kinokvinder.dk

Power (TV Series 2014–2020)

Power: En dybdegående præsentation af de medvirkende

TV-serien Power er en populær krimidrama-serie, der har grebet seerne verden over. Serien blev skabt af Courtney A. Kemp og havde premiere i 2014. Med sin intense handling og spændende karakterer har Power opnået stor succes og begejstring hos både kritikere og fans. Lad os tage et kig på nogle af de vigtigste medvirkende i denne hit-serie.

Omari Hardwick som James Ghost St. Patrick

En af de centrale figurer i Power er James Ghost St. Patrick, spillet af Omari Hardwick. Han er en ambitiøs klub-ejer, der forsøger at balancere sit succesfulde natteliv med hans liv som leder af et kriminelt imperium. Hardwick giver en stærk præstation som Ghost og portrætterer hans indre konflikter med stor dygtighed.

Lela Loren som Angela Valdes

En anden vigtig karakter i serien er Angela Valdes, der spilles af Lela Loren. Hun er en advokat og en tidligere kærlighedsinteresse for Ghost. Hendes forhold til Ghost er komplekst og er en af de drivende kræfter bag seriens plot. Loren formår at bringe både sårbarhed og styrke til sin rolle som Angela.

Naturi Naughton som Tasha St. Patrick

Tasha St. Patrick er Ghosts kone og en afgørende spiller i Power. Hun spilles af Naturi Naughton, der giver liv til Tashas stærke og uafhængige karakter. Tasha forsøger ofte at beskytte sin familie og bevare deres status i det kriminelle netværk, samtidig med at hun navigerer i personlige udfordringer og oversvømmende ansvar.

Joseph Sikora som Tommy Egan

Tommy Egan er Ghosts bedste ven, og deres partnerskab er afgørende for handlingen i serien. Tommy spilles af Joseph Sikora, der leverer en fremragende præstation som den impulsivt aggressive karakter. Sikora skildrer Tommys loyale og uforsonlige natur, samtidig med at han viser dybden af ​​hans karakter.

Shane Johnson som Cooper Saxe

Cooper Saxe er en advokat og en autoritet i retssystemet. Han spilles af Shane Johnson, der bringer en frygtløs intensitet til karakteren. Saxe er en intelligent og manipulerende person, der altid har sine egne agendaer og er opsat på at fælde Ghost og hans forbryderiske imperium.

Rotimi som Dre

Dre er en central karakter i Power, der udvikler sig fra at være en mindre forbryder til at spille en vigtig rolle i det kriminelle netværk. Han portrætteres af Rotimi Akinosho, der formår at bringe kompleksitet og dybde til Dres karakter. Rotimis præstation i serien har vundet ros fra både fans og kritikere.

Michael Rainey Jr. som Tariq St. Patrick

Tariq St. Patrick er sønnen af Ghost og Tasha og spilles af Michael Rainey Jr. Han starter som en naiv teenager og udvikler sig til at blive et vigtigt medlem af sin families kriminelle imperium. Rainey Jr. formår at skildre Tariqs karakterudvikling på en overbevisende måde.

Andre talentfulde medvirkende

Ideen om Power ville ikke være fuldstændig uden de mange andre talentfulde skuespillere, der bidrager til seriens succes. La La Anthony portrætterer Lakeisha Grant, Jerry Ferrara spiller Joe Proctor, og Curtis 50 Cent Jackson spiller Kanan. Disse karakterer har alle en betydelig indflydelse på seriens plot og tilføjer dybde til historien. Der er også en række andre bemærkelsesværdige skuespillere, der bringer deres færdigheder til de forskellige roller i Power.

Sådan blev nogle af de mest markante skuespillere fra TV-serien Power præsenteret. Deres talentfulde præstationer bringer liv til de forskellige karakterer og bidrager til seriens enorme succes. Samlet set er Power en spændende og dybtgående serie, der fortsat fænger seerne med sin intense handling og fremragende skuespil.

