 3The GuiltyGravityThe Sisters BrothersHappy Gilmore – Ein Champ zum VerliebenSchool of Rock