kinokvinder.dk

Preppers – Bereit für den Weltuntergang (TV Series 2011–2014)

Preppers – Bereit für den Weltuntergang: De medvirkende

TV-serien Preppers – Bereit für den Weltuntergang er en dokumentar-serie, der følger forskellige mennesker, der forbereder sig på en potentiel verdens undergang. Serien blev sendt mellem 2011 og 2014 og introducerede os for en række medvirkende, der viser os deres præparationsmetoder og tankegang. Her er nogle af hovedpersonerne i denne unikke serie:

Michael Izquierdo – Fortæller

Michael Izquierdo er fortælleren i Preppers – Bereit für den Weltuntergang. Han er den stemme, der vejleder os gennem hvert afsnit af serien og giver os en indblik i de forskellige præppers liv.

Stephen Mangan – Selv

Stephen Mangan optræder som sig selv i 12 episoder af serien. Han er en velkendt britisk skuespiller, der er kendt for sin rolle som Sean Lincoln i TV-serien Episodes. I Preppers – Bereit für den Weltuntergang udforsker han præppers verden og deres måde at leve på.

Josh Wander – Doomdsday Prepper

Josh Wander er en af hovedpersonerne i Preppers – Bereit für den Weltuntergang. Han er en Doomsday Prepper, der går langt for at forberede sig på den mulige undergang af verden. Han deler sine præparationsfærdigheder og viser os, hvordan vi kan overleve i en krisesituation.

David Sarti – Selv – Prepper

David Sarti er selv præpper og viser os sin måde at forberede sig på apokalypsen. Han deler sin viden og viser os nogle af sine præparationsmetoder. Hans deltagelse giver os et indblik i præppersamfundets forskellige tilgange og filosofier.

Paul Range – Selv – Prepper

Paul Range er en anden præpper, der deltager i showet. Han viser os sine metoder til overlevelse i en potentiel krisesituation og fortæller om sit eget præppertanker.

Brent Royal II – Brent II

Brent Royal II, også kendt som Brent II, er en af de medvirkende i Preppers – Bereit für den Weltuntergang. Han viser os sin måde at forberede sig på og deler sine præparationsfærdigheder.

Kellene Bishop – Selv – Prepper

Kellene Bishop er en præpper, der viser os sin tilgang til forberedelse og overlevelse i tilfælde af katastrofe. Hendes deltagelse i serien giver os indsigt i, hvordan forskellige mennesker tager hånd om mulige krisesituationer.

Gloria Haswell – Selv – Prepper

Gloria Haswell er en af de medvirkende i Preppers – Bereit für den Weltuntergang. Hun deler sin viden og erfaring som præpper og viser os, hvordan hun er forberedt på at håndtere en potentiel krise.

Scott Bishop – Selv – Prepper

Scott Bishop er en anden præpper, der deltager i serien. Han viser os sine præparationsmetoder og fortæller om sin filosofi bag præpping.

Christopher Nyerges – Selv – Prepper

Christopher Nyerges er en erfaren præpper og forfatter. Han deler sin viden og viser os, hvordan man kan forberede sig på en potentiel krise.

Kathy Harrison – Selv – Prepper

Kathy Harrison er en præpper, der deler sin tilgang og præparationsmetoder. Hendes deltagelse i serien giver os et indblik i, hvordan forskellige mennesker forbereder sig på en potentiel krise.

Megan Hurwitt – Selv – Prepper

Megan Hurwitt er en af de medvirkende i Preppers – Bereit für den Weltuntergang. Hun viser os sin måde at forberede sig på og deler sine præparationsfærdigheder.

Oscar R. Saldivar – Selv – Kundeservicerepræsentant, Top Brass

Oscar R. Saldivar er en erfaren præpper og arbejder som kundeservicerepræsentant for Top Brass. Han deler sin viden og viser os, hvordan vi bedst muligt kan forberede os.

Bruce Harrison – Selv – Prepper

Bruce Harrison er en præpper, der viser os sine præparationsmetoder og deler sin viden om, hvordan man bedst kan klare sig i en potentiel krisesituation.

Larry Feland – Selv – Ejer af Felands Gunsmithing

Larry Feland er en erfaren præpper og ejer af Felands Gunsmithing. Han deler sin ekspertise og viser os, hvordan man kan være forberedt med de rette værktøjer og våben.

Sy Schotz – Selv – Kathys samfundsmedlem

Sy Schotz er en del af Kathys samfund og deltager i serien. Hun deler sin præpperviden og viser os, hvordan præppers samarbejder for at sikre overlevelse i en potentiel krise.

Dennis Evers – Selv – Prepper

Dennis Evers er en præpper, der viser os sin tilgang til forberedelse og overlevelse i tilfælde af katastrofe. Han deler sin erfaring og viser os, hvordan man bedst kan være forberedt.

Jenny Mund – Selv – Familiemedlem af Dennis

Jenny Mund er Dennis familiemedlem og deltager i serien for at dele sin viden og erfaring som præpper. Hendes deltagelse giver os et indblik i, hvordan præpping kan være en fælles bestræbelse for hele familien.

Preppers – Bereit für den Weltuntergang er en fascinerende serie, der giver os et indblik i præppersamfundet og deres præparationsmetoder. De medvirkende i serien viser os, hvordan man kan forberede sig på en potentiel krise og overleve under ekstreme forhold. Serien er en øjenåbner for mange og giver os mulighed for at reflektere over vores eget forberedelsesniveau.

