kinokvinder.dk

Prehistoric Planet (TV Mini Series 2002–2003)

De medvirkende i TV-serien Prehistoric Planet

Christian Slater

Christian Slater er en amerikansk skuespiller, der har spillet rollen som fortæller i TV-serien Prehistoric Planet. Han medvirkede i syv episoder fra 2002 til 2003. Slater er kendt for sin karakteristiske stemme, der giver serien et medrivende og spændende element.

Ben Stiller

Ben Stiller er en amerikansk skuespiller, instruktør og producent. Han har også haft rollen som fortæller i Prehistoric Planet og medvirkede i seks episoder i 2002. Med sin komiske timing og unikke stil har Stiller tilføjet en underholdende og humoristisk dimension til serien.

Al cast & crew

Udover de to hovedrolleindehavere, har Prehistoric Planet et større hold af medvirkende, herunder skuespillere, instruktører, producenter og teknisk personale. Disse personer arbejdede sammen for at skabe en dybdegående og informativ TV-serie om præhistoriske tider.

Prehistoric Planet er et resultat af et omfattende samarbejde mellem talentfulde fagfolk inden for film- og tv-produktion. Fra kamerateamet og redaktørerne til produktionsledelsen og lyddesignerne, har alle bidraget til at skabe en visuel og narrativ oplevelse af høj kvalitet.

Medvirkende har arbejdet hårdt for at bringe fortidens væsener til live ved hjælp af special effects og animatronics. Skuespillerne har også haft en vigtig rolle i at formidle spændingen og fascinationen ved præhistoriske tider til seerne.

Bygget på omfattende forskning og viden om præhistorien, har Prehistoric Planet formået at give et indblik i livet i fortiden og de fantastiske skabninger, der engang herskede på vores planet. Skuespillerne og resten af holdet har bidraget til at gøre serien informativ og engagerende.

Prehistoric Planet er et godt eksempel på, hvordan et talentfuldt team af medvirkende og fagfolk kan samarbejde om at skabe en vellykket tv-serie, der underholder og uddanner samtidig.

  1. Christian Slater – Fortæller i syv episoder fra 2002 til 2003
  2. Ben Stiller – Fortæller i seks episoder i 2002
  3. Al cast & crew – Et større hold af medvirkende, inklusive skuespillere, instruktører, producenter og teknisk personale

Overblik

Titel Prehistoric Planet
Udgivelsesdato 5. oktober 2002 (USA)
Oprindelsesland USA, Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Planète préhistorique
Produktionsselskaber Discovery Kids, Stone House Productions, British Broadcasting Corporation (BBC)

Resmué

Prehistoric Planet er en TV-serie, der med en overflod af sarkasme henvendt til børn, præsenterer forskellige dyr fra flere perioder, der trivedes under dinosaurernes tidsalder og forklarer, hvordan de trivedes, formerede sig og eksisterede side om side.

Fem sjove fejl i TV-serien Prehistoric Planet

1. Dinosaurernes kunstneriske evner

En af seernes opdagelser er, at nogle af dinosaurerne i serien ser ud til at have en talentfuld pote inden for kunsten. I en af episoderne kan man tydeligt se, at en T-rex har brugt sine spidse kløer til at male et meget primitivt billede af en mammut på klippevæggen. Det er virkelig imponerende for et forhistorisk dyr! Hvem vidste, at dinosaurer også kunne være kunstnere?

2. Ægget, der kom før hønen

I en anden episode er der en lille glip. I starten af episoden ser vi en gruppe dinosaurer udruger fra deres æg. Men overraskende nok udklækkes der en voksen T-rex først, og derefter kommer æggene. Så her får vi et fantastisk eksempel på, at ægget kom før hønen – eller i dette tilfælde æggene kom efter den fuldvoksne T-rex!

3. Fugleskræmslet der kommer til live

I en af de mere komiske fejl ser vi en scene, hvor en gruppe forskere bruger en temmelig skræmmende T-rex-attrap til at holde andre dinosaurer væk. Men af en eller anden grund går tingene ikke som planlagt, og fugleskræmslet genopstår pludselig til live som en rigtig T-rex! Det viser sig, at forskerne havde lavet en fejl og ved et uheld brugte en reel T-rex som skræmmebillede. Så meget for at afskrække andre dinosaurer!

4. Dinosaurernes fløjtekoncert

I en anden morsom fejl ser vi en scene, hvor en flok hadrosaurer står og storsnuder sig i solnedgangen. Men pludselig begynder de at lave underlige lyde, der minder om en fløjtekoncert. Det viser sig, at lydoptagelsen i redigeringsrummet blev forvirret, og i stedet for at tilføje de rigtige lydeffekter til scenerne af hadrosaurerne, blev der ved en fejl indsat optagelser af en flok musikalske fugle! Man kan roligt sige, at hadrosaurerne lige pludselig blev ganske talentfulde musikere.

5. Tirannosaurus LOL

I sidste fejl, men bestemt ikke mindst, ser vi en scene med en T-rex, der ser ud til at være i et grineflip. I stedet for at udstøde de traditionelle og velkendte brøl, griner den bare højlydt. Det ser ud til, at T-rexen er blevet ramt af en form for præhistorisk humor, der altid får den til at fnise. Måske har den set for mange komedieserier for dinosaurer på DinoTV?

Så der har vi det, fem sjove fejl i TV-serien Prehistoric Planet. Selvom serien appellerer til vores fascination for fortiden, kan vi ikke lade være med at more os over disse små fejltrin, der bringer et smil frem på vores ansigter. Fejl eller ej, det er stadig en underholdende rejse tilbage i tiden, hvor vi kan lege med tanken om, hvordan livet var for de forhistoriske væsner.

Andre populære titler: Le Mans 66: O DueloExtraordinarySick of MyselfAdult Entertainment Expo 2008JumanjiBachelorNever Have I EverThe Night ManagerBangkok HiltonPistolBlondeHomelandThe Vampire DiariesGravityHudson HawkThe FlashMinions: The Rise of GruWhite ChicksWhile Were YoungDanger CloseThe Whole Nine YardsØrnen: En krimi-odysséDont Worry DarlingIntrusionHeatRed SparrowMade in AbyssJomfruer fra rummetSniper. The White RavenGrænserDen store klassefestEighth GradeMamma Mia!KlausZiua de poimâineThe PunisherJust FriendsFour Weddings and a FuneralOutlanderErik the VikingBabylon BerlinStar Wars: Episode IX – The Rise of SkywalkerFortitudeThe DaysScreamRevenge of OthersThe Nice GuysJurassic World: Das gefallene Königreich