kinokvinder.dk

PJ Masks (TV Series 2015–2022)


Overblik

Titel PJ Masks
Udgivelsesdato 18. september 2015
Oprindelsesland Frankrig, Storbritannien, Canada
Sprog Fransk, Engelsk, Spansk
Møset PJ Masks: Héroes en pijamas
Produktionsfirmaer Frog Box, Entertainment One, France Télévisions

Resmué

TV-serien PJ Masks handler om tre venner, Connor, Amaya og Greg, der bliver til superhelte, når de tager deres pyjamas på og aktiverer deres dyreamuletter. Deres alter egoer er Catboy, Owlette og Gekko, og sammen begiver de sig ud på eventyr fyldt med action.

I løbet af skoledagen opstår der et problem, og om natten finder PJ Masks frem til synderen for at løse problemet. De gør det ved at dele ideer, anerkende styrker og svagheder og ved at arbejde sammen. Takket være PJ Masks bliver alt gjort godt igen til børnene næste dag.

TV-serien viser, at sengetid er det helt rigtige tidspunkt at bekæmpe kriminalitet på.

– Stacey Parnell

Fejl i TV-serien PJ Masks

Den mysteriøse forsvinding af Gregs briller

På trods af at Greg bliver kendt som Gekko i PJ Masks, så er der aldrig nogen der spørger, hvorfor han beholder sine briller på, når han forvandler sig. Er det muligvis fordi de giver ham overnaturlige kræfter? Eller er det bare fordi figurerne i serien har en evne til at bevare deres accessories, selvom de skifter outfit?

Superhelte-præstationsangst hos Kattenino

Hvad mon der sker når Kattenino er nødt til at gå på toilettet, når han har sin heltedragt på? Måske er det en af de mange mysterier bag denne figur, som det er bedst at lade være uforklaret. Man kan forestille sig, at han pludselig sidder der på sin kattedo og er fanget af skurkene uden nogen steder at gemme sig. Det må være ret pinligt! Disse scener bør helt klart med i en fremtidig episode.

Lydrekordernes farlige magi

I PJ Masks er det fantastisk, hvordan figurerne kan kommunikere med hinanden og lave deres beskyttelsesåndedragt på sekunder. Men hvad sker der egentlig, når de taler ind i deres håndled og får indsendt deres melding? Ligger der en masse hemmelig teknologi begravet et sted, som gemmer sig? Eller er det egentlig bare magiske lydrekorder, der har evnen til at forvandle sig til heltedragter? Enten er det ret fantastisk eller også er det ret ulogisk. Du bestemmer selv.

Natlige kostumeskift med uventet brug af teknologi

Vi har set, hvordan vores helte forvandles til deres superheltedragter ved hjælp af deres amuletknapper. Men hvor gemmer de egentlig deres normale tøj, når de er i deres heroiske skikkelse? Og hvordan undgår de at få vist deres små øjeblikke med håbløshed, når de skifter fra tøj til tøj? Er der en skjult magisk teknologi gemt et sted i deres skab? Dette er et mysterium, der kun kan løses af produktionsteamet bag serien. Måske de bare gemmer deres tøj i et parallelunivers, for sikkerheds skyld.

Skurkenes kiksede forsøg på at være farlige

Vi kan ikke undgå at have lagt mærke til, hvor dårlige skurkene kan være til at udføre deres ondsindede planer. De ændrer hele tiden strategi og bliver tit fanget i deres egne snedige fælder. Er de virkelig så kiksede, eller er det bare antiheltene fra PJ Masks, der er supersmarte og dygtige til at afsløre skurkenes onde planer? Måske skurkene skal tage et skurketræningskursus for at forbedre deres teknikker. Måske de kunne ansætte en mentor som Jokeren eller Fumle-Fido?

Andre populære titler: Terkel i knibeThe HangoverMy Big Fat Greek WeddingSuper rauThe Lego Movie 2: The Second PartBakiSeven SecondsThor: Love and ThunderOuter BanksA Nurse to Die ForGirlThe Finest HoursFour Weddings and a FuneralCandymanPokémon: The First Movie – Mewtwo Strikes BackiCarlyStar Wars: Episode VI – Return of the JediRoad HouseThe BridgeThe Little MermaidJulefeberRoseannePitch PerfectReacherAlles steht KopfJeanne du BarryTwin Peaks29SoulThe MuppetsSin nombre#BringBackAliceLegaciesJohn Wick: Chapter 2The WatcherRobotsDancer in the DarkThe Little MermaidWest Side StoryJohn Wick: Chapter 3 – ParabellumClarksons FarmKilling Them SoftlyWe Have a GhostTrouble with the CurveRazbunare si adrenalinaPsy 3: W imie zasad