Overblik

Titel Preppers – Bereit für den Weltuntergang
Udgivelsesdato 27. juni 2011
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Doomsday Preppers
Produktionsselskaber National Geographic, Sharp Entertainment

Resmué

Preppers – Bereit für den Weltuntergang er en amerikansk TV-serie, der følger en række mennesker over hele USA, som har én ting til fælles – de forbereder sig på verdens undergang.

Serien giver et unikt indblik i livesylen hos disse preppers, der bruger deres tid, energi og penge på at sikre sig selv og deres familier mod en potentiel katastrofe. Hver episode præsenterer vi forskellige typer af preppers, der er specialiserede inden for forskellige områder af beredskab.

Der er dem, der har bygget underjordiske bunkere med forsyninger til flere år. Der er også dem, der fokuserer på at udvikle deres overlevelsesfærdigheder og være selvforsynende med mad og vand. Vi møder også preppers, der har en omfattende våbenarsenal, da de tror på at være forberedt på enhver form for trussel.

Nogle mennesker i serien tror på, at verdens undergang er forestående på grund af en økonomisk nedtur eller en naturkatastrofe, mens andre frygter en pandemi eller et terroristangreb. Uanset årsagen har de alle en vision om, at normal civilisation en dag vil bryde sammen, og de ønsker at være forberedt.

Preppers – Bereit für den Weltuntergang giver ikke kun seerne et fascinerende indblik i preppers tankegang og livsstil, men fungerer også som en påmindelse om vigtigheden af at være forberedt og have visse grundlæggende færdigheder i tilfælde af en krisesituation.

Fem sjove fejl i TV-serien Preppers – Bereit für den Weltuntergang

Fejl 1: Preppers med sprøjter og hånddesinfektionsmiddel?

I TV-serien Preppers følger vi en gruppe mennesker, der tror verden går under, og de gør sig klar til det værste. Men er det kun mig, eller er det lidt mærkeligt, at de har sprøjter og hånddesinfektionsmiddel som deres vigtigste våben i kampen for overlevelse? Er det frygten for bakterier, der kan overleve apokalypsen, eller hvad?

Fejl 2: Verdens undergang, men ingen dåseåbnere?

Okay, så vi er alle enige om, at verdens undergang sandsynligvis ikke bliver en hyggelig picnic i parken, ikke? Så hvorfor har Preppers ikke en eneste dåseåbner? Måske har de planer om at imponere zombies med deres overlegne evner til at åbne dåser med tænderne? Jeg kan bare se dem foran fjernsynet og prøve at se cool ud, mens de tager en bid af jern og plastik. Lidt akavet, ikke?

Fejl 3: Beredt på alt undtagen dårligt hår?

Jeg ved ikke med jer, men hvis jeg skulle forberede mig på verdens undergang, ville jeg nok tænke på at have en god og praktisk frisure. Men i Preppers ser vi en masse mennesker med dårligt hår. Hvis verden går under, er det vel ligemeget, hvordan man ser ud? Jeg håber virkelig, at de har et godt lager af hårprodukter sammen med de sprøjter og hånddesinfektionsmiddel.

Fejl 4: Endeløse diskussioner om værdighed?

I hver episode af Preppers ser vi utallige diskussioner om værdighed og moral. Men lad os være ærlige – hvis verden er på randen af sammenbrud, er det ikke ligegyldigt at diskutere om, hvorvidt man skal stjæle en dåsebønne eller to? Jeg ville hellere bruge min tid på at finde ud af, hvordan jeg skal undslippe zombier eller beskytte mig mod radioaktive mutantmoskusokser.

Fejl 5: Overdrevet fascination af dårlige jokes?

En ting, der virkelig får mig til at forundre mig over Preppers, er deres overdrevne fascination af dårlige jokes. Måske tror de, at latter faktisk kan redde verden? Eller måske håber de bare på at distrahere zombierne med deres pinlige punchlines? Hvem ved. Men én ting er sikkert – der er mere dårlig humor end effektive overlevelsestaktikker i denne serie.

Så der har du det – fem sjove fejl i TV-serien Preppers – Bereit für den Weltuntergang. Måske er det bare mig, der ikke forstår denne heltemodige præparation, men hvis verden endelig går under, er jeg glad for at have mine dåseåbnere og gode frisure med.

Andre populære titler: PinocchioYouRăzboiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor SithGiftedSchindlers ListeExpend4blesGhost Stories in SchoolTop GunRust CreekSex and the CityYi Yi: A One and a Two…Marea aventura LegoMen in BlackHamiltonPioneerBrimstoneMr. HolmesSouth ParkThe JourneyAgent 69 Jensen in the Sign of SagittariusThe Grand Budapest HotelHotel ArtemisBME Pain Olympics 2Kommissar RexBullet TrainThe SimpsonsThe Woman in the WindowREDMandyDer perfekte MannGlass Onion: A Knives Out MysteryMatildaThe JudgeOrphan: First KillSport sângerosCODAAvengers: Age of UltronNøddebo præstegaardCluelessBastardenWolfwalkersZusaOperation MincemeatKeeping Up with the JonesesDownton Abbey: A New EraThe Next 365 DaysKnight and Day