Overblik

Titel Power
Udgivelsesdato 7. juni 2014 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Ông Trùm New York
Filmoptagelsessteder Clinton Diner, Maspeth, Queens, New York City, New York, USA (Diner)
Produktionsselskab CBS Television Studios

Resmué

TV-serien Power handler om James Ghost St. Patrick, en velhavende natklubejer i New York, der har det hele. Han betjener byens elite og drømmer stort, men lever samtidig et dobbeltliv som narkokonge. Serien foregår i det glamourøse miljø blandt de rige og berømte i Manhattan og i den skumle underverden af international narkohandel.

Hovedrollen spilles af Omari Hardwick som James Ghost St. Patrick, en mand der forsøger at undslippe sin rolle som narkokonge for at leve et legitimt liv i eliten i NYC. Joseph Sikora spiller hans våbenbror i narkobranchen, Tommy Egan. Naturi Naughton spiller Ghosts frygtløse kone, Tasha St. Patrick, og Lela Loren spiller hans første kærlighed, den assistentanklager Angela Valdes.

Fejl i TV-serien Power

TV-serien Power har taget verden med storm med sin intense handling og dramatiske plot-twists. Men selv den mest velproducerede serie har ikke undgået at få nogle fejl med på vejen. Her er nogle af de morsomste fejl, som seere har opdaget i Power:

1. Den magiske mobiltelefon

I sæson 3, episode 5 kan man tydeligt se, at hovedpersonen, James Ghost St. Patrick, har glemt at oplade sin mobiltelefon. Men alligevel formår han at ringe til sin partner i et afgørende øjeblik. Det er vist en dygtigere tryllekunster end Harry Houdini! Måske har Ghost hemmeligt en mobiltelefon med evig strøm?

2. Ghosts usynlige sår

I flere afsnit af Power bliver Ghost slået og sparket til, men hans udseende viser ingen tegn på skader. Hans hår sidder stadig perfekt, og hans ansigt er uden en eneste skramme. Enten har Ghost en overnaturlig evne til at hele sine sår øjeblikkeligt, eller også er makeupafdelingen imponerende dygtig til at skjule skader!

3. Tidsrejse eller bare en dårlig klipning?

I sæson 2, episode 8 er der en scene, hvor Ghost er iført en bestemt jakke. Men i næste klip, som foregår kort tid efter, har jakken pludselig skiftet farve! Enten er Ghost en tidsrejsende med stilfuldt tøjskifte som superkraft, eller også har kostumet måske haft en dårlig dag.

4. Usynlige gulve

I en scene fra sæson 4, episode 11 sker der et øjeblikkeligt magisk gulvskifte. Karakteren Tommy står pludselig på parketgulv, men i næste klip er han på et flisebelagt gulv. Enten har produktionen et par tryllekunstnere ansat til at flytte gulve, eller også er der tale om et sidespor til en anden reality-serie om indvendig renovering!

Fejlene i Power kan virke små, men de er med til at skabe en sjov twist i serien. Hvem ved, måske er det bare en del af seriens egen magi? Uanset hvad, er det altid underholdende at spotte disse små fejl og undre sig over, hvordan de kunne smutte forbi redaktørerne.

Så næste gang du ser Power, så hold godt øje med de sjove fejl og tag dem med et smil – for det kan være med til at gøre serien endnu mere spændende og underholdende!

Andre populære titler: Iron ManBansheeThe MentalistThe BRITs Are ComingHachi: A Dogs TalePlanet EarthLEGO ChimaUnseenKagefabrikkenThe X-FilesKlassefestenThe InterviewThe Price of GleeThe Most Hated Man on the InternetBeau Is AfraidTarzanJurassic ParkI Love You, ManIoana dArcThe Little MermaidTransformers: Age of ExtinctionLaw & Order: Special Victims UnitThe OAThe NurseOverdriveLicorice PizzaLa limita extremaNumarul patru21 BridgesEuropa: The Last BattleThe ShackTaken 3The HelpLuciferLittle Fires EverywhereMartyrsHjælp! Jeg er en fiskTaylor Hawkins Tribute ConcertThe Age of AdalineWonkaThe Hunger GamesGiftedChristiane F.Guardians of the Galaxy Vol. 3Mamma Mia!Jack and JillPrisonersRichard Hammonds Workshop